Brood agenda

03
JUN
Workshop Zuurdesem brood bakken
Gaat door!
3 juni 2022 (middag)
04
JUN
Workshop Zuurdesem brood bakken
Gaat door!
4 juni 2022 (middag)
10
SEP
Workshop Zuurdesem brood bakken
10 september 2022 (ochtend)
10
SEP
Workshop Zuurdesem brood bakken
10 september 2022 (middag)
23
SEP
Cursus Frans Brood bakken
23 & 24 september 2022
14
OKT
Cursus Hollands Brood bakken
14 & 15 oktober 2022
28
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
28 oktober 2022 (middag)
29
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
29 oktober 2022 (middag)
29
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
29 oktober 2022 (ochtend)
04
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
4 november 2022 (middag)
05
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
5 november 2022 (middag)
05
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
5 november 2022 (ochtend)
18
NOV
Cursus Italiaans Brood bakken
18 & 19 november 2022
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!

MEEDOEN = BETER BROOD BAKKEN

Recepten magazine kookboek
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Echt luchtig brood
Constante kwaliteit
Kloppende recepten
Ambitieuze hobby bakkers

Bak zelf altijd lekker luchtig brood met zuurdesem of gist na deze cursus!

Ben jij een enthousiaste hobby-bakker en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar wil je graag luchtiger brood bakken wat altijd lukt? Wil je meer soorten brood bakken, ook broden die je nu nog niet kent? Wil je meer kennis en kunde over brood en deeg, zodat je deeg altijd perfect rijst?

Inhoud

Edwin Klaasen

Bakker Edwin Klaasen

Zuurdesemkenner Edwin startte in 2007 met Desemenzo. Sinds 2022 heeft hij een gloednieuwe bakkerij: BroodHeeren. Het is zijn bakkerij, brood-speeltuin en kenniscentrum. Het enthousiasme van deze charismatische bakker is aanstekelijk. Edwin heeft duizenden mensen beter brood leren bakken. We zijn blij en vereerd dat hij zijn gevoel en enorme kennis met jou wil delen in onze workshops en cursussen over brood bakken. Hij heeft voor jou vast wat  tips over zuurdesembrood bakken.

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n deeg. M'n gezin is happy, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbybakker

De cursus brood bakken

Voor hobbybakkers heeft Edwin 3 speciale brood-bak-cursussen ontworpen van 2 dagen. Voor ambitieuze thuisbakkers tussen de 30 en 65 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goed brood. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele, goed gelukte broden.

Deze  cursus brood bakken heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Edwin laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle broden bakt waar je trots op kunt zijn.

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Italiaans vloerbrood
• Crescente (voordeeg)
• Focaccia & ciabatta
• Stromboli & plaatpizza

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Volkorenbrood & tarwebrood
• Busbrood & wit brood
• Bolletjes & pistoletten
• Gistdeeg, biga & voordeeg
• Tarwe, spelt & rogge
• Fries suikerbrood & krentenmik

• Gluten, stomen, kneden & bakken
• Rijstijd & rijstemperatuur
• Alles over zuurdesem maken
• Croissant & pain au chocolat
• Brioche, epi & fougasse
• Pain de Campagne zuurdesem
• Gist baguette & zuurdesem baguette

Kookcursus brood bakken

Waarom de cursus brood bakken volgen bij Edwin?

Je groeit door in je vak of hobby
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over brood bakken te leren
• Edwin Klaasen is de brood-autoriteit van Nederland
• De bakkerij van BroodHeeren is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis
• Al meer dan 2500 tevreden cursisten gingen je voor

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = BETER BROOD BAKKEN

Wat kun en ken je na de cursus?

Je begrijpt en beheerst het hele brood-bak-proces. Je gaat niet zomaar “recepten maken” maar Edwin leert je de technieken en wetenschap achter het brood bakken. Hierdoor wordt jouw brood voortaan beter, smakelijker en luchtiger. Beloofd!

Samenvatting
• 2 dagen leren brood bakken van èchte bakkers
• Mogelijk als vervolg op onze workshop brood bakken
• Je gaat al snel zelf aan de slag met gave degen en stoer brood
• Voor startende en gevorderde hobby-bakkers
• Veel theorie en veel praktijk

Wat krijg je en wat kost het?

• 2 volle dagen broodcursus van echte professionals
• 2 x lunch van heerlijk knapperig brood en biologische streekproducten
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• Veel gebakken brood voor thuis
• De reader met alle informatie en recepten
€ 395

Hoe laat?
• Van 9:45 tot 10:00 is er koffie
• De cursus start om 10:00 stipt
• De cursus duurt tot 16:30 à 17:00

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
• Een grote tas

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m'n vrienden super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbybakker

Waar ga je brood bakken?

Broodheeren
Elftweg 44
Raamsdonksveer
Bekijk op Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur bij Broodheeren. Rijd iets verder het bedrijventerrein op naar de tweede rij met panden. Je kunt zowel de voor- als achteringang gebruiken.

TeesT kookcursus wijncursus logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

PERFECT GEREZEN BROOD? MAKKELIJK GEMAAKT!

Stel je vraag via Whatsapp
email
Heb je een vraag?

Stuur ons een email!

2 dagen
10:00 - 16:30
Raamsdonksveer
€ 395
Scroll naar top