TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Lexmond - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Lexmond of in de directe omgeving van Lexmond in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Lexmond Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Lexmond of in de regio rond Lexmond, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Betty Koster en Robèrt Verweij verzorgen de enige cursus over kaas en wijn van Nederland voor de hogere gastronomie en vakhandel. Deze cursus is een must voor iedereen die dagelijks met kaas bezig is.

Het doel van de cursus is de theoretische en proeftechnische kennis van kaas te vergroten. Per dag proeven we circa 15 à 20 kazen. Daarnaast wordt er ruimschoots aandacht besteed aan het combineren van kaas en wijn. Hierbij maakt onze vinoloog Robèrt Verweij gebruik van de wijn/spijs methode van Peter Klosse.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Lexmond Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Lexmond wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland