TeesT
Contact
CV Robert Verweij

• Hotelvakschool
• Wijnacademie / Vinologenopleiding (behaald in 2005)
• Patisserieopleiding CCB
• SCAE Barista Level 1
• Dilmah School of Tea
• Opleiding tot Watersommelier
• SVH IJsbereider
• SVH Sociale hygiëne
• SVH Leermeester
• SVH Bierbrevet
• SVH Gedistilleerdbrevet
• SVH Gastronomie (Peter Klosse)
• MEI Master Wine Taster (Ton Moller)
• Slijtersvakdiploma
• Oinos, Technisch Wijnproeven  (Gerard Horstink)
• Wijntechnologie & Biochemie (prof.dr.ir. R. Pierik) 

• Robert is "Vinoloog van de Wijnacademie".
• Robert is "Official Certified Sherry Educator".
• Robert is "Spanish Wine Educator".
• Robert is "Sabreur du Confrérie du Sabre d'Or".
• Hij werkt mee aan diverse kookboeken en TV-programma's als Life & Cooking.
• Robert vestigde de officiële wereldrecords "grootste kookworkshop ter wereld" en "grootste kaasplateau ter wereld".

• Hij is beschikbaar voor kookdemo's, wijnproeverijen en culinaire presentaties.

• Meer informatie vindt u op RobertVerweij.nl



Veel gestelde vragen:
Wat betekent TeesT?