TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Goudswaard - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Goudswaard of in de directe omgeving van Goudswaard in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Goudswaard Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Goudswaard of in de regio rond Goudswaard, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
De wijncursus in IJsselstein wordt verzorgd op 9 dinsdagavonden in restaurant De Vierde Generatie. We verwachten cursisten uit Lopik, Nieuwegein, Vianen, Montfoort, Vleuten en De Meern. De inhoud van de wijncursus vindt u onder het kopje wijncursus.

Dit gezellige restaurant is gevestigd in de winkelstraat in het centrum van het gezellige IJsselstein, direct aan de A2 tussen Lopik en Nieuwegein. In de provicie Utrecht dus. Op een paar honderd meter vind u ruim voldoende gratis parkeerruimte en het tramstation.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Goudswaard Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Goudswaard wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland