Kookcursus agenda

02
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden” 2, 9 en 16 december 2024
Uitverkocht!
07
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
7 december 2024
Gaat door, laatste plekken!
06
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
07
FEB
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
7 februari 2025
Gaat door, laatste plekken!
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
20
MRT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
04
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
4 april 2025
09
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Gaat door, laatste plekken!
12
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
12 juni 2025
13
JUN
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
13 juni 2025
23
JUN
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen” 23 t/m 26 juni 2025
Uitverkocht!
12
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
12 september 2025
Diner editie 15:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Lunch editie 10:00
13
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Diner editie 15:00
26
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
26 september 2025
27
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 september 2025
01
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
1 & 2 oktober 2025 te Utrecht
09
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
9, 10, 11 december 2025
19
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
19 december 2025
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
20 december 2025
Mail me de nieuwe vlees data
Exclusief kennispakket “Vlees & Biefstuk” (tijdelijk gratis!)
Exclusief kennispakket “Caveman Kitchen” (tijdelijk gratis!)

DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

VIP workshop
Perfecte biefstuk
Max 6 deelnemers
Bij chefkok thuis

Jij gaat perfecte biefstuk bakken na deze kookworkshop: beloofd!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nòg beter biefstuk, entrecote of ribeye willen bakken omdat je nu nog niet tevreden bent? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?

5
1
4
3
6
Previous slide
Next slide

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De kookworkshop over biefstuk bakken

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over biefstuk ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al graag biefstuk bakken, maar het nu ècht goed willen leren. Voor vleesliefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van supermals vlees. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt lekkere steak.

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij heeft alles thuis voor je klaar staan: van sous vide apparaten en grillpannen tot de Big Green Egg. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe je rood vlees perfect bereid in de pan, op de barbecue en met sous vide. Doordat je begrijpt hoe het werkt, heb je nooit meer een recept nodig. Je gaat diverse soorten vlees zelf bereiden en opeten. Uiteraard met een lekker glas wijn of een (speciaal)biertje erbij.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom deze biefstuk workshop volgen bij TeesT?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 6 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Je krijgt gratis de online biefstuk-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de driedaagse cursus vlees bereiden
• Je leert alle tips & tricks over rood vlees bakken
• Duizenden tevreden TeesT-cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

MEEDOEN = MEER VAN VLEES GENIETEN

Wat kun je na deze VIP kookworkshop?

√  Rood vlees bakken, grillen, barbecueën, sous vide garen en grillen
√  Je leert over tournedos, ribeye, rosbief, entrecote en bavette
√  Door inzichten uit de wetenschap weet je meer dan 90% van de professionals
√  Je kunt dus ook lamsracks, varkenshaas perfect garen tot rare, medium of well-done
√  Je weet alles over olie, boter en in welke pan je je vlees kunt bakken
  Je kunt je gasten verwennen met echt goede biefstuk zoals bij Loetje

Tip: Robert beantwoordt vast de 6 meest gestelde vragen over biefstuk bakken

Praktische informatie

Wat kost de kookworkshop “Perfecte Biefstuk”?

• 1 middag workshop met max 6 personen bij de chefkok thuis
• De vleescursus-reader met theorie direct als E-book in je mailbox
• Stoere biefstuk-lunch of diner met een lekker glas rode wijn of (speciaal)bier
• De online biefstuk-workshop waarmee je vandaag kunt starten
• De rest van je leven perfecte biefstuk eten
Voor maar € 125 all-in  (En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug)

Hoe laat is de biefstuk workshop?

Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 13:00 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af

Diner editie
• Om 15:00 is er koffie
• Om 15:15 start de workshop
• Rond 19:00 ronden we af

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Waar is de kookworkshop over vlees?

Bij chefkok Robert thuis
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

whatsapp logo

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE BIEFSTUK

Winkelwagen
Scroll naar boven