Cursusdata

Docenten

Simon Giaccotto
Pizza-held

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Pizzadeeg maak je met bloem, water, zout en gist. Pizzadeeg wordt lekker door het een nacht in de koeling te zetten. Klik hier voor het complete pizzadeeg recept.

Pizzadeeg kun je beter stretchen met 2 handen. Met een deegroller rol je al je lucht uit je pizzadeeg. Door het deeg voor je pizza te stretchen krijg je een dunne bodem met een mooie korst.

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Maar soms verandert je situatie opeens waardoor het niet meer mogelijk is. Dat begrijpen we.

Alle spelregels omtrent annuleren vind je hier. Je mag ons ook mailen of whatsappen.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

Er ligt teveel saus op, te veel vulling op die vocht of vet loslaat of je wacht te lang met de pizza in de oven doen. Na het saus aanbrengen moet de pizza binnen 45 seconden in de oven liggen. Vooral groenten, champignons en gekookte ham verliezen veel vocht.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Er is echter een (zeer kleine) kans dat door Corona / Covid 19 jouw situatie verandert of die van heel Nederland.  Daar zijn we op voorbereid.

Alle spelregels omtrent Corona / Covid 19 vind je hier.

Je mag je vragen ook altijd mailen of whatsappen.

1 dag

10:00 - 16:30

Apeldoorn

€ 197

• Wil je een constante en hoge kwaliteit pizza’s?
• Wil je je pizzadeeg beter onder controle krijgen?
• Wil je in één dag écht goed leren pizza bakken?

Dat zit je hier goed! Je leert het deeg- en bakproces begrijpen en beheersen, waardoor je je pizza beter, smakelijker gaat bakken. We vinden het vooral belangrijk dat je de pizzabodem goed onder controle krijgt. We onderwijzen je in de techniek van het pizza bakken, zodat je weet wat er gebeurt in je deeg en in de oven. Dit doen we door serieuze theorie, demonstraties, inzichtgevende tests, vergelijkende proeverijen en natuurlijk ga je veel zelf uitproberen.

Waarom ga je de pizza-cursus volgen?
• Simon is de pizza-autoriteit van Nederland.
• Simon is de schrijver van standaardwerk de Pizzabijbel.
• Je groeit door in je hobby of vak.
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen.
• Gegarandeerd de snelste manier om nog zelf goede pizza te leren bakken.
• Pizza bakken vlakbij de snelweg, gratis parkeren.
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor.
• Niet goed? Geld terug!

Wat gaan we behandelen?
• Soorten pizza’s
• Pizzadeeg: ingrediënten en recepten
• Pizzadeeg maken, kneden en bewaren
• Pizzasaus maken en pizzasaus recepten
• Pizza toppings
• Het bakproces van een pizza
• Pizza bakken in een elektrische oven thuis
• Het opstoken van de houtoven / steenoven
• Pizza hardware voor thuis en in de horeca

Voor wie?
80% van de cursisten bakt pizza thuis, 20% werkt professioneel met pizza. De inhoud van de cursus is gericht op fanatieke thuiskoks, foodies en koks.

De lesstof bestaat uit kennis en kunde. Kennis over bijvoorbeeld gluten en zetmeel is onmisbaar voor iedereen die zelf pizza wil bakken. Je leert niet alleen recepten maar onmisbare basiskennis. Waarom is een pizzabodem dik of dun? Vrolijk krokant of keihard? Hoe lang moet pizzadeeg rijzen?

Na de pizzacursus kunnen de deelnemers dus ook zelf recepten beredeneren en pizza’s ontwerpen. Ook komen kneedtechnieken, baktechnieken en soorten ovens aan bod. Uiteraard leer je zelf een houtoven of steenoven op te stoken, maar we bakken ook in elektrische ovens.

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus

Meenemen
•  Een vrolijk schort
•  Je notitieblok

Samenvatting
• Na de cursus zijn je huidige pizza-skills verbeterd
• Na de cursus heb je nieuwe pizza-skills
• Na de cursus krijg je je pizza-bodem altijd perfect
• Vanaf de basis de diepte in: iedereen kan meedoen
• De cursus is theoretisch en praktijkgericht
• Je gaat zelf volop aan de slag!

Waar?
Viva la Pizza
Hoornaar 30
Apeldoorn
Google Maps

Gratis parkeren
Alleen vóór het pand van Viva la Pizza, dubbel parkeren mag.
Of op openbare plekken langs de weg.
Parkeer a.u.b. niet op de parkeerplaats van andere bedrijven.

Wat kost het en wat krijg je allemaal?
• Een volle dag pizzacursus van 3 professionals
• De pizza-reader met recepten en theorie
• Lunch van zelf gebakken pizza
• Alle consumpties, zoals espresso uit Simon’s ECM
• Meeneem-pizza’s voor het thuisfront voor maar…
€ 171 excl. btw
€ 197 incl. btw

Goed nieuws! Alle cursussen kunnen weer plaats vinden “zoals normaal”

Tip:
Schrijf je op tijd in, de inschrijvingen gaan erg hard op het moment!

Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld!
• Tot 14 dagen voor aanvang mag je altijd gratis annuleren
• Voor de kookcursussen is géén QR-code nodig, voor de wijncursussen wel
• Voor vragen kun je altijd Robert appen of bellen via 06 388 279 59
• Meer info over de cursusgarantie & inschrijvingen

TeesT kookcursus wijncursus logo

Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Scroll naar top