Pizza en brood agenda

10
SEP
Workshop Zuurdesem brood bakken
10 september 2022 (ochtend)
10
SEP
Workshop Zuurdesem brood bakken
10 september 2022 (middag)
22
SEP
Pizza cursus
Hele dag
22 september 2022
23
SEP
Cursus Frans Brood bakken
23 & 24 september 2022
09
OKT
Pizza workshop 11:00
Zondag 9 oktober 2022
Gaat door, laatste plekken!
09
OKT
Pizza workshop 15:00
Zondag 9 oktober 2022
Gaat door, laatste plekken!
14
OKT
Cursus Hollands Brood bakken
14 & 15 oktober 2022
28
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
28 oktober 2022 (middag)
29
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
29 oktober 2022 (middag)
29
OKT
Workshop Baguette, Ciabatta & Focaccia
29 oktober 2022 (ochtend)
04
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
4 november 2022 (middag)
05
NOV
Pizza workshop 11:00
Zaterdag 5 november 2022
05
NOV
Pizza workshop 15:00
Zaterdag 5 november 2022
05
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
5 november 2022 (middag)
05
NOV
Workshop Zuurdesem brood bakken
5 november 2022 (ochtend)
17
NOV
Pizza cursus
Hele dag
17 november 2022
18
NOV
Cursus Italiaans Brood bakken
18 & 19 november 2022
01
JAN
Tijdelijk gratis: pizza magazine
met tips & recepten!
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!

Docenten

Edwin Klaasen
Bakker en brood-held
Simon Giaccotto
Pizza-held

BIJZONDER LUCHTIG BROOD EN PERFECTE PIZZA BAKKEN?

Edwin Klaasen

Bakker Edwin Klaasen

Zuurdesemkenner Edwin startte in 2007 met Desemenzo. Sinds 2022 heeft hij een gloednieuwe bakkerij: BroodHeeren. Het is zijn bakkerij, brood-speeltuin en kenniscentrum. Het enthousiasme van deze charismatische bakker is aanstekelijk. Edwin heeft duizenden mensen beter brood leren bakken. We zijn blij en vereerd dat hij zijn gevoel en enorme kennis met jou wil delen in onze workshops en cursussen over brood bakken. Hij heeft voor jou vast wat tips over zuurdesembrood bakken en over bloem en meel voor brood.

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n deeg. M'n gezin is happy, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbybakker
Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next
Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Simon heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m'n vrienden super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbybakker
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Scroll naar top