Cursus vlees bereiden

Beste cursisten,                                                                                                                                  
 
Jullie staan waarschijnlijk al ingeschreven voor de cursus Vlees Bereiden met Meneer Wateetons en Robert Verweij.
                                                                                          
De cursusdagen zijn van 09:30 tot 15:30, jullie worden rond 09:20 verwacht bij:
Kraan Vlees
Tennesseedreef 21
3565 CK Utrecht
De route op Google Maps

Parkeren kan overal gratis aan de weg op het bedrijventerrein

Wat hebben jullie nodig op de vleesbereidingscursus
• Comfortabele kleding of koksbuis
• Stevige, hygiënische schoenen                                                                                                       
• Pen + schrijfblok
• Camera, indien gewenst
• Je favoriete schort

Op al onze cursussen zijn de spelregels van toepassing die je hier vind.
Ben je verhinderd? Laat het ons aub z.s.m. weten i.v.m. de wachtlijst!

Mocht je nog vragen hebben, kun je ons altijd mailen of bellen.

Meer informatie over vlees bereiden
Wat is vlees & waarom eten we vlees?
Vlees kopen & kwaliteit
Rundvlees, varkensvlees en lamsvlees
Slowcooking: stoven, smoren & konfijten
Vlees bakken
Vlees barbecueën
Vlees lijmen
Sousvide koken

Tot op de cursus vlees bereiden, wij hebben er zin in!    
 
Met vriendelijke groet,
 
Robert Verweij & Meneer Wateetons
06 388 279 59

PS: vertrek op tijd, want wie het laatst binnenkomt doet de afwas!