Cursusdata

Docenten

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Veel gestelde vragen

3 uur

10:00 / 13:00 / 19:00

Raamsdonksveer

€ 89

Cursusdata

Workshop brood bakken

Wil je graag een mooi en goed gerezen zuurdesembrood leren bakken? Of krokante baguette, smeuïge focaccia en zijdezachte ciabatta? Wij gaan je helpen.

Je leert bij ons het brood-bak-proces begrijpen en beheersen, waardoor je brood beter, smakelijker en luchtiger wordt. Je maakt dus niet alleen een recept maar je leert ook wat er mis kan gaan en hoe je dat kunt oplossen.

Samenvatting
• Een ochtend, middag of avond brood leren bakken van Edwin Klaasen
• Verder leren is mogelijk met de tweedaagse broodcursus
• We beginnen bij de basis, iedereen kan dus meedoen
• Je gaat al snel zelf aan de slag met deeg
• Voor hobby-bakkers

Voor wie?
De cursus is gericht op thuisbakkers. Een vooropleiding of veel ervaring is niet nodig. We beginnen bij het begin en vooraf krijg je al de achtergrond en recepten toegestuurd.

Waar?
Broodheeren
Elftweg 44
Raamsdonksveer
Bekijk op Google Maps

Hoe laat?
De workshops starten om 10:00, 13:30 of 19:00. Vanaf een half uur van tevoren is er inloop met koffie & thee. De workshops duren 3 uur.

Gratis parkeren
Voor de deur bij Broodheeren. Rijd iets verder het bedrijventerrein op naar de tweede rij met panden.

 

Wat krijg je allemaal en wat kost het?
• De workshop van Edwin Klaasen bij Broodheeren in de professionele bakkerij
• De reader met alle informatie en recepten als e-book
• Verse gist of Edwin’s zuurdesem voor thuis
• Je zelf gebakken brood voor thuis
• 20% korting op Edwin’s online cursus brood bakken
• Alle consumpties
• Voor maar € 89 incl btw

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

 

Frans strokbrood

Programma broodworkshop “Zuurdesem”
• Praktijk: zelf zuurdesem vloerbrood maken met rogge volkorenmeel
• Praktijk: zelf krokante zuurdesem bollen maken met tarwebloem
• Praktijk: zelf kneden, opbollen, rijzen, modelleren & bakken
• Theorie: zuurdesem maken, bewaren & verwerken
• Theorie: hoe krijg je smakelijk en goed gerezen brood?
• Theorie: gluten, stomen, kneden, bakken & het rijsproces

Programma broodworkshop “Baguette, Ciabatta & Focaccia”
• Praktijk: zelf Franse baguette maken
• Praktijk: zelf Italiaanse ciabatta maken
• Praktijk: zelf Italiaanse focaccia maken
• Theorie: hoe krijg je smakelijk en goed gerezen brood?
• Theorie: lange (on)gekoelde rijsprocessen met gistdeeg
• Theorie: gluten, stomen, kneden & bakken

 

Waarom ga je de workshop brood bakken volgen bij Edwin Klaasen?
Je groeit door in je hobby.
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over brood bakken te leren.
• Edwin Klaasen is de brood-autoriteit van Nederland.
• De bakkerij is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis.
• Al meer dan 2500 tevreden deelnemers gingen je voor

Goed nieuws! Alle cursussen kunnen weer plaats vinden “zoals normaal”

Tip:
Schrijf je op tijd in, de inschrijvingen gaan erg hard op het moment!

Cursusgarantie voor iedereen: altijd waar voor je geld!
• Tot 14 dagen voor aanvang mag je altijd gratis annuleren
• Voor de kookcursussen is géén QR-code nodig, voor de wijncursussen wel
• Voor vragen kun je altijd Robert appen of bellen via 06 388 279 59
• Meer info over de cursusgarantie & inschrijvingen

Scroll naar top