TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Noordwijk - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Noordwijk of in de directe omgeving van Noordwijk in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Noordwijk Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Noordwijk of in de regio rond Noordwijk, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Voor wijnliefhebbers die wat meer willen weten over wijn en wijn proeven, verzorgen we de SWEN 2 wijncursus te Schoonhoven. Deze wijncursus wordt verzorgd door TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij.

In deze gezellige wijncursus behandelen we de meest interessante streken en hun wijnen. Klimaat, druivenrassen en culinaire gewoonten komen aan bod.

Daarnaast krijgt u de kans om al uw vragen te stellen: over het kopen, bewaren, serveren en proeven van wijn.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Noordwijk Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Noordwijk wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland