TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Melissant - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Melissant of in de directe omgeving van Melissant in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Melissant Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Melissant of in de regio rond Melissant, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Op dit moment zijn er bijna geen biercursussen in Nederland. Dat is opmerkelijk, gezien de overvolle wijncursussen. En omdat bier de meest genuttigde alcoholische drank is.

Vandaar dat TV-kok en vinoloog Robèrt Verweij besloten heeft om vreemd te gaan. Vanaf 2010 verzorgt hij in Beverwijk naast de wijncursus en kaascursus ook de

biercursus. Doel is om de kennis over bier te vergroten en Nederlanders trotser te maken op de mooie bieren die hier worden gebrouwen. De cursus leidt op voor het SVH Bierbrevet.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Melissant Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Melissant wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland