Cursusdata

Docenten

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Delen met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Veel gestelde vragen

2 dagen

10:00 - 16:30

Houten

€ 299

Corona informatie
• Cursusdata die zichtbaar zijn op deze website gaan door
Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld
Grote locaties die voldoen aan de RIVM-eisen: dus veilig
• Tot 14 dagen voor aanvang altijd gratis annuleren
• Meer info & contact over Corona & inschrijvingen

Cursusdata

Update!
Wel hebben we een veel grotere locatie geboekt met een heel grote theorie-ruimte te Houten. De cursus van 25 & 26 februari wordt verplaatst naar een later moment. Wanneer het duidelijk is wanneer we de cursus gaan geven laten we het alle cursisten direct weten. Door de cursus-garantie weet je altijd zeker dat je de cursus gaat volgen. Kun je niet wachten? Volg dan de online cursus sushi maken met Arjan Siemerink!

 

Jij wilt graag betere sushi maken en meer leren over de Japanse keuken? Wij gaan je helpen.

De Japanse keuken kenmerkt zich door eenvoud, umami, balans, respect, versheid en de juiste bereiding. Je leert het sushiproces begrijpen en beheersen, waardoor je je sushi beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek. Dit doen we door theorie, demonstraties en natuurlijk zelf uitproberen.

Samenvatting
• Twee dagen over sushi en Japans koken van een sterrenchef
• Veel langer en completer dan een sushi-workshop
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen
• Zelf aan de slag met sushi en hoge kwaliteit ingrediënten
• Professionele locatie vlakbij de snelweg in Houten
• Veel aandacht voor de perfecte sushirijst en Japanse eetcultuur

Wat gaan we behandelen?
• Cultuur: de Japanse keuken en z’n geschiedenis…
• Ingrediënten: rijst, vis, groenten, wasabi, nori, sojasaus…
• Techniek: rijst koken, sushi snijden, groenten bereiden…
• Hardware: matjes, sushimessen, rijstkokers…
• Authentieke dashi, teriyaki, yakitori, ramen noedels…

Doelgroep
 De Japanse kookcursus is geschreven voor koks, hobbykoks, foodies, journalisten, viswinkel medewerkers en horecapersoneel. Enige ervaring met sushi maken is handig maar niet verplicht. We beginnen met de basis van sushi maken en gaan dan de diepte in.

Locatie
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Meer informatie vind je in de locatie foto’s op deze pagina.

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• 2 dagen sushi-cursus en Japans koken
• De hoogste kwaliteit ingrediënten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• De reader met sushi-informatie en recepten
• 2 x Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het getuigschrift voor…
€ 256 exclusief btw (bedrijven, als investering in je collega’s)
€ 299 inclusief btw (particulieren, als investering in jezelf)

Bekijk hier onze Corona-maatregelen & cursus-garantie

 

 

Programma
Dag 1 staat geheel in het teken van Japanse sushi. Op dag 2 behandelen we de Japanse keuken. We doorlopen Japanse smaken en Japanse bereidingswijzes:
•  De basis smaken van de Japanse keuken
•  Dashi, teriyaki, miso & yakitori maken
•  Zelf de Japanse Bentobox bereiden voor de lunch
We hebben alvast het sushi rijst recept online gezet!

Waarom ga je de sushicursus volgen bij Arjan Siemerink?
• Je groeit door in je hobby of vak.
• Nog beter zelf sushi kunnen maken en de Japanse keuken .
• Arjan is de Japanse Keuken-autoriteit van Nederland.
• Yama is een Japans familiebedrijf met een lange traditie.
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor.
• Gegarandeerd de snelste manier om heel veel over de Japanse keuken te leren.

Tip: als de cursus uitverkocht is kun je je inschrijven voor de wachtlijst.

Scroll naar top