Agenda "SausMeesters"

20
DEC
Kookcursus “SausMeesters”
20 december 2024
Uitverkocht!

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Kloppende recepten
Perfecte gerechten
Tevreden gasten
Na 1 dag resultaat

Kookcursus "SausMeesters": perfecte sauzen maken in 1 dag!

Wil jij super sauzen serveren aan je gasten? Wil je in 1 dag echt goed sauzen leren maken? Echt, vers en handgemaakt? Dan ben je bij TeesT aan het juiste adres! Dus gooi al je pakjes en zakjes het raam uit: jouw saus wordt altijd vol van smaak en is nooit meer te dik of te dun.

Wij zijn 2 professionele chefkoks, helemaal gek van mooie sauzen en we delen graag onze kennis met jou. Dat doen we stap-voor-stap met een duidelijke uitleg. We behandelen eerst de theorie en daarna ga je volop zelf aan de slag in de keuken. Na deze kookcursus zet je zelf de heerlijkste sauzen op tafel: beloofd!

5
1
4
3
6
Previous slide
Next slide

Inhoud

Meesterkok eddy van den langenbergh

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het sous vide koken en sauzen maken bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

De kookcursus over sauzen maken

Samen hebben Eddy en Robert een kookcursus van 1 hele dag over sauzen samengesteld: “SausMeesters”. Voor hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers (en horeca-professionals!) die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor iedereen die z’n vrienden en familie wil verwennen met echt mooie gerechten en een lekker glas wijn.

wijnproeverij wijnglazen

Wat kun en ken je na de cursus?

Saus recepten: tijd, temperatuur, verhoudingen en smaken
• Alle technieken voor saus bij vis, vlees, groenten en desserts
• Van klassieke velouté tot modern tomatenschuim
• Waar kun je allemaal saus van maken? (alles!)
• Alle oplossingen: klontjes, schift, flauw, te dik of te dun?
• Bindtechnieken en zelf bouillon of fond maken
• Combinaties: welke saus bij biefstuk, wild, zalm of asperges?
• Saus en wijn combineren

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Stap-voor-stap succesvolle sauzen

De kookcursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken met je schort om. Meesterkok Eddy laat je stap-voor-stap zien hoe jij echt goede sauzen maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd.

Waarom ga je de cursus “SausMeesters” volgen bij TeesT?

  Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren over saus
  Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
  Je krijgt de online workshop gratis zodat je vandaag nog kunt starten
  Dit is de enige sauscursus van Nederland
  Nog beter sauzen maken voor je vrienden en familie
  Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
  Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE

Sauzen die je zelf heel goed kunt maken na de cursus

• Roux sauzen: Béchamel, Velouté, Espagnole en afleidingen als Mornay, Nantua en Bordelaise
• Roomsaus: Alfredo, pepersaus, truffelsaus en Gorgonzolasaus
• Emulsie: Mayonaise, Hollandaise, Béarnaise, vinaigrettes en Caesar dressing
• Frisse sauzen: Chimichurri, pesto, chutney, relish en raita
• Tomatensauzen: Ragù Bolognese, arrabbiata en puttanesca
• Moderne sauzen uit de Thermomix en schuimsoorten
• Dessert: Chocoladesaus en sticky butterscotch

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 1 hele dag met 2 professionele koks in een grote luxe keuken
• Alle consumpties (koffie, thee, fris) gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende saus recepten
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken of voor boven je bed
• De online saus workshop t.w.v. 25 euro zodat je vandaag al kunt beginnen

Deze investering in jezelf kost normaal € 250 maar tijdelijk is onze aanbieding:
€ 197 all in
En als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Saus cursus foto hand met saus gerecht en pan

Hoe laat is de kookcursus “SausMeesters”?
• Van 9:30 tot 10:00 is er inloop met koffie in de lounge
• Om 10:00 stipt start de cursus in het theorielokaal
• De cursus duurt tot circa 16:30, met uitloop naar 17:00

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Houten

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (deze staat vaak vol, behalve op zaterdag). Door de smalle doorgang naar het grotere parkeerterrein 40 meter verderop.

whatsapp logo

Meer informatie over saus maken

Een echte chef maakt z’n sauzen zelf. Of dat nu eenvoudige sauzen zijn voor thuis, of wat meer klassieke sauzen voor in het restaurant: verse sauzen zijn lekkerder en gezonder.
Onze kookcursus “SausMeesters” van 1 dag
De kookcursus van 20 december  in Houten
Saus recepten van TeesT
Saus recepten op LekkerTafelen
Saus recepten op LeukeRecepten
Saus recepten op WijnSpijs.nl

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Winkelwagen
Scroll naar boven