Cursusdata

Docenten

Arjan Siemerink
Creative Chef & Sushi Held

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Delen met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Veel gestelde vragen

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Onze sushi-docent Arjan Siemerink legt het heel goed uit in dit filmpje.  Maar op de sushi cursus zul je het nog veel beter leren.

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Sushi workshops zijn gezellig en tot op zekere hoogte leerzaam. Voor de achtergronden, finesses en fijne kneepjes van sushi maken is meer tijd en aandacht nodig. Dat bieden we in deze sushi cursus.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Maar soms verandert je situatie opeens waardoor het niet meer mogelijk is. Dat begrijpen we.

Alle spelregels omtrent annuleren vind je hier. Je mag ons ook mailen of whatsappen.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

Sushi is een gerecht uit Japan. Het betekent “zure rijst”en bestaat uit lauwwarme rijst met daarop of daartussen rauwe vis, zeevruchten, gebakken ei of groenten.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Er is echter een (zeer kleine) kans dat door Corona / Covid 19 jouw situatie verandert of die van heel Nederland.  Daar zijn we op voorbereid.

Alle spelregels omtrent Corona / Covid 19 vind je hier.

Je mag je vragen ook altijd mailen of whatsappen.

2 dagen

10:00 - 16:30

Houten

€ 299

Corona informatie
• Voorbereiding COVID vaccinatie in volle gang.
• Goed nieuws: Corona updates van het RIVM & CBG.
• Cursusdata die zichtbaar zijn op deze website gaan door.
Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld.
Grote locaties die voldoen aan de RIVM-eisen.
• Tot 14 dagen voor aanvang altijd gratis annuleren.
• Meer info & contact over Corona & inschrijvingen

Update!
Wel hebben we een veel grotere locatie geboekt met een heel grote theorie-ruimte te Houten. De cursus van najaar 2020 is verplaatst naar februari 2021. Er zijn nog maar een paar plekken, dus wacht niet te lang.

Jij wilt graag betere sushi maken en meer leren over de Japanse keuken? Wij gaan je helpen.

De Japanse keuken kenmerkt zich door eenvoud, umami, balans, respect, versheid en de juiste bereiding. Je leert het sushiproces begrijpen en beheersen, waardoor je je sushi beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek. Dit doen we door theorie, demonstraties en natuurlijk zelf uitproberen.

Samenvatting
• Twee dagen over sushi en Japans koken van een sterrenchef
• Veel langer en completer dan een sushi-workshop
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen
• Zelf aan de slag met sushi en hoge kwaliteit ingrediënten
• Professionele locatie vlakbij de snelweg in Houten
• Veel aandacht voor de perfecte sushirijst en Japanse eetcultuur

Wat gaan we behandelen?
• Cultuur: de Japanse keuken en z’n geschiedenis…
• Ingrediënten: rijst, vis, groenten, wasabi, nori, sojasaus…
• Techniek: rijst koken, sushi snijden, groenten bereiden…
• Hardware: matjes, sushimessen, rijstkokers…
• Authentieke dashi, teriyaki, yakitori, ramen noedels…

Doelgroep
 De Japanse kookcursus is geschreven voor koks, hobbykoks, foodies, journalisten, viswinkel medewerkers en horecapersoneel. Enige ervaring met sushi maken is handig maar niet verplicht. We beginnen met de basis van sushi maken en gaan dan de diepte in.

Locatie
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Meer informatie vind je in de locatie foto’s op deze pagina.

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• 2 dagen sushi-cursus en Japans koken
• De hoogste kwaliteit ingrediënten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• De reader met sushi-informatie en recepten
• 2 x Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het getuigschrift voor…
€ 256 exclusief btw (bedrijven, als investering in je collega’s)
€ 299 inclusief btw (particulieren, als investering in jezelf)

Bekijk hier onze Corona-maatregelen & cursus-garantie

 

Programma
Dag 1 staat geheel in het teken van Japanse sushi. Op dag 2 behandelen we de Japanse keuken. We doorlopen Japanse smaken en Japanse bereidingswijzes:
•  De basis smaken van de Japanse keuken
•  Dashi, teriyaki, miso & yakitori maken
•  Zelf de Japanse Bentobox bereiden voor de lunch
We hebben alvast het sushi rijst recept online gezet!

Waarom ga je de sushicursus volgen bij Arjan Siemerink?
• Je groeit door in je hobby of vak.
• Nog beter zelf sushi kunnen maken en de Japanse keuken .
• Arjan is de Japanse Keuken-autoriteit van Nederland.
• Yama is een Japans familiebedrijf met een lange traditie.
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor.
• Gegarandeerd de snelste manier om heel veel over de Japanse keuken te leren.

Tip: als de cursus uitverkocht is kun je je inschrijven voor de wachtlijst.

Scroll naar top