TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Melissant - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Melissant of in de directe omgeving van Melissant in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Melissant Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Melissant of in de regio rond Melissant, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
In de gezellige wijncursus "Streken met Wijn" behandelen we de meest interessante wijnstreken en hun wijnen. Klimaat, druivenrassen, maar ook culinaire gewoonten uit de streek komen aan bod. Daarnaast krijgt u de kans om al uw vragen te stellen aan de vinoloog: over het kopen, bewaren, wijn & spijs en het proeven van wijn.

Deze wijncursus voor startende wijnliefhebbers beslaat 5 avonden van 19:00 tot 22:00. Een vooropleiding is niet nodig. Er is geen examen verbonden aan de wijncursus, waardoor we ons kunnen focussen op de meest populaire onderwerpen. Iedere avond proeven we 10 wijnen, dus 50 wijnen in totaal. We gebruiken bij de wijncursus geen boek.


Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Melissant Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Melissant wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland