TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Schoonhoven - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Schoonhoven of in de directe omgeving van Schoonhoven in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Schoonhoven Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Schoonhoven of in de regio rond Schoonhoven, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
De patisserie cursus start na de zomer, de inschrijving is in volle gang. Deze complete cursus is modulair opgebouwd dat betekent dat deelnemers, als er plaats is, ook kunnnen kiezen om één of meerdere losse modules te volgen of zelfs één of meerdere dagen. Iedere module bestaat uit precies 5 lesdagen. De cursus patisserie wordt verzorgd door patissiers Fred Colli en Tineke Hendrikse.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Schoonhoven Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Schoonhoven wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland