TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Rotterdam - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Rotterdam of in de directe omgeving van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Rotterdam Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Rotterdam of in de regio rond Rotterdam, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Kaascursus: kaas en wijn combineren

Omdat we merkten dat er steeds meer vraag is naar vakkennis over wijn en kaas, hebben we bij Culinair Centrum Beverwijk de eerste gastronomische kaascursus van Nederland toegevoegd aan ons opleidingsprogramma. En met groot succes, gezien de deelname en reacties.

Deze cursus is een must voor iedereen die dagelijks met kaas werkt. De doelgroep bestaat uit mensen die beroepsmatig met kaas werken, bijvoorbeeld: sommeliers, horecapersoneel, kaasverkopend personeel en kaasmakers. Er zijn geen toelatingseisen, maar enkele jaren praktijkervaring en basiskennis zijn aan te bevelen.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Rotterdam Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Rotterdam wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland