TeesT
Contact

Cursus sous vide koken voor professionele koks

Perfectie + efficiency = sous vide koken.
Sous vide koken is een volwassen geworden kooktechniek met vele toepassingen.
Professionele koks koken tegenwoordig vrijwel allemaal met de sousvide techniek.

Wil jij beter sousvide leren koken als professional?
Wij gaan je helpen.
Na de cursus weet je véél meer over deze gave techniek dan 95% van je collega-koks

Wat behandelen we op de cursus sousvide koken?
• Sousvide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang.
• Welke ingrediënten kun je allemaal sousvide bereiden?
• Marineren, osmose, aankoop en regeneren.
• Hardware: professionele sousvide kokers, kernthermometers, vacumeermachines, vacumeerzakken...
• Uitdagingen in de professionele keuken, zoals bij vlees en groenten.
• Veiligheid, efficiency en hygiene bij sousvide koken voor restaurants, catering en hotels.


Sous vide koken cursus workshop recepten


Vandaar vast even antwoorden op de 10 meest gestelde vragen over sousvide koken
Voor hobbykoks is er de hobbykok editie.

Waar is de sousvide cursus voor professionals?
In de praktijk-keuken van het SVO opleidingsgebouw te Houten.
Route en parkeerinformatie

Hoe lang is de cursus?

De cursus sousvide koken is één vrijdag van 10:00 tot 16:00.

Wanneer is de cursus?
• Vrijdag 4 oktober 2019 (hobby editie) extra ingepland!
• Vrijdag 20 september 2019 (prof editie)
• Vrijdag 6 december 2019 (hobby editie)
• Vrijdag 21 februari 2020 (prof editie)
• Vrijdag 3 april 2020 (hobby editie)
• Vrijdag 4 juni 2020 (hobby editie)

Hoe ziet dat eruit?
Bekijk de foto's hier op Facebook.

Wat krijg je allemaal en wat is de investering?
• De hele dag professionele cursus over sousvide koken door een Meesterkok.
• Alle consumpties gedurende de hele dag.
• De reader met sousvide-informatie, temperatuurtabellen en recepten.
• Uitgebreide lunch met sousvide bereide gerechten.
• Het getuigschrift voor...
€ 136 exclusief btw
€ 159 inclusief btw
Vind je dat redelijk?

Kwaliteitsgarantie
Ben je niet tevreden?
Dan krijg je gewoon je geld terug!
Vind je dat redelijk?


DIRECT INSCHRIJVEN


Waarom ga je de cursus sousvide koken volgen bij TeesT?
• Je groeit door in je vak als kok.
• Je gaat efficienter werken en dat bespaart arbeid.
• Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland.
• Je kunt verder vooruit werken doordat je onder vacuum kunt pasteuriseren.
• Je leert betaalbare ingrediënten om te zetten in smaakvolle gerechten.
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh is de sousvide-autoriteit van Nederland en België.
• Je bespaart heel veel tijd en kosten in de keuken.
• De locatie is goed bereikbaar voor iedereen èn in Midden-Nederland.
• Het is gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren over sousvide koken.

Jullie sousvide-docent
De docent sousvide koken komt uit België: Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh. Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Cursusleider is kok en vinoloog Robert Verweij van TeesT. Hij wil als kok en kookperfectionist altijd betere resultaten, net als jij. En daarom is sousvide koken voor hem onmisbaar in de keuken als je perfectie wilt combineren met efficiency.


Sous vide koken tips en recepten koksopleiding


Quotes van cursisten
"Ik deed alleen maar vlees in de sousvide maar nu kan ik er veel meer mee" (chefkok)
"Na de cursus was ik veel meer bewust van de risico's onder de 63 graden" (cateraar)
"Nu kan ik veel efficienter werken in plaats van alleen met rood vlees hobby'en" (restaurantkok)
"Groenten, eieren, desserts, gepekelde vis, perfecte vleesgerechten, wauw!" (zelfstandig werkend kok)

Waarom een cursus sousvide koken?

Ons doel is om professionals in Nederland en België meer kennis en kunde bij te brengen over sousvide koken. Je leert het sousvideproces beheersen want je wilt topgerechten maken. Vandaar dat we je ook vast wat sousvide kooktips geven.

Is het wat voor jou?
Deze versie van de cursus is geschreven voor professionele koks en horecapersoneel. Daarnaast is sousvide koken zeer handig voor catering en instellingen. Voor hobbykoks hebben we de hobbykok editie. We beginnen bij de basis maar gaan ook flink de diepte in. We hebben vast wat sousvide recepten voor je klaar gezet!

Wat ga je doen?
Goed en veilig sousvide koken is de kern van de cursus. Je leert tijd besparen en efficient werken in de professionele keuken. Omdat de handelingen eenvoudig zijn zullen we veel demo's zien, veel theorie behandelen en veel proeven. Op die manier kun je veel leren in een korte tijd. We gaan dus niet met z'n allen wortels schillen en sauzen maken want dat kun je al. Ook ga je bereidingen leren met resultaten die met andere kooktechnieken gewoonweg niet mogelijk zijn.

Meedoen?
Wil je kennis maken met sousvide koken en zeker weten dat er plaats voor je is op de sousvide cursus? Wacht niet te lang en schrijf je hieronder in: dat is makkelijk en snel. Uitschrijven kan natuurlijk ook, tot twee weken van tevoren is dat helemaal gratis.


IK WIL MEEDOEN MET DE CURSUS SOUSVIDE KOKEN VOOR PROFS


TeesT
Méér weten
Méér kunnen
Méér doen



Veel gestelde vragen:
Ik heb bijna geen tijd voor een cursus?
Wat is het verschil tussen de professionele editie en hobbykoks editie?
Ik ben hobbykok, kan ik meedoen?