TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Ameide - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Ameide of in de directe omgeving van Ameide in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Ameide Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Ameide of in de regio rond Ameide, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Theecursus

De lesstof bestaat uit kennis en kunde. Kennis over bijvoorbeeld productie en de verschillende soorten thee is onmisbaar voor iedereen die goed met thee wil
omgaan. Maar kunde staat natuurlijk centraal: welke watertemperatuur hanteer je? Hoe lang laat je de thee infuseren? En in welk glas gaat welke thee?

In de vervolgcursus zullen we verder ingaan op thee in gerechten, thee in cocktails en foodmatching.

De doelgroep bestaat uit horeca-ondernemers, sommeliers, theeliefhebbers, foodies, restaurantbediening en theeverkopend personeel. De theecursus is een diepgaande cursus waarop je alle ins en outs over thee te weten komt. Een vooropleiding is niet nodig. Na afloop ontvangt men het theecursus getuigschrift.

De theecursus is mede bedoeld om het thee-niveau van Nederland omhoog te krijgen.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Ameide Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Ameide wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland