TeesT
Contact
Kookcursus Kookworkshops Vierpolders - Zuid-Holland

TeesT is het culinaire opleidingscentrum van Nederland.
TV-kok en vinoloog Robert Verweij verzorgt sinds 2003 wijncursussen en proeverijen in Vierpolders of in de directe omgeving van Vierpolders in de provincie Zuid-Holland. Daarnaast verzorgt hij cursussen op het gebied van wijn, wijn en spijs, kaas, bier, brood, koffie en thee.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Vierpolders Zuid-Holland!

De doelgroep van de wijncursus en culinaire opleidingen bestaat uit professionals zoals koks, sommeliers en horeca-ondernemers. Maar ook particuliere foodies zijn van harte welkom op de wijncursus en kaascursus. Naast de vaste (wijn-)cursusplaatsen in het linkermenu is het mogelijk voor groepen van +12 personen de kaas- en wijncursussen en wijnproeverijen op uw eigen locatie te verzorgen in Vierpolders of in de regio rond Vierpolders, Zuid-Holland.

Culinaire cursus uitgelicht:
Binnenkort start onze vleescursus te Weesp weer. Dit in samenwerking met een van de beroemdste slagers van Nederland: Gertjan Kiers van Demoslager.nl en Fontijn Vlees.

Gertjan is een geboren slager met veel passie voor het vak. Zijn grote hoeveelheid kennis deelt hij graag, vandaar dat hij ook les geeft bij Hotelschool ROC Amsterdam en de Cas Spijkers Academie.

Vrijblijvend contact over een culinaire wijncursus in de regio Vierpolders Zuid-Holland!

TeesT is er voor een wijncursus, kaascursus, Vierpolders wijnproeverij, wijn en spijs, brood bakken cursus
proeverij, cursus koffie en thee, barista cursus, gastronomie opleiding Zuid-Holland