TeesT
Contact

Corona update

Beste cursisten,

Graag houden we jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de Corona-crisis.

Voorjaar
Het voorjaarsseizoen is praktisch klaar. Tot onze vreugde kunnen we melden dat alle uitgestelde cursussen zijn afgerond. Er zijn veel mensen, data en locaties verplaatst. We hebben veel gevraagd van jullie (de cursisten), de docenten, afwassers, en locaties. Met cursisten die niet in staat waren de nieuwe data te komen hebben we oplossingen gezocht die voor beide partijen werken.

We willen jullie bedanken voor jullie begrip en medewerking. Ondanks dat de locaties soms niet altijd ideaal waren, hebben we géén concessies gedaan aan inhoud, tijden of leerdoelen en daar zijn we trots op. We slepen, betalen, regelen en rijden liever wat meer, als we onze afspraken maar na kunnen komen.

Najaar
We gaan er ook in het najaar alles aan doen om de cursussen goed te laten verlopen. De inschrijvingen gaan al erg goed. De gezondheid van onze deelnemers staat altijd voorop. We zullen de komende tijd het programma aanpassen aan de regelgeving van de overheid en het RIVM. Mochten er daarin wijzigingen zijn dan passen wij ons protocol aan en laten we dat weten.

Cursusgarantie voor 2020
Als je je ingeschreven hebt voor een cursus is het mogelijk dat daarna de situatie verandert. Door Corona kan een cursus verplaatst worden qua locatie of datum. Dit doen we alleen als het echt niet anders kan, we weten dat dat lastig is met je planning. Mocht het onverhoopt gebeuren, stellen we ons heel flexibel op om samen met jou een goede oplossing te vinden.

Kun je op de nieuwe datum echt niet en laat je dat op tijd weten? Dan kun je iemand je plek in laten nemen of de gemiste les kosteloos een volgende keer meedoen als er plek is op die cursus. We kunnen je dus niet altijd een plek garanderen op een bepaalde datum maar doen ons best om je de lesdagen te laten inhalen. In de praktijk lukt dat vrijwel altijd. We vragen je om twee weken voor aanvang van een volgende cursus zelf via email te laten weten dat je erbij kunt zijn, dan gaan we ermee aan de slag.

We hebben er vertrouwen in dat Nederland dit najaar wat meer controle heeft. Hoewel we ons realiseren dat het voor iedereen een onzekere tijd is hopen we dat jullie ook na de zomer weer een andere gave cursus willen volgen. Zodat onze docenten ook na dit jaar onze kennis weer met zoveel mogelijk vino's, koks & culi's mogen delen.

Maatregelen Corona / Covid-19 tijdens de cursussen.
Tijdens de cursussen zullen we ons uiteraard houden aan de maatregelen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We blijven de berichtgeving goed volgen en zullen we inspelen op de actuele situatie indien nodig.

Wij zorgen voor
-Desinfectie handgel
-Desinfectie doekjes
-Papieren zakdoekjes
-Handschoentjes
-Extra kwispedoors/spittoons bij de wijncursussen
-Indien je een zelf meegenomen mondkapje wilt dragen kan dat natuurlijk.

We vragen aan jullie
-Was voor je weg gaat thuis je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden.
-Was bij aankomst op de cursuslokatie je handen met water en zeep, minimaal 20 seconden
-Maak materialen die veel worden aangeraakt zoveel mogelijk direct schoon.
-Als je vroeg bent, blijf dan zoveel mogelijk buiten als het weer het toe laat.
-Houdt 1,5 meter afstand van de andere cursisten.
-Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
-Gebruik papieren zakdoekjes.
-Schudt geen handen.
-Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts boven 38 C° heeft of de laatste 2 weken positief getest is.
-Blijf thuis als je zelf deze klachten hebt.
-Volg altijd de aanwijzingen op van de docenten.


whatsapp