Sushi kookcursus agenda

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

OMDAT HET EEN INVESTERING IN JEZELF IS

Echt Japans koken
Perfecte sushi
Vele soorten
Top ingrediënten

Wil jij super sushi maken & echt goed Japans koken?

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter sushi willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse sushi en sashimi maken, ook de authentieke Japanse soorten die je nu nog niet kent?

Inhoud

Arjan Siemerink

Chefkok Arjan Siemerink

Als culinair chef bij Yama Food heeft Arjan Siemerink zich gespecialiseerd in de technieken en smaken uit de Japanse keuken. Vanuit zijn eigen klassieke Nederlands-Franse basis maakt hij voor de Europese chef de Japanse keuken en zijn technieken toegankelijker. Hij werkte in diverse restaurants met 2 en 3 Michelinsterren. Hij is een echte ambassadeur voor de Japanse keuken en wil graag z’n enorme culinaire kennis delen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De Japanse kookcursus over sushi maken

Arjan heeft een speciale Japanse kookcursus van 2 dagen ontworpen met een hoofdrol voor sushi. Voor ambitieuze hobbykoks tussen de 30 en 60 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Japans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  kookcursus heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de Japanse kookstudio. Arjan laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sushi en Japanse gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.

Sushi cursus programma

Dag 1 staat geheel in het teken van Japanse sushi: van vis prepareren tot de perfecte sushirijst. We hebben alvast het sushi rijst recept online gezet!

Dag 2 behandelen we de Japanse keuken. We doorlopen de Japanse smaken en Japanse bereidingswijzes:
•  De basis smaken van de Japanse keuken
•  Dashi, teriyaki, miso & yakitori maken
•  Zelf de Japanse Bentobox bereiden voor de lunch

Waarom ga je de cursus volgen bij Arjan?

• Je groeit door in je hobby of vak
• Nog beter zelf sushi kunnen maken en de Japanse keuken
• Je leert alle tips & tricks van de sushi-autoriteit van Nederland
• Yama is een Japans familiebedrijf met een lange traditie
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• De locatie is direct aan de A2 bij Utrecht
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER VAN THEE GENIETEN

Wat kun en ken je na deze Japanse kookcursus?

• Cultuur: de Japanse keuken en z’n geschiedenis
• Ingrediënten: rijst, vis, groenten, wasabi, nori, sojasaus
• Techniek: rijst koken, sushi snijden, groenten bereiden
• Hardware: matjes, sushimessen, rijstkokers
• Authentieke dashi, teriyaki, yakitori, ramen noedels

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 2 dagen sushi-cursus en Japans koken
• De allerhoogste kwaliteit Japanse ingrediënten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• De reader met sushi-informatie en recepten
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het getuigschrift voor…
€ 349

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de cursus?

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = SUPER SUSHI MAKEN

2 dagen
10:00 - 16:30
Utrecht
€ 349
Winkelwagen
Scroll naar top