Cursusdata

Beter koken & bakken is eenvoudig

1
Schrijf je vandaag in

Als je te lang wacht, zit de cursus vol.
Je kunt je ook weer uitschrijven.

2
Volg de cursus bij TeesT

Hier leer je alle praktijk en theorie van een topdocent.
De locatie is professioneel en goed bereikbaar.

3
Je kunt nu beter koken en bakken

Door meer kennis en meer ervaring.
Je gaat je gasten heel blij maken.

Docenten

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

2 dagen

10:00 - 16:30

Raamsdonksveer

€ 395

Cursusdata

cursus brood bakken

Je bakt al wel eens brood maar wilt een contantere en hogere kwaliteit? Wij gaan je helpen. Er is bij veel hobby-bakkers veel behoefte aan nieuwe brood-skills. We hebben vast wat tips over brood bakken voor je op een rijtje gezet.

Je leert bij ons het hele brood-bak-proces begrijpen en beheersen, waardoor je brood beter, smakelijker en luchtiger wordt. Je gaat dus niet zomaar recepten maken maar we onderwijzen je in de techniek en wetenschap. Dit doen we door serieuze theorie, demonstraties, inzichtgevende tests, blinde proeverijen en natuurlijk veel zelf bakken.

Samenvatting
• 2 dagen leren brood bakken van 2 professionals.
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen.
• Mogelijk als vervolg op onze workshop brood bakken.
• Je gaat al snel zelf aan de slag met gave degen en stoer brood.
• Voor koks en startende/gevorderde hobby-bakkers.
• Veel theorie en veel praktijk.

Voor wie?
De cursus is gericht op thuisbakkers en koks. 75% van de cursisten bakt thuis brood, 25% bakt brood in een restaurant of cateringbedrijf. Deze broodbakcursus gaat verder waar een gezellige workshop brood bakken ophoudt. Vandaar dat we met 2 docenten werken. Een vooropleiding of veel ervaring is niet nodig. We beginnen bij het begin en gaan dan de diepte in.

Waar?
Broodheeren
Elftweg 44
Raamsdonksveer
Bekijk op Google Maps

Hoe laat?
De cursus start om 10:00 stipt. Vanaf een half uur van tevoren is er inloop met koffie & thee. De cursus duurt tot 16:30 à 17:00.

Gratis parkeren
Voor de deur bij Broodheeren. Rijd iets verder het bedrijventerrein op naar de tweede rij met panden.

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• 2 volle dagen broodcursus van 2 professionals
• 2 x lunch van heerlijk knapperig brood
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• Zelf gebakken brood voor thuis
• De reader met alle informatie en recepten
€ 341 excl btw
€ 395 incl btw

Programma broodcursus “Nederlands Brood”
• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Volkorenbrood & tarwebrood
• Busbrood & wit brood
• Bolletjes & pistoletten
• Gistdeeg, biga & voordeeg
• Tarwe, spelt & rogge
• Fries suikerbrood
• Krentenmik

Programma “Italiaans Brood”
• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Italiaans vloerbrood
• Crescente (voordeeg)
• Focaccia
• Ciabatta
• Panettone
• Stromboli
• Plaatpizza

Programma “Frans Brood”
• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Alles over zuurdesem maken
• Croissant & pain au chocolat
• Brioche, epi & fougasse
• Pain de Campagne zuurdesem
• Gist baquette
• Zuurdesem baquette

Reviews en blogs over onze cursus brood bakken
Facebook recensies  |  Trouw  |  Marije bakt brood  |  Baksels.net  Frits de Klerk Simones Kitchen  |  Zoete broodjes

Video’s met Edwin Klaasen
Introductie brood bakken
Zuurdesem maken
Brooddeeg maken
Brooddeeg kneden
Deeg opbollen en voorrijs
Brood modelleren, narijs en bakken

Waarom ga je de cursus brood bakken volgen bij bakker Edwin Klaasen?
Je groeit door in je vak of hobby.
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over brood bakken te leren.
• Edwin Klaasen is de brood-autoriteit van Nederland.
• De bakkerij is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis.
• Al meer dan 2500 tevreden cursisten gingen je voor.

Beter koken & bakken is eenvoudig

1
Schrijf je vandaag in

Als je te lang wacht, zit de cursus vol.
Je kunt je ook weer uitschrijven.

2
Volg de cursus bij TeesT

Hier leer je alle praktijk en theorie van een topdocent.
De locatie is professioneel en goed bereikbaar.

3
Je kunt nu beter koken en bakken

Door meer kennis en meer ervaring.
Je gaat je gasten heel blij maken.

Goed nieuws! Alle cursussen kunnen weer plaats vinden “zoals normaal”

Tip:
Schrijf je op tijd in, de inschrijvingen gaan erg hard op het moment!

Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld!
• Tot 14 dagen voor aanvang mag je altijd gratis annuleren
• Voor de kookcursussen is géén QR-code nodig, voor de wijncursussen wel
• Voor vragen kun je altijd Robert appen of bellen via 06 388 279 59
• Meer info over de cursusgarantie & inschrijvingen

Scroll naar top