TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Dordrecht - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Dordrecht of in de directe omgeving van Dordrecht in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Dordrecht Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Dordrecht of in de regio rond Dordrecht, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
De biercursus is bedoeld voor bierliefhebbers en horeca- of winkelpersoneel. Theoretische kennis is de basis van deze cursus. Daarnaast besteden we veel aandacht aan bier proeven en vergelijken. Per avond proeven we 10 bieren. Zo proeven we de verschillen in herkomst en bereiding. Daarnaast bouwt men een referentiekader op.

De biercursus beslaat 2 avonden van 19:00 tot 21:30. Een vooropleiding is niet nodig. U wordt opgeleid voor het officiele examen aan de Wijnacademie. De examenkosten zijn niet inbegrepen. Wanneer u slaagt ontvangt u het SVH Bierbrevet.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Dordrecht Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Dordrecht wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland