TeesT
Contact
Boekingen kok & vinoloog Robert Verweij

Kok en vinoloog Robert Verweij is te boeken als culinair spreker op ieder culinair evenement
• Lezingen over wijn en eten
• Culinaire presentaties
• Cursussen op locatie
• Productlanceringen
• Kookdemonstraties
• Kookworkshops
• Wijnproeverijen
• Beurzen

Specialiteiten
• Italiaanse keuken: pasta & pizza
• Champagne sabreren
• Sousvide koken
• Fermenteren
• Wijn & spijs
• Wijn & kaas
• IJs maken
• Vlees
• Thee

Naast z'n werkervaring als kok en culinair ondernemer volgde hij de volgende opleidingen:
• Hotelvakschool
• Wijnacademie / Vinologenopleiding (behaald in 2005)
• Patisserieopleiding CCB
• SCAE Barista Level 1
• Dilmah School of Tea
• Opleiding tot Watersommelier
• SVH IJsbereider
• SVH Sociale hygiëne
• SVH Leermeester
• SVH Bierbrevet
• SVH Gedistilleerdbrevet
• SVH Gastronomie (Peter Klosse)
• MEI Master Wine Taster (Ton Moller)
• Slijtersvakdiploma
• Oinos, Technisch Wijnproeven  (Gerard Horstink)
• Wijntechnologie & Biochemie (prof.dr.ir. R. Pierik) 

• Robert is "Vinoloog van de Wijnacademie".
• Robert is "Official Certified Sherry Educator".
• Robert is "Spanish Wine Educator".
• Robert is "Sabreur du Confrérie du Sabre d'Or".
• Hij werkt mee aan diverse kookboeken en RTL4 TV-programma's als 4ME en Life & Cooking.
• Robert vestigde de officiële wereldrecords "grootste kookworkshop ter wereld" en "grootste kaasplateau ter wereld".

• Meer informatie vindt u op RobertVerweij.nl



Veel gestelde vragen:
Wat betekent TeesT?