TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Noordwijk - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Noordwijk of in de directe omgeving van Noordwijk in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Noordwijk Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Noordwijk of in de regio rond Noordwijk, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Thee is de meest populaire drank ter wereld, met de langste en rijkste geschiedenis. Net als koffie is thee sterk in opmars. De kwaliteit van, en kennis over thee stijgt in rap tempo, zowel thuis als in de horeca. TeesT heeft daarom de theecursus gestart. Dit in samenwerking met de beroemde Dilmah School of Tea in Sri Lanka.


Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Noordwijk Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Noordwijk wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland