Fermentatie & groenten agenda
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
OMDAT JE FERMENTEREN GAAF VIND
Groenten fermenteren: volg de workshop van 1 middag bij de chefkok thuis!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en geniet je van lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je echt goed groenten willen fermenteren? Zodat je groenten kunt omtoveren in heerlijke gerechten zoals kimchi, cortido en DIY zuurkool? Wetenschappelijk verantwoord, gezond, gastronomisch en superlekker? Of wil je producten van je moestuin of voedselbos duurzaam conserveren en langer houdbaar maken? Lees dan verder!
Inhoud
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De VIP kookworkshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren” in IJsselstein
Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 ochtend of middag over groenten fermenteren samengesteld. Van wortels tot cortido en van kimchi tot zuurkool. Deze is voor hobbykoks die geïnteresseerd zijn in fermenteren en als fermentatie-beginners willen doorgroeien in de keuken. Maar ook professionele koks zijn welkom om de basis te leren, want fermenteren is duurzaam en gezond. Er is veel persoonlijke aandacht doordat de VIP workshop met maar 4 personen tegelijk is.
Robert geeft samen met fermentatie-expert Meneer Wateetons al jaren de 3-daagse fermentatie-cursus en 3-daagse groentencursus. Deze kookcursussen hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. Daarnaast fermenteert Robert veel in de stoere kookcursus Caveman Kitchen. Hij laat je altijd stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle fermentaties maakt waar je trots op kunt zijn. Daarnaast kun je veel beter “no waste” koken, bekijk hier onze 25 beste no waste kooktips!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Waarom ga jij deze fermentatie-workshop volgen bij TeesT?
• Je gaat zelf aan de slag met gave groenten-fermentaties
• Robert geeft al meer dan 20 jaar kookworkshops
• Gegarandeerd de snelste manier om veel te leren over fermenteren
• De knusse cursuslocatie is bij Robert thuis in IJsselstein
• Je direct de online workshop groenten fermenteren gratis: vandaag beginnen!
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je leert alle DIY tips & tricks van de chefkok
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003
Praktische informatie
Wat kost de fermentatie workshop?
• De hele ochtend of middag fermentatie-workshop van de chefkok
• Alle consumpties zoals lekkere cappuccino uit Robert’s espresso-apparaat
• De online workshop “groenten fermenteren” (vandaag beginnen!)
• De afwas wordt natuurlijk voor je gedaan
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je zelf gemaakte fermentaties voor thuis
€ 117 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!
Hoe laat zijn de workshops bij TeesT?
Ochtend editie
• Vanaf 09:45 is er inloop met koffie en thee
• Om 10:00 start de workshop
• Rond 12:30 ronden we af
Middag editie
• Vanaf 13:15 is er inloop met koffie en thee
• Om 13:30 start de workshop
• Rond 16:00 ronden we af
Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waar is de workshop over groenten fermenteren?
Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)
BETER KOKEN EN BAKKEN LEER JE BIJ TEEST