TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Ameide - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Ameide of in de directe omgeving van Ameide in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Ameide Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Ameide of in de regio rond Ameide, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Cursus Gastronomie & Wijn - Spijs combineren

Inspiratie heb je maar 20 minuten per dag. Toch wil je als chefkok of foodliefhebber gerechten bedenken wanneer jij dat wilt. Niet kopiëren, maar creëren.

Supergerechten moeten geen toevalstreffers zijn, maar het resultaat van hard werken, denken en testen. TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij heeft hiervoor een systeem ontwikkeld. Dit inspiratie-systeem heeft hij samen met de wijn-spijs-methode van Peter Klosse in een gastronomische cursus verwerkt.

Deze duurt 5 dagdelen en is erg leerzaam voor iedereen die met eten en wijn werkt. Na de cursus gastronomie kun je snel kloppende recepten maken en daar de juiste wijn bij zoeken.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Ameide Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Ameide wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland