Reserveren voor Exclusief kennispakket “Meesterlijke Macarons” (tijdelijk gratis!)
1 dag
€59 Oorspronkelijke prijs was: €59.€0Huidige prijs is: €0. (incl. BTW)
Tijdelijk gratis: het TeesT kennis pakket “Meesterlijke Macarons”
Ben jij een enthousiaste hobbykok of hobbybakker en dol op het verwennen van familie en vrienden met iets bijzonders? Heb je al eens geprobeerd macarons te maken, maar ben je nog niet tevreden over het resultaat?
Wil je leren hoe je écht verfijnde, luchtige en smaakvolle macarons maakt – inclusief verrassende smaken en technieken die je nog niet kent? Dan is dit precies wat je zoekt! Ontdek hoe je met aandacht en goede techniek zelf je mooiste macarons op tafel tovert.
Schrijf je dan vandaag in voor dit pakket omdat het dan helemaal gratis is!
Je krijgt dan direct:
• De complete digitale reader van de macaron cursus in Woerden
• Het TeesT E-magazine (92 pagina’s) t.w.v. € 9,95
• Bonus 1: de online bakworkshop “Je eigen zuurdesem” met bakker Edwin Klaasen, t.w.v. € 25,00
• Bonus 2: de online workshop “Top Thee” met Mariëlla Erkens, t.w.v. € 25,00
Chef & patissier Annemieke Nijburg
Annemieke is een gepassioneerd en ervaren kok. Ze verzorgt al jarenlang met veel plezier kookworkshops in uiteenlopende keukens, met een bijzondere specialisatie in de patisserie.
Haar liefde voor het vak en oog voor detail komen het mooist tot uiting in haar populaire macaron-workshops, waar ze haar kennis en technieken met veel enthousiasme deelt. Al meer dan tien jaar runt Annemieke haar eigen kookstudio in Woerden.
De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m’n resultaten en die zijn echt super!

Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok
Hoe werkt het?
• Schrijf je in op deze pagina
• Je ontvangt direct een email met de link naar onze speciale downloadmap op Onedrive
• Hier vind je complete reader, recepten, het magazine en de gratis workshops
De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik bak m’n macarons nu vaker, sneller en gevarieerder, dankjewel!
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok