Waarden & het TeesT effect

Het TeesT effect is:
Topdocenten: we werken altijd met nationale toppers per vakgebied
Effectiviteit: in 1, 2 of 3 dagen leer je véél meer dan jaren zelf proberen en Youtube video’s
Exponentiële groei: je leert geen truukje, maar technisch koken, dat is een mindset
Skills verbeteren: wie denkt dat ‘ie alles al heel goed kan, overschat zichzelf en staat stil
Toepasbaarheid: je leert kennis en kunde die je ook echt thuis of op de zaak gaat toepassen

TeesT organiseert gespecialiseerde kookcursussen. Op een “gezellige” kookworkshop als uitje leer je een recept bereiden. Bij TeesT leer je kookprocessen te begrijpen en beheersen. Met die kennis kun je zelf recepten maken en aanpassen.

De opleidingen van TeesT zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen iedereen zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. We zijn geen luxe kookstudio waar je ieder kwartier een glaasje witte wijn aangereikt krijgt door een charmante 21-jarige uitzendkracht. We zijn fanatiek, maar er mag wel altijd gelachen worden!

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Het zijn allemaal echte liefhebbers die graag hun handen uit de mouwen steken. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel kunt leren.

Niet in die luxe kookstudio op één of andere onbereikbare gracht in Amsterdam. Want daar is geen rijskast, vloeroven of viskoeling. Geen mega-pastamachine, Big Green Egg of sushirijstkoker. Op de plekken waar wij cursus geven staan die wel. Het liefst zitten we op een goed bereikbaar bedrijventerrein vlakbij de snelweg waar je gewoon heen rijdt en je auto gratis direct voor de deur parkeert.

Bij ons is het koud als je vis staat te verwerken en warm als je brood leert bakken. Meestal eten we wat we ook met liefde en zojuist verworven kennis gemaakt hebben. Kneiterverse vis op de viscursus, net gemaakte pasta op de pastacursus en op de broodcursus knapperig brood dat net van de vloeroven komt met eenvoudig beleg. Bij de pizzacursus eten we zondig veel lekkere pizza.

Onze waarden
• We komen op tijd.
• We zetten onze telefoon op “stil”
• Als we laat of afwezig zijn laten we dat weten via telefoon/sms/app (niet via mail, aub)
• Een hoog tempo en veel informatie
• Vaat naar de vaat, vuilnis in de vuilnisbak
• We helpen elkaar altijd
• We gaan voor ècht eten
• Keukenmentaliteit: aan de slag!

Tot ziens op de cursus!

Robert Verweij
06 388 279 59

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Winkelwagen
Scroll naar boven