Kookcursus pasta agenda
29 & 30 september 2023
Gaat door, laatste plekken!
Lunch editie 10:00 – 14:00
1 plekje vrijgekomen!
Diner editie 14:30 – 18:30
Uitverkocht!
Lunch editie 10:00 – 14:00
Gaat door, laatste plekken!
Lunch editie 10:00 – 14:00
Diner editie 14:30 – 18:30
INVESTEER IN JEZELF
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
WIL JIJ PRACHTIGE RAVIOLI EN TORTELLINI MAKEN DIE ALTIJD LUKT?
Ben je een pasta lover? En eigenlijk altijd al willen leren heerlijke verse pasta’s zelf te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze pasta workshop leer je kennis maken met de prachtig diverse wereld van Italiaanse handgemaakte gevulde pasta’s.
Inhoud
Jouw pasta docente: Pasta Nanna
We vinden het erg leuk dat we samen werken met Pasta Nanna, bekend van haar zeer populaire Instagram page met pasta video’s. Het is haar missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over prachtige pasta maken. Ze deelt graag al haar tips en geheimen met jou, zodat je thuis zelf echt mooie gevulde pasta kunt maken.
De Italiaanse kookworkshop over gevulde pasta maken
Pasta Nanna heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over pasta ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al wel eens pasta hebben gemaakt maar het nu echt goed willen leren. Of pastaliefhebbers die hun eerste stappen zetten, maar dan gelijk een beetje op niveau. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten. #alsjehetdoetmoetjehetgoeddoen
Verschillen tussen de Noord- en Zuid Italiaanse keuken, de soorten bloem voor pasta, werken met een pasta machine, traditionele vullingen en de bijpassende sauzen zullen allemaal aan bod komen. En niet te vergeten, het leukste natuurlijk, het leren vouwen van meerdere prachtige gevulde pasta’s! Denk aan ravioli, tortelli, cappelletti, agnolitti del Plin, scarpinocc: onze pastaia (pasta maakster) kent ze allemaal! En vertelt jullie er graag meer over.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waarom ga je de pastaworkshop volgen bij Pasta Nanna?
• Je groeit door in je culinaire hobby
• Persoonlijke begeleiding: max 14 deelnemers
• Wij doen de afwas voor je
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• De workshop is korter en voordeliger dan de tweedaagse cursus
• Je leert alle tips & tricks over pasta
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003
Wat kun je na deze Italiaanse kookworkshop?
√ Goede raviolo/ravioli, agnolitti del Plin en tortellini/tortelloni maken
√ Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
√ Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
√ Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië
Tip: Robert van TeesT geeft vast wat tips over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten
Praktische informatie
Wat kost de kookworkshop verse pasta maken?
• 1 middag workshop
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie als E-book
• Italiaanse maaltijd van zelf gemaakte pasta gerechten
• Alle consumpties en een glas Italiaanse wijn bij de maaltijd
• Je krijgt er gratis de online pasta-workshop bij, waarmee je vandaag kunt beginnen
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
97 euro all-in (niet goed? geld terug!)
Hoe laat is de pasta workshop?
Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 12:30 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af
Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:00 start het diner
• Om 18:30 ronden we af
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?
• De pasta workshop is een middag, de pasta cursus is 2 hele dagen
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we klassieke pasta sauzen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de kookcursus
Het cursus adres in Houten
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (want deze staat vaak vol). Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.
WACHT NIET TE LANG, DE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL