Pizza cursus agenda
Zondag 8 oktober 2023 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
Zondag 8 oktober 2023 om 15:00
Gaat door, laatste plekken!
19 oktober 2023
Gaat door, laatste plekken!
16 november 2023
Gaat door, laatste plekken!
INVESTEER IN JEZELF
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Culinaire Rome reis: de ultieme citytrip voor foodies!
Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome, de culinaire hoofdstad van de wereld! Ben je klaar voor een onvergetelijke 4-daagse city trip die al je zintuigen prikkelt? We nemen je mee op een gastronomisch avontuur door de charmante straten van deze betoverende stad, waar geschiedenis, eten en drinken een onweerstaanbare mix vormen.
Stel je voor: het zonovergoten Rome, met zijn eeuwenoude architectuur en levendige sfeer. Maar tijdens je reis ga je niet alleen bezienswaardigheden bewonderen, maar ook verborgen juweeltjes van de Romeinse keuken ontdekken. Samen met je culinaire gids Simon en gepassioneerde chefkok Robert leer je de geheimen van de authentieke Italiaanse gerechten. Van krokante pizza en perfecte pasta tot pittige espresso en smeuïge gelato.
Inhoud
Pizza specialist Simon Giaccotto
Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.
Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops, z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.
Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome. Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De culinairste citytrip naar Italië
Voor de echte Italië liefhebber zoals jij hebben Simon en Robert een speciale gastronomische stedentrip ontworpen van 4 dagen. We vergeten alle dagelijkse beslommeringen en stappen met z’n allen in de Italiaanse food-bubbel. We gaan veel proeven: van streetfood tot trattoria. Van ochtend-espresso tot late-night-limoncello gaan we voor je regelen!
Deze groepsreis naar Italië is voor iedereen die zich onder wil dompelen in de Italiaanse eetcultuur. Het maximum is 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!
Programma Culinaire Rome-reis
• De beste pizza & pasta plekken
• Culinaire stadswandeling & fietstour
• Wijnproeverij bij de wijnmaker
• Koffie, ijs, kaas, patisserie en Italiaans brood
• Bezoek aan de Romeinse foodmarkt
• Iedere maaltijd is een proeverij!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Overige bezienswaardigheden in Rome
Het programma van deze stedentrip is van woensdagavond tot zaterdagmiddag. Daarvóór of daarna heb je alle kans om de andere hotspots te bekijken die je altijd al wilde bezoeken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
• het Colosseum
• het Vaticaan
• het Pantheon
• de Spaanse Trappen
• het Piazza Navona
• het Forum Romanum
• de Villa Borghese
DE LEUKSTE EN LEKKERSTE PLEKKEN: BELOOFD!
Wat kost het?
De prijs is waarschijnlijk 675 euro per persoon (nog niet definitief vastgesteld)
Voor jou geregeld en inbegrepen
• 3 x authentiek Italiaans ontbijt
• 3 x Italiaanse lunch
• 3 x Italiaanse diner
• Culinaire wandeltrip door Rome
• Culinaire fietstrip
• Wijngaardbezoek & Italiaanse wijnproeverij
• Alle wijn en overige consumpties tijdens maaltijden en excursies
• Alle vervoer tijdens excursies: groepsbus, fietshuur en metrotickets
Door deelnemers te regelen en niet inbegrepen
• De vliegreis
• Het hotelverblijf
• Reisverzekering
Hierdoor kan iedereen kiezen voor z’n eigen data, tijden, comfort en kosten.
Rekenvoorbeeld
1 x citytrip: 675 euro
1 x retourticket: 150 euro
3 x hotelovernachting: 95 euro
Totaal: circa 920 euro all in voor 4 dagen culinair Rome!
Praktische informatie
Tijden
• Woensdag 18:00 begint het programma met het welkomstdiner
• Het programma eindig zaterdag na de lunch rond 15:00
Meenemen
Je hoeft niets speciaals mee te nemen
Hotel tips
Volgen binnenkort
Vlieg tips
Volgen binnenkort
VOLG JE GEVOEL & BEHAAL JE CULINAIRE DOEL