TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Mijnsheerenland - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Mijnsheerenland of in de directe omgeving van Mijnsheerenland in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Mijnsheerenland Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Mijnsheerenland of in de regio rond Mijnsheerenland, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Broodcursus

De lesstof bestaat uit kennis en kunde. Kennis over bijvoorbeeld gluten en zetmeel is onmisbaar voor iedereen die goed brood wil bakken. Onze cursisten leren we geen recepten maar onmisbare basiskennis. Waarom is een brood te hard? Waarom rijst het deeg niet voldoende? Hoe krijg je een dunne of dikke korst?

Na de cursus brood bakken kunnen de deelnemers dus ook zelf recepten beredeneren en broden ontwerpen. Ook komen kneedtechnieken en baktechnieken aan bod. Cursisten bakken zelf diverse broden tijdens de cursus: gistbrood, zuurdesembrood, feestbrood en Frans brood.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Mijnsheerenland Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Mijnsheerenland wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland