Pizza en brood agenda

06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
6 t/m 9 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
16
MRT
Workshop super zuurdesem brood bakken
16 maart 2024 (ochtend)
16
MRT
Workshop super zuurdesem brood bakken
16 maart 2024 (middag)Gaat door, laatste plekken!
22
MRT
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
22 & 23 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
03
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
3 april 2024
Uitverkocht!
04
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
4 april 2024
Gaat door, laatste plekken!
13
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
13 april 2024 (ochtend)
13
APR
Brood workshop “Perfecte Croissants Enzo”
13 april 2024 (middag)
19
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
19 april 2024 om 15:00
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 11:00
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 15:00
30
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
30 mei 2024 om 15:00
31
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
31 mei 2024 om 15:00
31
MEI
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
31 mei & 1 juni 2024
08
JUN
Workshop super zuurdesem brood bakken
8 juni 2024 (ochtend)
08
JUN
Workshop super zuurdesem brood bakken
8 juni 2024 (middag)
Gratis kennis pakket “Super pizza bakken”
Gratis kennis pakket “Echt Goed Brood Bakken”

Docenten

Edwin Klaasen
Bakker en brood-held
Simon Giaccotto
Pizza-held

BIJZONDER LUCHTIG BROOD OF PERFECTE PIZZA BAKKEN met de leukste docenten?

Bij TeesT ga je bakken als een pro omdat je begrijpt wat je goed doet

Inhoud

Edwin Klaasen

Bakker Edwin Klaasen

Zuurdesemkenner Edwin startte in 2007 met Desemenzo. Sinds 2022 heeft hij een gloednieuwe bakkerij: BroodHeeren. Het is zijn bakkerij, brood-speeltuin en kenniscentrum. Het enthousiasme van deze charismatische bakker is aanstekelijk. Edwin heeft duizenden mensen beter brood leren bakken. We zijn blij en vereerd dat hij zijn gevoel en enorme kennis met jou wil delen in onze workshops en cursussen over brood bakken. Hij heeft voor jou vast wat tips over zuurdesembrood bakken en over bloem en meel voor brood.

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n deeg. M'n gezin is happy, dankjewel!

De cursus brood bakken in Raamsdonkveer

Voor hobbybakkers heeft Edwin 3 speciale brood-bak-cursussen ontworpen van 2 dagen. Voor ambitieuze thuisbakkers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goed brood. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele, goed gelukte broden.

Deze  cursus brood bakken heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Edwin laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle broden bakt waar je trots op kunt zijn. Deze cursus wil je dus niet missen!

De workshop brood bakken in Raamsdonkveer

Voor hobbybakkers heeft Edwin 3 speciale brood-bak-workshops ontworpen van 1 dagdeel. Voor thuisbakkers die thuis al wel eens brood hebben gebakken (of zelfs nog nooit), maar het nu eens goed willen gaan doen. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goed brood. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele, goed gelukte broden.

Deze workshop brood bakken in Raamsdonkveer heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De workshop bevat de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Edwin laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle broden bakt waar je trots op kunt zijn.

Wat is het verschil tussen de brood-workshop en brood-cursus?

• De brood-workshop is 1 dagdeel, de brood-cursus is 2 hele dagen.
• De workshop is beknopter qua theorie,  de cursus veel uitgebreider
• De cursus bevat 2 uitgebreide lunches met zelf gebakken brood
• Op de cursus bak je zelf nóg meer soorten brood
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de cursus

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next
Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome.  Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m'n vrienden super!

De workshop pizza bakken in Apeldoorn

Voor hobbybakkers heeft Simon een speciale pizza-bak-workshop ontworpen van 1 middag. Voor thuisbakkers die weinig tot geen ervaring hebben met pizza bakken, maar echt willen doorgroeien qua pizza-skills. Voor gevorderen hebben we de pizzacursus van een hele dag!

Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goede pizza. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele pizza die altijd lukt.

Deze  workshop over pizza heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de deelnemers. De workshop begint met wat theorie, maar je zit al snel met je handen in het pizzadeeg. Simon laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pizza bakt waar je trots op kunt zijn.

De cursus pizza bakken in Apeldoorn

Voor hobbybakkers en restaurant-koks heeft Simon een speciale pizza-bak-cursus ontworpen van 1 dag. Voor ambitieuze thuisbakkers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien qua pizza-skills. Deze cursus vindt plaats in Simon’s pizza-werkplaats te Apeldoorn.

Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goede pizza. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele pizza’s die altijd lukken. Deze cursus pizza bakken is duidelijk uitgebreider dan de workshop pizza bakken en je bakt ook zelf meer pizza’s.

Deze  cursus pizza bakken heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het pizzadeeg. Simon laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pizza bakt waar je trots op kunt zijn. Hier vind je vast wat tips over het bakken van pizza in de houtoven en elektrische oven.

Wat is het verschil tussen de pizza-workshop en pizza-cursus?

• De pizza-workshop is een middag, de pizza-cursus is een hele dag
• De workshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de workshop bak je in de electrische pizza-oven, op de cursus óók in de frituur (!) en de hout-oven.
• Op de cursus bak je zelf nóg meer pizza, ook om mee naar huis te nemen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de cursus

pizza deeg maken op de workshop

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Winkelwagen
Scroll naar boven