TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Rotterdam - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Rotterdam of in de directe omgeving van Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Rotterdam Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Rotterdam of in de regio rond Rotterdam, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Theecursus

Thee is ongetwijfeld de meest populaire drank ter wereld, met de langste en rijkste geschiedenis. En thee is sterk in opmars. De kwaliteit van, en kennis over thee stijgt in rap tempo, zowel thuis als in de horeca. In het najaar van 2011 zal TeesT daarom starten met de theecursus. Dit in samenwerking met de
beroemde Dilmah School of Tea in Sri Lanka.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Rotterdam Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Rotterdam wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland