Sushi kookcursus agenda

01
MEI
Gratis proeflessen
Online sushi cursus
01
MEI
Gratis proeflessen
Online vis cursus
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!

Docenten

Arjan Siemerink
Creative Chef & Sushi Held
Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next
Recepten magazine kookboek
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

2 dagen

10:00 - 16:30

Utrecht

€ 349

Sushi workshop agenda

01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!
01
MEI
Gratis proeflessen
Online vis cursus
01
MEI
Gratis proeflessen
Online sushi cursus

Super sushi maken & japans koken in deze tweedaagse kookcursus

Jij wilt graag betere sushi maken en meer leren over de Japanse keuken? Wij gaan je helpen.

De Japanse keuken kenmerkt zich door eenvoud, umami, balans, respect, versheid en de juiste bereiding. Je leert het sushiproces begrijpen en beheersen, waardoor je je sushi beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek. Dit doen we door theorie, demonstraties en natuurlijk zelf uitproberen.

Waarom ga je de sushicursus volgen bij Arjan Siemerink?
• Je groeit door in je hobby of vak.
• Nog beter zelf sushi kunnen maken en de Japanse keuken .
• Arjan is de Japanse Keuken-autoriteit van Nederland.
• Yama is een Japans familiebedrijf met een lange traditie.
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor.
• De locatie direct aan de A2 bij Utrecht.
• Gegarandeerd de snelste manier om heel veel over de Japanse keuken te leren.

Wat ga je leren?
• Cultuur: de Japanse keuken en z’n geschiedenis…
• Ingrediënten: rijst, vis, groenten, wasabi, nori, sojasaus…
• Techniek: rijst koken, sushi snijden, groenten bereiden…
• Hardware: matjes, sushimessen, rijstkokers…
• Authentieke dashi, teriyaki, yakitori, ramen noedels…

Voor wie?
 De Japanse kookcursus is geschreven voor koks, hobbykoks, foodies, journalisten, viswinkel medewerkers en horecapersoneel. Enige ervaring met sushi maken en koken is handig maar niet verplicht. We beginnen met de basis van sushi maken en gaan dan de diepte in. Iedereen kan dus meedoen.

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• Rond 16.30 sluiten we af

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

Samenvatting
• Twee dagen over sushi en Japans koken van een sterrenchef
• Veel langer en completer dan een sushi-workshop
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen
• Zelf aan de slag met sushi en hoge kwaliteit ingrediënten
• Professionele locatie vlakbij de snelweg in Utrecht
• Veel aandacht voor de perfecte sushirijst en Japanse eetcultuur

Programma
Dag 1 staat geheel in het teken van Japanse sushi.

Op dag 2 behandelen we de Japanse keuken. We doorlopen de Japanse smaken en Japanse bereidingswijzes:
•  De basis smaken van de Japanse keuken
•  Dashi, teriyaki, miso & yakitori maken
•  Zelf de Japanse Bentobox bereiden voor de lunch
•  We hebben alvast het sushi rijst recept online gezet!

Waar? (let op! 17 & 18 feb 2022 is een grotere en dus andere locatie dan normaal in Utrecht!)
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren in Houten
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• 2 dagen sushi-cursus en Japans koken
• De hoogste kwaliteit ingrediënten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• De reader met sushi-informatie en recepten
• 2 x Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het getuigschrift voor…
€ 299 exclusief btw (bedrijven, als investering in je collega’s)
€ 349 inclusief btw (particulieren, als investering in jezelf)

Tip: als de cursus uitverkocht is kun je je inschrijven voor de wachtlijst.&

• Tip: schrijf je op tijd in, de inschrijvingen gaan erg hard
Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld! (meer info)
• Bekijk ook de kookcursus en wijncursus in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
• Voor vragen kun je altijd Robert appen of bellen via 06 388 279 59

TeesT kookcursus wijncursus logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Scroll naar top