Pizza cursus agenda

22
SEP
Pizza cursus
Hele dag
22 september 2022
09
OKT
Pizza workshop 11:00
Zondag 9 oktober 2022
Gaat door, laatste plekken!
09
OKT
Pizza workshop 15:00
Zondag 9 oktober 2022
Gaat door, laatste plekken!
05
NOV
Pizza workshop 11:00
Zaterdag 5 november 2022
05
NOV
Pizza workshop 15:00
Zaterdag 5 november 2022
17
NOV
Pizza cursus
Hele dag
17 november 2022
01
JAN
Tijdelijk gratis: pizza magazine
met tips & recepten!
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Dunne pizza bodem
Altijd perfect pizzadeeg
Zelf veel pizza bakken
Constante kwaliteit

italiaanse pizza bakken in één dag

Ben jij een enthousiaste hobby-pizzaiolo en ben je gek op pizza bakken voor je familie en vrienden? En wil je graag dat je pizza’s altijd lukken? Dus met een dunne krokante bodem en een mooie knapperige korst?

Wil je meer kennis en kunde over pizzadeeg, zodat je deeg altijd perfect rijst omdat je het onder controle hebt?

Inhoud

Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Simon heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n deeg. M'n gezin is happy, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbybakker

De cursus pizza bakken

Voor hobbybakkers en restaurant-koks heeft Simon een speciale pizza-bak-cursus ontworpen van 1 dag. Voor ambitieuze thuisbakkers tussen de 30 en 65 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien qua pizza-skills.

Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goede pizza. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele pizza’s die altijd lukken.

Deze  cursus pizza bakken heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het pizzadeeg. Simon laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pizza bakt waar je trots op kunt zijn. Hier vind je vast wat tips over het bakken van pizza in de houtoven en elektrische oven.

Pizza bakkers

Cursus programma

• Veel zelf kneden en bakken
• Geschiedenis, soorten & Italiaanse eetcultuur
• Pizzadeeg: meel, bloem en kneden
• Pizzadeeg: rijstijd & rijstemperatuur
• Pizzasaus, toppings & kaassoorten
• Hardware & pizza ingrediënten
• Houtovens, steenovens, pizzaovens & BBQ’s

Waarom ga je de cursus pizza bakken volgen bij Simon Giaccotto?
Je groeit door in je vak of hobby
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over pizza bakken te leren
• Simon is de pizza-autoriteit van Nederland
• Je kunt vandaag beginnen met Simon’s online workshop die je gratis krijgt
• Je leert de houtoven opstoken en pizza bakken op de BBQ.
• De pizza-bakkerij van Viva la Pizza is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis
• Al meer dan 1500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

OMDAT JE HET WAARD BENT

Wat kun en ken je na de cursus?

Je begrijpt en beheerst het hele pizza-bak-proces. Je gaat niet zomaar gezellig pizza bakken maar Simon leert je de technieken en wetenschap achter het pizza bakken. Hierdoor wordt jouw pizza voortaan altijd krokanter, ronder en luchtiger. Beloofd! En wil je je vast inlezen? Download dan ons gratis pizza magazine.

Samenvatting
• Een hele dag ondergedompeld in pizza met èchte pizzabakkers
• Mogelijk als vervolg op onze workshop pizza bakken
• Je gaat al snel zelf aan de slag met mooi pizzadeeg en goed gelukte pizza
• Voor startende en gevorderde hobby pizza bakkers en professionals
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Veel theorie en veel praktijk, dus zelf bakken

Wat krijg je en wat kost het?

• Een volle dag pizzacursus van echte professionals
• De pizza-reader met recepten en theorie
• Professionele pizza bloem om thuis pizza te bakken
• Lunch van zelf gebakken pizza
• Alle consumpties, zoals Italiaanse espresso uit Simon’s mooie ECM
• De online workshop “het perfecte pizzadeeg” waarmee vandaag kunt starten
• Meeneem-pizza’s voor het thuisfront voor maar…
€ 197

Tijden & meenemen

• Van 9:45 tot 10:00 is er koffie
• De cursus start om 10:00 stipt
• De cursus duurt tot 16:30

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m'n vrienden super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbybakker

Waar is de cursus?

Viva la Pizza
Hoornaar 30
Apeldoorn
Google Maps

Gratis parkeren
Alleen vóór het pand van Viva la Pizza, dubbel parkeren mag
Of op openbare plekken langs de weg
Parkeer a.u.b. niet op de parkeerplaats van andere bedrijven

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

whatsapp logo

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE PIZZA

1 dag
10:00 - 16:30
Apeldoorn
€ 197
Scroll naar top