TeesT
Contact

Italiaanse kookcursus: verse pasta en risotto

Wil jij betere pasta en meer soorten verse pasta kunnen maken? Dit kan als je er meer vanaf weet. In deze cursus leer je dan ook alles over het maken van echt Italiaanse pasta. We laten je zien hoe je luxe gevulde pasta maakt en dagelijkse pasta met de pastamachine. Je gaat natuurlijk ook zelf aan de slag met pastadeeg en pasta maken.

Samenvatting
• Italiaanse kookcursus voor hobbykoks en professionals.
• 2 dagen van 10:00 tot 16:30 betere pasta en risotto leren maken.
• Je gaat zelf aan de slag met pasta.
• Cursuslocatie Midden-Nederland met gratis parkeren.
• Docent is Giovanni Don Anselmo d'Apice uit Napels, bekend van "Il Primo Piatto"
• Niet goed? Geld terug!


Pasta maken opleiding cursus en risotto


Hoe lang is de cursus?

De pasta cursus is 2 dagen van 10:00 tot 16:30.

Wanneer is de cursus?

• Zaterdagen 30 november & 14 december (was uitverkocht, 2 plekken vrij gekomen!)
• Vrijdagen 6 en 20 maart 2020 (Early Bird korting tot 18 december)
• Zaterdagen 7 en 21 maart 2020 (Early Bird korting tot 18 december)

Waar is de pastacursus?
Kookstudio IJsselstein (2 minuten van de A2 bij Utrecht)
Route en parkeerinformatie

Wat kost de cursus?
• Twee complete dagen cursus over verse pasta van een Italiaanse chefkok
• Twee dagen huisgemaakte pasta-lunch met een lekker glas Italiaanse wijn
• De pasta-reader met theorie en pasta recepten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• Pastabloem van harde tarwe voor thuis voor...
Early Bird prijs € 275 (exclusief btw € 238)
Normale prijs € 299  (exclusief btw € 259)

Kwaliteitsgarantie
Ben je niet tevreden?
Dan krijg je gewoon je geld terug!
Vind je dat redelijk?

Voor wie is de cursus?
De inhoud is gericht op hobbykoks en foodies. Maar ook professionele koks zijn welkom. Meestal is 75% van de cursisten hobbykok en 25% is professioneel met eten bezig. De cursus is voor mensen die het gaaf vinden om bijvoorbeeld cavatelli, malloreddus, capunti, fagiolini en cencioni te leren maken. En dat zijn er nog maar een paar...

Lezen & kijken
Video: pastadeeg verwerken met de pastamachine
Video: docent Robert maakt capunti op z'n nieuwe cavarola pasta plaat
Video: docent Robert maakt nogmaals capunti, maar dan méér tegelijk
Praktische pasta tips

Nog meer pasta-tips en recepten
Risotto-recepten en risotto-tips!

Jullie pasta-docent
Giovanni Don Anselmo D'Apice is kok, culinair journalist en ondernemer. Hij is bekend van z'n prachtige boek  "Il Primo Piatto" en hij wil graag z'n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano. Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Cursusleider is kok en vinoloog Robert Verweij.

Sfeerimpressie
Bekijk de foto's op Facebook.
 

DIRECT INSCHRIJVEN

STEL EEN VRAAG

VEEL MEER INFO


Beter pasta maken



Veel gestelde vragen:
Welke spullen heb ik nodig om zelf pasta te maken?
Krijgen we de recepten van de pasta mee naar huis?
Kan ik deze cursus kado geven?
Ik heb bijna geen tijd voor een cursus?
Wat gebeurt er als ik me inschrijf?
Ik ben hobbykok, kan ik meedoen?
Ik ben professioneel kok, kan ik meedoen?