TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Kwintsheul - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Kwintsheul of in de directe omgeving van Kwintsheul in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Kwintsheul Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Kwintsheul of in de regio rond Kwintsheul, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Succesvolle gerechten moeten geen toevalstreffers zijn, maar het resultaat van hard werken, denken en testen. TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij heeft hiervoor een inspiratie systeem ontwikkeld.

Dit inspiratie-systeem heeft hij samen met de wijn-spijs-methode van gastronoom Peter Klosse in een gastronomische cursus verwerkt. Deze duurt 5 dagdelen en is erg leerzaam voor iedereen die met eten en wijn werkt. Na de cursus gastronomie kun je snel kloppende recepten maken en daar de juiste wijn bij zoeken.


Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Kwintsheul Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Kwintsheul wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland