TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Pernis - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Pernis of in de directe omgeving van Pernis in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Pernis Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Pernis of in de regio rond Pernis, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
De wijncursus "Wijncertificaat" beslaat 9 avonden van 19:00 tot 22:30. Het is een van onze populairste wijncursussen. Deze wijncursus is van het niveau SWEN 2, maar er kunnen ook SWEN 1 cursisten meedoen. Elke avond proeven we circa 9 wijnen, wat dus neerkomt op 80 wijnen totaal.

Het tempo van de cursus ligt behoorlijk hoog. Die snelheid is prettig, maar houdt ook in dat u iedere week thuis de stof dient voor te bereiden. De les is bedoeld voor wijn proeven, verdieping, gezelligheid en vragen stellen.


Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Pernis Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Pernis wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland