Kookcursus agenda
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Perfecte biefstuk bakken, de rest van je leven... Beloofd!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nòg beter biefstuk, entrecote of ribeye willen bakken omdat je nu nog niet tevreden bent? In de pan, op de barbecue en sous vide? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?
Inhoud
Chefkok Robert Verweij
Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.
De kookworkshop over biefstuk bakken
Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over biefstuk ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al graag biefstuk bakken, maar het nu ècht goed willen leren. Voor vleesliefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van supermals vlees. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt lekkere steak.
Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij heeft alles thuis voor je klaar staan: van sous vide apparaten tot Big Green Egg. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe je rood vlees perfect bereid in de pan, op de barbecue en met sous vide. Doordat je begrijpt hoe het werkt, heb je nooit meer een recept nodig. Je gaat diverse soorten vlees zelf bereiden en opeten.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waarom deze biefstuk workshop volgen?
• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 4 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online biefstuk-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de driedaagse cursus vlees bereiden
• Je leert alle tips & tricks over rood vlees bakken
• Duizenden tevreden TeesT-cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
MEEDOEN = MEER VAN VLEES GENIETEN
Wat kun je na deze VIP kookworkshop?
√ Rood vlees bakken, grillen, barbecueën, sous vide garen en grillen
√ Je leert over tournedos, ribeye, rosbief, entrecote en bavette
√ Door inzichten uit de wetenschap weet je meer dan 90% van de professionals
√ Je kunt dus ook lamsracks, varkenshaas perfect garen tot rare, medium of well-done
√ Je weet alles over olie, boter en in welke pan je je vlees kunt bakken
√ Je kunt je gasten verwennen met echt goede biefstuk zoals bij Loetje
√  Je leert ook nog als bonus een mooie klassieke saus maken
Tip: Robert beantwoordt vast de 6 meest gestelde vragen over biefstuk bakken
Praktische informatie
Wat kost de kookworkshop “Perfecte Biefstuk”?
• 1 middag workshop met max 4 personen bij de chefkok thuis
• De vleescursus-reader met theorie direct als E-book in je mailbox
• Stoere biefstuk-lunch of diner met een lekker glas rode wijn
• De online biefstuk-workshop waarmee je vandaag kunt starten
• De rest van je leven perfecte biefstuk eten
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
Voor maar € 125 all-in (En ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug)
Hoe laat is de biefstuk workshop?
Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 13:00 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af
Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:30 start het diner
• Rond 18:30 ronden we af
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Waar is de kookworkshop over vlees?
Bij chefkok Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)
MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE BIEFSTUK