TeesT
Contact
CV Robèrt Verweij

• Hotelvakschool
• Kaasopleiding CCB (Betty Koster)
• Broodcursus - Edwin Klaasen
• Patisserieopleiding CCB
• Wijnacademie / Vinologenopleiding
• SCAE Barista Level 1
• Dilmah School of Tea Holland
• Opleiding tot Watersommelier
• Vleescursus - Gertjan Kiers
• SVH IJsbereider
• SVH Sociale hygiëne
• SVH Leermeester
• SVH Bierbrevet
• SVH Gedistilleerdbrevet
• SVH Gastronomie  (Peter Klosse)
• MEI Master Wine Taster  (Ton Moller)
• Slijtersvakdiploma
• Oinos, Technisch Wijnproeven  (Gerard Horstink)
• Wijntechnologie & Biochemie (prof.dr.ir. R. Pierik) 

• Robert is "Vinoloog van de Wijnacademie".
• Robert is "Official Certified Sherry Educator".
• Robert is "Spanish Wine Educator".
• Robert is "Sabreur du Confrérie du Sabre d'Or".
• Hij is bestuurslid van de "Associatie van Wijndocenten".
• Hij is lid van de "Vereningde Vinologen Nederland".
• Hij werkt mee aan diverse kookboeken en TV-programma's.
• Daarnaast is hij als freelance wijnschrijver/wijncolumnist actief voor media als Perswijn, Bythegrape,  Bouillon en Winelife.

• U kunt Robert volgen via LekkerlerenkokenTwitterFacebook en LinkedIn.

• Meer informatie vindt u op RobertVerweij.nl



Veel gestelde vragen:
Wat betekent TeesT?