Kookcursus agenda

28
NOV
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
28 nov, 5 & 12 dec 2022
Gaat door, laatste plekken!
22
JAN
Biefstuk workshop VIP
22 januari 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00
22
JAN
Biefstuk workshop VIP
22 januari 2023
Diner editie 14:30 – 18:30
06
APR
Cursus “Vlees kennis”
6 & 20 april 2023
16
APR
Biefstuk workshop VIP
16 april 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00
16
APR
Biefstuk workshop VIP
16 april 2023
Diner editie 14:30 – 18:30
11
SEP
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
11, 18 & 25 september 2023

OMDAT JE HOGEROP WILT

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

VIP workshop
Perfecte biefstuk
Max 4 personen
Bij chefkok thuis

Perfecte biefstuk bakken, de rest van je leven... Beloofd!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nòg beter biefstuk, entrecote of ribeye willen bakken omdat je nu nog niet tevreden bent? In de pan, op de barbecue en sous vide? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?

Inhoud

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De kookworkshop over biefstuk bakken

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over biefstuk ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al graag biefstuk bakken, maar het nu ècht goed willen leren. Voor vleesliefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van supermals vlees. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt lekkere steak.

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij heeft alles thuis voor je klaar staan: van sous vide apparaten tot Big Green Egg. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe je rood vlees perfect bereid in de pan, op de barbecue en met sous vide. Doordat je begrijpt hoe het werkt, heb je nooit meer een recept nodig. Je gaat diverse soorten vlees zelf bereiden en opeten.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom deze biefstuk workshop volgen?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 4 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online biefstuk-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de driedaagse cursus vlees bereiden
• Je leert alle tips & tricks over vlees bakken
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER VAN VLEES GENIETEN

Wat kun je na deze VIP kookworkshop?

√  Rood vlees bakken, grillen, barbecueën, sous vide garen en grillen
√  Je leert over tournedos, ribeye, rosbief, entrecote en bavette
√  Door inzichten uit de wetenschap weet je meer dan 90% van de professionals
√  Je kunt dus ook lamsracks, varkenshaas perfect garen tot rare, medium of well-done
√  Je weet alles over olie, boter en in welke pan je je vlees kunt bakken
  Je kunt je gasten verwennen met echt goede biefstuk zoals bij Loetje
√   Je leert ook nog als bonus een mooie vleesjus of klassieke saus maken

Tip: Robert beantwoordt vast de 6 meest gestelde vragen over biefstuk bakken

Praktische informatie

Wat kost de kookworkshop “Perfecte Biefstuk”?

• 1 middag workshop met max 4 personen bij de chefkok thuis
• De vleescursus-reader met theorie direct als E-book in je mailbox
• Stoere biefstuk-lunch of diner met een lekker glas rode wijn
• De online biefstuk-workshop waarmee je vandaag kunt starten
• De rest van je leven perfecte biefstuk eten
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
Voor maar € 125 all-in  (En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug)

Hoe laat is de biefstuk workshop?

Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 13:00 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af

Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:30 start het diner
• Om 18:30 ronden we af

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

sous vide koken gerecht vlees


TIP
Je kunt deze VIP workshop ook met je eigen groep van 2, 3 of 4 personen doen op de datum die jullie uitkomt!

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de kookworkshop over vlees?

Bij chefkok Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE BIEFSTUK

Winkelwagen
Scroll naar top