Kookcursus en wijncursus door heel Nederland

KOKEN = GENIETEN
BETER KOKEN = MEER GENIETEN

KOOKCURSUS

Kook je graag thuis of professioneel? En zou je graag nog beter willen worden in de keuken?

Wil je betere gerechten serveren met vlees, groenten of pasta?  Wil je de perfecte pizza en luchtig brood bakken? Dat kan!

De vakdocenten van TeesT nemen je stap-voor-stap mee. We leren je kooktechnieken en culinaire kennis van hoog niveau die je de volgende dag in de praktijk kunt gebruiken. Onze kookcursussen en bakcursussen zijn gericht op fanatieke (thuis)koks die nòg beter willen worden.

Je leert bij TeesT technieken en processen beheersen. Niet “wat” je moet doen maar “hoe” en “waarom”. Bijvoorbeeld bij het fermenteren en sous vide koken.

Een kookcursus volgen is gegarandeerd de snelste manier om door te groeien. Chefkok & vinoloog Robert Verweij en zijn team van culinaire docenten verzorgen al meer dan 20 jaar kookcursussen en wijncursussen.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

WIJN, KAAS & THEE

Wil jij je wijnkennis vergroten? Wil je passende wijn bij je gerechten serveren? Wil je je gasten nog meer laten genieten van wijn? Naast de SDEN cursussen volg je bij ons de  wijn-spijs-cursus, Italiaanse wijncursus en de foute wijncursus.

Ons doel is om zoveel mogelijk wijnliefhebbers meer kennis en kunde bij te brengen over wijn. Er is veel wijninformatie beschikbaar, maar daar kun je niet altijd direct wat mee. Want je wilt een compleet, kloppend verhaal en de wijnen ook proeven.

Jouw wijndocent Robert Verweij is Vinoloog, CRKBO Geregistreerd Docent en  Aanbevolen Wijndocent van de Wijnacademie. Hij wil graag z’n wijnkennis delen met jou. Hij vindt het belangrijk dat je geen enkele vraag meer over wijn hebt na de wijncursus. Daarom geeft hij op een toegankelijke manier praktische kennis waar je wat mee kunt.

Daarnaast verzorgen we gastronomische cursussen over thee met theesommelier Mariëlla Erkens en kaas met Betty Koster.

Door deze gezellige wijncursus geniet ik meer van wijn. Ik heb veel nieuwe wijnen leren kennen en weet nu nog beter wat ik zelf lekker vind!
wijn liefhebber cursist anne brouwer
Anne Brouwer
Verpleegkundige en wijnliefhebber
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Winkelwagen
Scroll naar top