Fermentatie & groenten agenda

25
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
25 oktober 2024
26
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
26 oktober 2024
Gaat door, laatste plekken!
06
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
6 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
07
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
7 december 2024
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters”
20 december 2024
Uitverkocht!
Exclusief kennispakket “Sous Vide Koken” (tijdelijk gratis!)
25
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
25 oktober 2024
26
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
26 oktober 2024
Gaat door, laatste plekken!
06
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
6 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
07
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
7 december 2024
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters”
20 december 2024
Uitverkocht!
Exclusief kennispakket “Sous Vide Koken” (tijdelijk gratis!)
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

OMDAT JE FERMENTEREN GAAF VIND

Groenten fermenteren: volg de VIP workshop van 1 middag bij de chefkok thuis!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en geniet je van lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je echt goed groenten willen fermenteren? Zodat je groenten kunt omtoveren in heerlijke gerechten zoals kimchi, cortido en DIY zuurkool? Wetenschappelijk verantwoord, gezond, gastronomisch en superlekker?

Of wil je producten van je moestuin of voedselbos duurzaam conserveren en langer houdbaar maken? Lees dan verder over onze VIP kookworkshop met maximaal 5 deelnemers!

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

De VIP kookworkshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren” in IJsselstein

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 ochtend of middag over groenten fermenteren samengesteld. Van gefermenteerde wortels en hotsauce tot cortido en van kimchi tot zuurkool. Stiekem leer je ook zelf azijn maken en vaak drinken we een glaasje huisgemaakte cider…

Deze kookcursus is voor hobbykoks die geïnteresseerd zijn in fermenteren en als fermentatie-beginners willen doorgroeien in de keuken. Maar ook professionele koks zijn welkom om de basis te leren, want fermenteren is duurzaam en gezond. Ook zijn er deelnemers met een voedselbos of moestuin. Er is veel persoonlijke aandacht doordat de VIP workshop met maximaal 5 personen tegelijk is.

Robert geeft samen met fermentatie-expert Meneer Wateetons al jaren de 3-daagse fermentatie-cursus en 3-daagse groentencursus. Deze kookcursussen hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. Daarnaast fermenteert Robert veel in de stoere kookcursus Caveman Kitchen. Hij laat je altijd stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle fermentaties maakt waar je trots op kunt zijn. Daarnaast kun je veel beter “no waste” koken, bekijk hier onze 25 beste no waste kooktips!

Waarom ga jij deze fermentatie-workshop over groenten volgen bij TeesT?

• Je gaat zelf aan de slag met gave groenten-fermentaties
• Robert geeft al meer dan 20 jaar kookworkshops
• Gegarandeerd de snelste manier om veel te leren over fermenteren
• De knusse cursuslocatie is bij Robert thuis in IJsselstein
• Je krijgt direct de online workshop groenten fermenteren gratis: vandaag beginnen!
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je leert alle DIY tips & tricks van de chefkok
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor bij TeesT
• Niet goed? Geld terug!

INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE

Praktische informatie

Wat kost de fermentatie workshop?

• De hele ochtend of middag fermentatie-workshop van de chefkok
• Alle consumpties zoals lekkere cappuccino uit Robert’s espresso-apparaat
• De online workshop “groenten fermenteren” (vandaag beginnen!)
• De afwas wordt natuurlijk voor je gedaan
• Je zelf gemaakte fermentaties voor thuis
€ 99 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Hoe laat zijn de workshops bij TeesT?

Ochtend editie
• Vanaf 09:45 is er inloop met koffie en thee
• Om 10:00 start de workshop
• Rond 13:00 ronden we af

Middag editie
• Vanaf 13:30 is er inloop met koffie en thee
• Om 13:45 start de workshop
• Rond 16:45 ronden we af

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waar is de workshop over groenten fermenteren?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!
whatsapp logo

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Bij chefkok thuis
Gezond
Duurzaam
Gastronomisch
Winkelwagen
Scroll naar boven