Cursusdata

Docenten

Edwin Klaasen
Bakker en brood-held

Simon Giaccotto
Pizza-held

Delen met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Veel gestelde vragen

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Pizzadeeg maak je met bloem, water, zout en gist. Pizzadeeg wordt lekker door het een nacht in de koeling te zetten. Klik hier voor het complete pizzadeeg recept.

Pizzadeeg kun je beter stretchen met 2 handen. Met een deegroller rol je al je lucht uit je pizzadeeg. Door het deeg voor je pizza te stretchen krijg je een dunne bodem met een mooie korst.

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Nee, deze cursus gaat veel verder dan een gezellige workshop. U leert brood begrijpen: van de ingredienten tot de processen die zich afspelen tijdens kneden, rijzen en bakken.

We bakken onze eigen lunch, en uiteraard krijgt iedere cursist z’n zelfgebakken brood mee naar huis.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

Er ligt teveel saus op, te veel vulling op die vocht of vet loslaat of je wacht te lang met de pizza in de oven doen. Na het saus aanbrengen moet de pizza binnen 45 seconden in de oven liggen. Vooral groenten, champignons en gekookte ham verliezen veel vocht.

1 tot 3 dagen

10:00 - 17:00

Nederland

Vanaf € 160

Bakcursussen en bak workshops

Workshop pizza bakken
Workshop brood bakken

Jij wilt graag beter leren koken? Wij gaan je helpen!

Ons doel is om professionele koks en hobby-koks meer kennis en kunde bij te brengen over onderwerpen als pizza bakken en brood bakken.

Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de bakprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.

Waarom ga je de bakcursus of balworkshop bij TeesT volgen?
• Onze cursisten geven ons 4,9 sterren op Facebook.
• Je groeit door in je hobby of vak.
• Je gaat zelf aan de slag met gave bereidingen.
• Als kok ga je jezelf onderscheiden met vernieuwende gerechten.
• We werken alleen met de culinaire autoriteiten van Nederland.
• Gegarandeerd de snelste manier om veel te leren.
• Logistiek perfecte locaties vlakbij de de snelweg met gratis parkeren.
• Al duizenden tevreden cursisten gingen je voor.

Vragen aan jou
• Wil je een constante en hoge kwaliteit brood of pizza?
• • Wil je zelf aan de slag op de cursus?
• Wil je in één dag écht goed leren pizza bakken?
• Of in 2 dagen je brood-skills sterk verbeteren?

Recepten
Recepten pizzadeeg en pizzasaus
Recept zuurdesem brood bakken

 

Video’s met brood-docent Edwin Klaasen
• Introductie brood bakken
• Zuurdesem maken
• Brooddeeg maken
• Brooddeeg kneden
• Deeg opbollen en voorrijs
• Brood modelleren, narijs en bakken

Video’s met pizza-docent Simon Giaccotto
• Meel, kneden & pizzadeeg
• Stretchen, toppen & bakken

 

Scroll naar top