Pizza cursus agenda

07
OKT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
Zaterdag 7 oktober 2023 om 11:00
Uitverkocht!
07
OKT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
Zaterdag 7 oktober 2023 om 15:00
Uitverkocht!
08
OKT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
Zondag 8 oktober 2023 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
08
OKT
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
Zondag 8 oktober 2023 om 15:00
Gaat door, laatste plekken!
19
OKT
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
19 oktober 2023
Gaat door, laatste plekken!
16
NOV
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
16 november 2023
Gaat door, laatste plekken!
01
JAN
Gratis kadobon voor wijncursus of kookcursus
06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome voor foodies
6 t/m 9 maart 2024
03
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
3 april 2024
04
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
4 april 2024
19
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
19 april 2024 om 15:00
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 11:00
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 15:00
30
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
30 mei 2024 om 15:00
31
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
31 mei 2024 om 15:00
Gratis kennis pakket “Super pizza bakken”

INVESTEER IN JEZELF

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Goede reisleiding
Pizza & pasta
Italiaanse wijn
Culinaire geheimen

Culinaire Rome reis: de ultieme citytrip voor foodies!

Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome, de culinaire hoofdstad van de wereld! Ben je klaar voor een onvergetelijke 4-daagse city trip die al je zintuigen prikkelt? We nemen je mee op een gastronomisch avontuur door de charmante straten van deze betoverende stad, waar geschiedenis, eten en drinken een onweerstaanbare mix vormen.

Stel je voor: het zonovergoten Rome, met zijn eeuwenoude architectuur en levendige sfeer. Maar tijdens je reis ga je niet alleen bezienswaardigheden bewonderen, maar ook verborgen juweeltjes van de Romeinse keuken ontdekken. Samen met je culinaire gids Simon en gepassioneerde chefkok Robert leer je de geheimen van de authentieke Italiaanse gerechten. Van krokante pizza en perfecte pasta tot pittige espresso en smeuïge gelato.

Inhoud

Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome.  Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Chefkok en Vinoloog Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Van Simon Giaccotto heb ik alle tips & tricks geleerd over pizza, waardoor deze nu altijd lukt. Hij is erg gedreven en legt alles goed uit.

De culinairste citytrip naar Italië

Voor de echte Italië liefhebber zoals jij hebben Simon en Robert een speciale gastronomische stedentrip ontworpen van 4 dagen. We vergeten alle dagelijkse beslommeringen en stappen met z’n allen in de Italiaanse food-bubbel. We gaan veel proeven: van streetfood tot trattoria. Van ochtend-espresso tot late-night-limoncello gaan we voor je regelen!

Deze groepsreis naar Italië is voor iedereen die zich onder wil dompelen in de Italiaanse eetcultuur. Het maximum is 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Programma Culinaire Rome-reis

• De beste pizza & pasta plekken
• Culinaire stadswandeling & fietstour
• Wijnproeverij bij de wijnmaker
• Koffie, ijs, kaas, patisserie en Italiaans brood
• Bezoek aan de Romeinse foodmarkt
• Iedere maaltijd is een proeverij!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Overige bezienswaardigheden in Rome

Het programma van deze stedentrip is van woensdagavond tot zaterdagmiddag. Daarvóór of daarna heb je alle kans om de andere hotspots te bekijken die je altijd al wilde bezoeken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
• het Colosseum
• het Vaticaan
• het Pantheon
• de Spaanse Trappen
• het Piazza Navona
• het Forum Romanum
• de Villa Borghese

DE LEUKSTE EN LEKKERSTE PLEKKEN: BELOOFD!

Wat kost het?

De prijs is waarschijnlijk 675 euro per persoon (nog niet definitief vastgesteld)

Voor jou geregeld en inbegrepen
• 3 x authentiek Italiaans ontbijt
• 3 x Italiaanse lunch
• 3 x Italiaanse diner
• Culinaire wandeltrip door Rome
• Culinaire fietstrip
• Wijngaardbezoek & Italiaanse wijnproeverij
• Alle wijn en overige consumpties tijdens maaltijden en excursies
• Alle vervoer tijdens excursies: groepsbus, fietshuur en metrotickets

Door deelnemers te regelen en niet inbegrepen
• De vliegreis
• Het hotelverblijf
• Reisverzekering
Hierdoor kan iedereen kiezen voor z’n eigen data, tijden, comfort en kosten.

Rekenvoorbeeld
1 x citytrip: 675 euro
1 x retourticket: 150 euro
3 x hotelovernachting: 95 euro
Totaal: circa 920 euro all in voor 4 dagen culinair Rome!

Robert is een wandelende encyclopedie en praat de hele dag gepassioneerd over eten, wijn en koffie.

Praktische informatie

 

Tijden
• Woensdag 18:00 begint het programma met het welkomstdiner
• Het programma eindig zaterdag na de lunch rond 15:00

Meenemen
Je hoeft niets speciaals mee te nemen

Hotel tips
Volgen binnenkort

Vlieg tips
Volgen binnenkort

LET OP: BOEKEN IS MOGELIJK VANAF MEDIO/EIND AUGUSTUS 2023.
Als de definitieve prijs bekend is, laten we dit alle geïnteresseerden z.s.m. weten.
Wil je direct de info ontvangen? Laat het me weten via emailof whatsapp.
whatsapp logo

VOLG JE GEVOEL & BEHAAL JE CULINAIRE DOEL

Winkelwagen
Scroll naar boven