Video afspelen over zelf tortellini pasta maken

Kookcursus pasta agenda

01
MRT
Italiaanse kookcursus “Perfecte Pasta maken”
1 & 2 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
6 t/m 9 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
08
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 8 maart 2024 te Houten
Lunch editie
UITVERKOCHT!
08
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 8 maart 2024 te Houten
Diner editie
UITVERKOCHT!
31
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 31 mei 2024 te Houten
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
31
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 31 mei 2024 te Houten
Diner editie
Uitverkocht!
Gratis kennis pakket “Perfecte Pasta maken”

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Professionele ruimte
Pasta workshop
Direct resultaat
Met Pasta Nanna

WIL JIJ PRACHTIGE RAVIOLI EN TORTELLINI MAKEN DIE ALTIJD LUKT?

Ben je een pasta lover? En eigenlijk altijd al willen leren heerlijke verse pasta’s zelf te maken? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze pasta workshop leer je kennis maken met de prachtig diverse wereld van Italiaanse handgemaakte gevulde pasta’s.

Inhoud

Pasta Nanna van de kookworkshop pasta maken

Jouw pasta docente: Pasta Nanna

We vinden het erg leuk dat we samen werken met Pasta Nanna, bekend van haar zeer populaire Instagram page met pasta video’s. Het is haar missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over prachtige pasta maken. Ze deelt graag al haar tips en geheimen met jou, zodat je thuis zelf echt mooie gevulde pasta kunt maken.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De Italiaanse kookworkshop over gevulde pasta maken

Pasta Nanna heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over pasta ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al wel eens pasta hebben gemaakt maar het nu echt goed willen leren. Of pastaliefhebbers die hun eerste stappen zetten, maar dan gelijk een beetje op niveau. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten. #alsjehetdoetmoetjehetgoeddoen

Verschillen tussen de Noord- en Zuid Italiaanse keuken, de soorten bloem voor pasta, werken met een pasta machine, traditionele vullingen en de bijpassende sauzen zullen allemaal aan bod komen. En niet te vergeten, het leukste natuurlijk, het leren vouwen van meerdere prachtige gevulde pasta’s! Denk aan ravioli, tortelli, cappelletti, agnolitti del Plin, scarpinocc: onze pastaia (pasta maakster) kent ze allemaal! En vertelt jullie er graag meer over.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom ga je de pastaworkshop volgen bij Pasta Nanna?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Persoonlijke begeleiding: max 14 deelnemers
• Wij doen de afwas voor je
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• De workshop is korter en voordeliger dan de tweedaagse cursus
• Je leert alle tips & tricks over pasta
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

WIJ GEVEN KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003

Wat kun je na deze Italiaanse kookworkshop?

√  Goede raviolo/ravioli, agnolitti del Plin en tortellini/tortelloni maken
  Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
  Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
  Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië

Tip: Robert van TeesT geeft vast wat tips over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten

Praktische informatie

Wat kost de kookworkshop verse pasta maken?

• 1 middag workshop
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie als E-book
• Italiaanse maaltijd van zelf gemaakte pasta gerechten
• Alle consumpties en een glas Italiaanse wijn bij de maaltijd
• Je krijgt er gratis de online pasta-workshop bij, waarmee je vandaag kunt beginnen
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
97 euro all-in (niet goed? geld terug!)

Video afspelen over Zelf pasta maken workshop en cursus

Hoe laat is de pasta workshop?

Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 12:30 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af

Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:00 start het diner
• Om 18:30 ronden we af

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

wijnproeverij

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is één dagdeel, de pasta cursus is 2 hele dagen, dus 4 x zo lang
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is vooral dóén en beknopter qua theorie, de cursus bevat meer theorie
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we ook de klassieke pasta sauzen
• De workshop is wat goedkoper dan de cursus

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Houten

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (want deze staat vaak vol). Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

whatsapp logo

WACHT NIET TE LANG, DE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL

Winkelwagen
Scroll naar boven