TeesT
Contact

Cursus sous vide koken voor hobbykoks

Perfectie + efficiency = sous vide koken.
Het gaat bij ons véél verder dan een biefstuk garen.
Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen.

Maar wil jij ook béter sousvide gaan koken als hobbykok?
Wij gaan je helpen!

Na de cursus weet je véél meer over deze gave techniek dan 95% van de professionele koks.

Wat behandelen we op de cursus sousvide koken?
• Sousvide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang.
• Welke ingrediënten kun je allemaal sousvide bereiden? (méér dan je denkt!)
• Hardware: sousvide kokers en vacumeermachines voor thuisgebruik.
• Meer halen uit je apperatuur en tijd en betere gerechten maken.
• Pasteuriseren, vis, vlees, eieren, groenten en desserts.
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sousvide koken, zoals bij groenten en vlees.


KLIK HIER ALS JE NAAR DE PROFESSIONELE EDITIE WILT


Sous vide koken cursus workshop recepten


Waar is de sousvide cursus voor hobbykoks?
In de praktijk-keuken van het SVO opleidingsgebouw te Houten.
Route en parkeerinformatie

Hoe lang is de cursus?

De cursus sousvide koken is één dag van 10:00 tot 16:00.

Wanneer is de cursus?
• Vrijdag 4 oktober 2019 (hobby editie) uitverkocht, korte wachtlijst
• Vrijdag 20 september 2019 (prof editie)
• Vrijdag 6 december 2019 (hobby editie)
• Vrijdag 21 februari 2020 (prof editie)
• Vrijdag 3 april 2020 (hobby editie)
• Vrijdag 4 juni 2020 (hobby editie)

Sfeerimpressie
Bekijk de foto's hier op Facebook.

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• De hele dag cursus van twee professionele koks op een professionele locatie.
• Alle consumpties gedurende de hele dag.
• De reader met sousvide-informatie, temperatuurtabellen en recepten.
• 7 gangen walking lunch met sousvide bereide gerechten.
• Het getuigschrift voor...
€ 136 exclusief btw
€ 159 inclusief btw

Kwaliteitsgarantie
Ben je niet tevreden?
Dan krijg je gewoon je geld terug!
Vind je dat redelijk?


DIRECT INSCHRIJVEN


Jullie sousvide-docenten
De theorie-docent sousvide koken is kok en vinoloog Robert Verweij van TeesT. Hij wil als kok en kooknerd altijd betere resultaten, net als jij. En daarom is sousvide koken voor hem onmisbaar in de keuken als je perfectie wilt combineren met efficiency. Praktijkdocent sousvide koken is de Belgische Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh. Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Robert en Eddy beantwoorden vast de 10 meest gestelde vragen over sousvide koken

Opzet van de cursus
Omdat de handelingen eenvoudig zijn zullen we veel demo's zien, veel theorie behandelen en veel proeven. Op die manier kun je veel leren in een korte tijd. Je gaat dus niet zelf vis fileren of wortels schillen want dat is zonde van de tijd. Ook ga je bereidingen leren met resultaten die met andere kooktechnieken gewoonweg niet mogelijk zijn. We gaan voor Sousvide met de S van Subliem.

Quotes van cursisten
"Ik deed alleen maar vlees in de sousvide maar nu kan ik er veel meer mee."
"Nu kan ik veel efficienter koken voor grote groepen familie of vrienden."
"Groenten, eieren, desserts, gepekelde vis, perfecte vleesgerechten, wauw!"

Waarom een cursus sousvide koken?

Ons doel is om Nederland en België meer kennis en kunde bij te brengen over sousvide koken. Er is voldoende informatie in boeken en op internet beschikbaar, maar het echt goed leren valt tegen. Dit omdat de bereidingen lang duren en de ingredienten soms kostbaar zijn. Maar ontspan, we hebben de oplossing voor je! Van alle losse stukjes sousvide-informatie hebben we één begrijpelijk en kloppend verhaal voor je gemaakt. We hebben hier vast wat sous vide kooktips voor je.


Thuis beter sous vide koken met recepten van Meesterkok


Is het wat voor jou?
Deze kookcursus is geschreven voor hobbykoks, thuiskoks en foodies, Je hebt geen ervaring nodig, maar enige affiniteit met koken is natuurlijk handig. We beginnen bij de basis maar gaan ook flink de diepte in. Vandaar dat 25% van de cursisten ook gewoon professioneel is, om kennis te maken met sous vide koken. We hebben vast wat sousvide recepten voor je klaar gezet!

• Wil je in één dag heel veel leren over sousvide koken?
• Wil je alle mogelijkheden leren, ook degene die je nu nog niet kent?
• Wil je fantastische gerechten serveren aan je gasten met weinig moeite?
• Vraag je je af hoe ze in een sterrenrestaurant die cuisson zo perfect krijgen?

Waarom ga je de cursus sousvide koken volgen bij TeesT?
• Het is gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren over sousvide koken.
• Je groeit door in je hobby en vergroot je culinaire repertoire enorm. 
• Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland.
• Nog beter sousvide kunnen koken voor vrienden en familie.
• Je leert betaalbare ingrediënten om te zetten in smaakvolle gerechten.
• De locatie is goed bereikbaar voor iedereen èn in Midden-Nederland.

Je doet mee, wat moet je doen?
Wil je kennis maken met sousvide koken en zeker weten dat er plaats voor je is op de sousvide cursus? Wacht niet te lang en schrijf je hieronder in: dat is makkelijk en snel. Uitschrijven kan natuurlijk ook, tot twee weken van tevoren is dat helemaal gratis.


IK WIL MEEDOEN MET DE CURSUS SOUSVIDE KOKEN


TeesT
Méér weten
Méér kunnen
Méér doen



Veel gestelde vragen:
Kan ik deze cursus kado geven?
Wat is sousvide koken?
Wat gebeurt er als ik me inschrijf?
Ik heb bijna geen tijd voor een cursus?
Wat is het verschil tussen de professionele editie en hobbykoks editie?
Ik ben professioneel kok, kan ik meedoen?