TeesT
Contact

Corona update

Beste cursisten,

Graag houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de Corona-crisis en de cursusagenda. Op maandagavond 23 maart zijn de nieuwe maatregelen van kracht geworden. De geplande dagen tussen 6 april en 1 juni verplaatsen we dus, alles na 1 juni blijft op dit moment ongewijzigd. We zijn op dit moment druk in gesprek met docenten en locaties. Nieuwe data zullen we zsm doorgeven via email met een verwijzing naar deze pagina. Mocht de situatie daar om vragen zijn er ook andere opties mogelijk.

Zo zijn we op dit moment aan het opstarten met webinars en online cursus geven. Dit vergt wat investering, vooral in tijd. We houden jullie op de hoogte!

In de tussentijd kun je video's, recepten en theorie vinden op deze pagina.

We gaan er alles aan doen om oplossingen te vinden die voor iedereen werken. Omdat jullie allemaal een andere agenda en prioriteiten hebben zullen perfecte oplossingen niet bestaan. We zullen ons keihard inzetten om zoveel mogelijk cursisten zoveel mogelijk te leren. We rekenen daarbij op jullie begrip en medewerking.

De gezondheid van onze deelnemers staat altijd voorop. We zullen ons de komende tijd het programma aanpassen aan de regelgeving van de overheid en het RIVM. Mochten er daarin wijzigingen zijn dan passen wij ons protocol aan en laten we dat weten.

We adviseren je dan ook sterk om de nieuw geplande data voor jouw inschrijving te komen. Kun je echt niet? Dan kun je de gemiste les kostenloos de volgende keer meedoen (of de cursus daarop) als de cursus wèl doorgaat maar niet vol zit of als er iemand afzegt. We kunnen je dus geen plek garanderen. Mochten er meer gegadigden zijn dan plekken, zal er worden geloot.

 

Hieronder vind je de data-wijzigingen

Wijncursus SDEN 2 IJsselstein nieuwe data
Waarschijnlijk 3, 10 en 17 juni

Italiaanse wijncursus IJsselstein
12 juni blijft staan, we onderzoeken op dit moment 5 juni, 19, 26 juli en 3 juli

Vleescursus Utrecht
We onderzoeken op dit moment 4 juni

Fermentatie
We onderzoeken op dit moment 22 en 23 juni

Pizzacursus
30 juni en 1 juli

Pastacursus nieuwe data
We onderzoeken op dit moment 19, 26 juli en 3 juli

Theecursus nieuwe data
6 juni, 20 juni en 27 juni

Groentencursus nieuwe data
We onderzoeken op dit moment 19, 26 juli en 3 juli

Sousvide cursus nieuwe datum
3 april is samengevoegd met 5 juni

Kaascursus nieuwe data
Les 2 op 8 juni
Les 3 op 15 juni
Les 4 op 29 juni
Examen: 6 juli

Wijncursus SDEN 3 Beverwijk nieuwe data
8, 15, 29 juni en 6 juli

Wijn Spijs Beverwijk
6 juli


whatsapp