TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Hendrik-Ido-Ambacht - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Hendrik-Ido-Ambacht of in de directe omgeving van Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Hendrik-Ido-Ambacht of in de regio rond Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Onze vleescursus te Weesp start weer! Dit in samenwerking met Gertjan Kiers van Demoslager.nl en Fontijn Vlees. Gertjan is een geboren slager met veel passie voor het slagersvak. Zijn grote hoeveelheid kennis deelt hij graag, vandaar dat hij ook les geeft bij Hotelschool ROC Amsterdam en de Cas Spijkers Academie.

De doelgroep van de vleescursus bestaat uit koks, slagers, fanatieke thuiskoks, vleesliefhebbers, foodies, leerlingkoks en vleesverkopend personeel. Een vooropleiding is niet nodig, enige ervaring met vlees is handig. Na volledige aanwezigheid ontvangt men een funky getuigschrift.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Hendrik-Ido-Ambacht wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland