TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Oegstgeest - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Oegstgeest of in de directe omgeving van Oegstgeest in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Oegstgeest Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Oegstgeest of in de regio rond Oegstgeest, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Vleescursus

De cursus over vlees beslaat 2 maandagen van 10.00 tot 17.00. De vleescursus zal gaan plaatsvinden in het voorjaar en in het najaar. Wanneer een cursus volgeboekt is, zullen nieuwe data worden gepland. Het minimum aantal deelnemers is 12, het maximum is 18.

De vleescursus de horeca-slagerij van Fontijn Vlees in Weesp. De slagerij ligt 10 minuten van de A2, tussen Amsterdam en Bussum. Adres: Zuiderzeelaan 82,
1382 JW Weesp. Parkeren is gratis.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Oegstgeest Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Oegstgeest wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland