TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Goudswaard - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Goudswaard of in de directe omgeving van Goudswaard in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Goudswaard Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Goudswaard of in de regio rond Goudswaard, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Op dit moment zijn er bijna geen biercursussen in Nederland. Dat is opmerkelijk, gezien de overvolle wijncursussen. En omdat bier de meest genuttigde alcoholische drank is. Ook is het opmerkelijk dat bier proeven steeds populairder wordt. Maar dat niemand blind z'n favoriete pils kan herkennen.Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Goudswaard Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Goudswaard wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland