TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Brandwijk - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Brandwijk of in de directe omgeving van Brandwijk in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Brandwijk Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Brandwijk of in de regio rond Brandwijk, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Ook in 2011 en 2012 verzorgen wij de wijncursus voor beginnende wijnliefhebbers èn gevorderden tegelijk. Voor mensen die wat meer over wijn willen weten en professionals. De wijncursus wordt gegeven in Beverwijk, Schoonhoven, Bodegraven en IJsselstein. De wijncursus wordt verzorgd door TV-kok en vinoloog Robèrt

Verweij. De starterscursus "Streken met Wijn" verzorgen we in Bodegraven. We behandelen wijn zoals we denken dat het bedoeld is: als een mooi landbouwproduct waar je van kunt genieten.

Liever geen stoffige verhalen met moeilijke taal. We willen op een toegankelijke manier praktische kennis bieden waar u wat mee kunt. Welke wijn past bij welk gerecht? Op welke temperatuur? En hoe kun je wijn het best bewaren?

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Brandwijk Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Brandwijk wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland