TeesT
Contact

Italiaanse kookcursus: verse pasta en risotto

 Cursus pasta vers maken


Jij wilt graag leren om beter pasta te maken.
Wij gaan je helpen.

Samenvatting
• Italiaanse kookcursus voor hobbykoks en professionals.
• 2 dagen van 10:00 tot 16:30 betere pasta en risotto leren maken.
• Je gaat zelf aan de slag met pasta.
• Cursuslocatie Midden-Nederland met gratis parkeren.
• Docent is Giovanni Don Anselmo d'Apice uit Napels, bekend van "Il Primo Piatto"
• Niet goed? Geld terug!

Hoe lang is de cursus?

De pasta cursus is 2 dagen van 10:00 tot 16:30.

Wanneer is de tweedaagse cursus in 2019?

Donderdagen 28 maart en 11 april (uitverkocht, korte wachtlijst)
Donderdagen 5 & 19 september
Zaterdagen 30 november & 14 december

Waar is de pastacursus?
Kookstudio IJsselstein (2 minuten van de A2 bij Utrecht)
Route en parkeerinformatie

Wat kost de cursus?
• Twee complete dagen cursus over verse pasta van een Italiaanse chefkok
• Twee dagen huisgemaakte pasta-lunch met een lekker glas Italiaanse wijn
• De pasta-reader met theorie en pasta recepten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• Pastabloem van harde tarwe voor thuis voor...
€ 225 exclusief btw
€ 259 inclusief btw
En ben je niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Voor wie is de cursus?
De inhoud is gericht op hobbykoks en foodies. Maar ook professionele koks zijn welkom.

Lezen
Praktische pasta tips
Nog meer pasta-tips en recepten
Risotto-recepten en risotto-tips!

Jullie pasta-docent
Giovanni Don Anselmo D'Apice is kok, culinair journalist en ondernemer. Hij is bekend van z'n prachtige boek  "Il Primo Piatto" en hij wil graag z'n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano. Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Cursusleider is kok en vinoloog Robert Verweij.

Sfeerimpressie
Bekijk de foto's op Facebook.
 

DIRECT INSCHRIJVEN

STEL EEN VRAAG

VEEL MEER INFO



Veel gestelde vragen:
Welke spullen heb ik nodig om zelf pasta te maken?
Krijgen we de recepten van de pasta mee naar huis?
Kan ik deze cursus kado geven?
Ik heb bijna geen tijd voor een cursus?
Wat gebeurt er als ik me inschrijf?
Ik ben hobbykok, kan ik meedoen?
Ik ben professioneel kok, kan ik meedoen?