TeesT
Contact

Cursus sous vide koken voor professionele koks

Je wilt beter sousvide leren koken als professionele kok.
Wij gaan je helpen.

KLIK HIER VOOR DE HOBBYKOK EDITIE

Waar is de sousvide cursus voor professionals?
In de praktijk-keuken van het SVO opleidingsgebouw te Houten.
Route en parkeerinformatie

Hoe lang is de cursus?

De cursus sousvide koken is één dag van 10:00 tot 16:00.

Data 2019
Vrijdag 17 mei (hobbykok editie) uitverkocht, wachtlijst
Vrijdag 24 mei (hobbykok editie) uitverkocht, wachtlijst
Vrijdag 14 juni (hobbykok editie)
Vrijdag 20 september (professionele editie)
Vrijdag 6 december (hobbykok editie)

Hoe ziet dat eruit?
Bekijk de foto's hier op Facebook.

Wat krijg je allemaal en wat is de investering?
• De hele dag professionele cursus over sousvide koken door een Meesterkok.
• Alle consumpties gedurende de hele dag.
• De reader met sousvide-informatie, temperatuurtabellen en recepten.
• Uitgebreide lunch met sousvide bereide gerechten.
• Het getuigschrift voor...
€ 136 exclusief btw
€ 159 inclusief btw
Vind je dat redelijk?


DIRECT INSCHRIJVEN


Waarom ga je de cursus sousvide koken volgen bij TeesT?
• Je groeit door in je vak als kok.
• Je gaat efficienter werken en dat bespaart arbeid.
• Dit is de enige cursus sous vide kokenen van Nederland.
• Je kunt verder vooruit werken doordat je onder vacuum pasteuriseert.
• Je leert betaalbare ingrediënten om te zetten in smaakvolle gerechten.
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh is de sousvide-autoriteit van Nederland en België.
• Je bespaart heel veel tijd en kosten in de keuken.
• De locatie is goed bereikbaar voor iedereen èn in Midden-Nederland.
• Het is gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren over sousvide koken.
• Niet goed? Geld terug!

Jullie sousvide-docent
De docent sousvide koken komt uit België: Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh. Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Cursusleider is kok en vinoloog Robert Verweij van TeesT. Hij wil als kok en kookperfectionist altijd betere resultaten, net als jij. En daarom is sousvide koken voor hem onmisbaar in de keuken als je perfectie wilt combineren met efficiency.

Wat behandelen we op de cursus sousvide koken?
• Sousvide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang.
• Welke ingrediënten kun je allemaal sousvide bereiden?
• Marineren, osmose, aankoop en regeneren.
• Hardware: professionele sousvide kokers, kernthermometers, vacumeermachines, vacumeerzakken...
• Uitdagingen in de professionele keuken, zoals bij vlees en groenten.
• Veiligheid, efficiency en hygiene bij sousvide koken voor restaurants, catering en hotels.
De 10 meest gestelde vragen over sousvide koken

Quotes van cursisten
"Ik deed alleen maar vlees in de sousvide maar nu kan ik er veel meer mee" (chefkok)
"Na de cursus was ik veel meer bewust van de risico's onder de 63 graden" (cateraar)
"Nu kan ik veel efficienter werken in plaats van alleen met rood vlees hobby'en" (restaurantkok)
"Groenten, eieren, desserts, gepekelde vis, perfecte vleesgerechten, wauw!" (zelfstandig werkend kok)

Waarom een cursus sousvide koken?

Ons doel is om Nederland en België meer kennis en kunde bij te brengen over sousvide koken. Je leert het sousvideproces beheersen want je wilt topgerechten maken. Vandaar dat we je ook vast wat sousvide kooktips geven.

Is het wat voor jou?
Deze versie van de cursus is geschreven voor professionele koks en horecapersoneel. Daarnaast is sousvide koken zeer handig voor catering en instellingen. Voor hobbykoks hebben we de hobbykok editie. We beginnen bij de basis maar gaan ook flink de diepte in. We hebben vast wat sousvide recepten voor je klaar gezet!

Wat ga je doen?
Goed en veilig sousvide koken is de kern van de cursus. Je leert tijd besparen en efficient werken in de professionele keuken. Omdat de handelingen eenvoudig zijn zullen we veel demo's zien, veel theorie behandelen en veel proeven. Op die manier kun je veel leren in een korte tijd. Ook ga je bereidingen leren met resultaten die met andere kooktechnieken gewoonweg niet mogelijk zijn. We gaan voor Sousvide met de S van Subliem.

Meedoen?
Wil je kennis maken met sousvide koken en zeker weten dat er plaats voor je is op de sousvide cursus? Wacht niet te lang en schrijf je hieronder in: dat is makkelijk en snel. Uitschrijven kan natuurlijk ook, tot twee weken van tevoren is dat helemaal gratis.


IK WIL MEEDOEN MET DE CURSUS SOUSVIDE KOKEN VOOR PROFS


TeesT
Méér weten
Méér kunnen
Méér doen



Veel gestelde vragen:
Ik heb bijna geen tijd voor een cursus?
Wat is het verschil tussen de professionele editie en hobbykoks editie?
Ik ben hobbykok, kan ik meedoen?