Pizza, pasta en wijn agenda

06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
6 t/m 9 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Goede reisleiding
Pizza & pasta
Italiaanse wijn
Culinaire geheimen

Culinaire Rome reis: de ultieme citytrip voor foodies!

Ontdek de smaakvolle geheimen van Rome, de culinaire hoofdstad van de wereld! Ben je klaar voor een onvergetelijke 4-daagse culinaire city trip? We nemen je mee op een gastronomisch avontuur door de charmante straten van deze prachtige stad, waar het zindert van geschiedenis, eten en drinken.

Stel je voor: het zonovergoten Rome, met zijn eeuwenoude architectuur en levendige sfeer. Maar tijdens je reis ga je niet vooral bezienswaardigheden bewonderen. Je gaat de verborgen juweeltjes van de Italiaanse keuken ontdekken! Samen met je culinaire gidsen Simon en gepassioneerde chefkok Robert leer je de geheimen van de authentieke Italiaanse gerechten. Van krokante pizza en perfecte pasta tot pittige espresso en smeuïge gelato.

Natuurlijk bezoeken we met vinoloog Robert ook een wijnmakerij. Daar gaan we wijn proeven, gevolgd door een heerlijke Italiaanse lunch.

Inhoud

Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome.  Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Van Simon Giaccotto heb ik alle tips & tricks geleerd over pizza, waardoor deze nu altijd lukt. Hij is erg gedreven en legt alles goed uit.

De culinairste citytrip naar Italië

Voor de echte Italië liefhebber zoals jij hebben Simon en Robert een speciale gastronomische stedentrip ontworpen van 4 dagen. We vergeten alle dagelijkse beslommeringen en stappen met z’n allen in de Italiaanse food-bubbel. We gaan veel proeven: van streetfood tot trattoria. Van ochtend-espresso tot late-night-limoncello gaan we voor je regelen!

Deze groepsreis naar Italië is voor iedereen die zich onder wil dompelen in de Italiaanse eetcultuur. Om in de stemming te komen krijg je direct bij inschrijving gratis de online wijn workshop met Robert en de pizza workshop met Simon. Als je wilt kun je natuurlijk eerder naar Rome of wat langer blijven. Het maximum is 12 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Programma Culinaire Rome-reis

• De beste pizza & pasta plekken
• Culinaire stadswandeling & fietstour
• Wijnproeverij bij de wijnmaker
• Koffie, ijs, kaas, patisserie en Italiaans brood
• Bezoek aan de Romeinse foodmarkt
• Iedere maaltijd is een proeverij!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Overige bezienswaardigheden in Rome

Het programma van deze stedentrip is van woensdagavond tot zaterdagmiddag. Daarvóór of daarna heb je alle kans om de andere hotspots te bekijken die je altijd al wilde bezoeken. Een kleine greep uit de mogelijkheden:
• het Colosseum
• het Vaticaan
• het Pantheon
• de Spaanse Trappen
• het Piazza Navona
• het Forum Romanum
• de Villa Borghese

6 t/m 9 maart 2024 gaat door, laatste plekken!

Wat kost het?

De prijs is 650 euro per persoon voor alle activiteiten en alle maaltijden. Vlucht en verblijf zijn niet inbegrepen.

Voor jou geregeld en inbegrepen
• 3 x authentiek Italiaans ontbijt
• 2 x Italiaanse lunch
• 3 x Italiaanse diner
• Culinaire wandeltrip door Rome
• Culinaire fietstrip
• Online wijn workshop en pizza workshop t.w.v. 50 euro
• Wijngaardbezoek & Italiaanse wijnproeverij bij wijnmakerij Poggio le Volpi
• Alle wijn en overige consumpties tijdens maaltijden en excursies
• Alle vervoer tijdens excursies: groepsbus, fietshuur en metrotickets

Door deelnemers te regelen / niet inbegrepen
• De vliegreis (zie tips hier onder)
• Het hotelverblijf (zie tips hier onder)
• Reisverzekering
Hierdoor houden we het betaalbaar en kan iedereen kiezen voor z’n eigen data, tijden, kosten en comfort

Rekenvoorbeeld
1 x citytrip: 650 euro (via TeesT)
1 x retourticket: 150 euro (door deelnemer zelf)
3 x hotelovernachting: 190 euro (door deelnemer zelf)
Totaal: circa 990 euro voor 4 dagen culinair Rome, inclusief al je eten en drinken!
(prijzen kunnen variëren op de boekingswebsites)

Robert is een wandelende encyclopedie en praat de hele dag gepassioneerd over eten, wijn en koffie.

Praktische informatie voor 6 t/m 9 maart 2024 (gaat door!)

 

Tijden
• Woensdag 6 maart 2024 om 18:00 begint het programma met het welkomstdiner
• Het programma loopt tot 10:00 op zaterdag 9 maart (maar je mag langer blijven, natuurlijk!)

Hotel tips
Hotel Parker (startpunt & hotel docenten)
Moderno Hotel Rome
Best Western Hotel Artdeco

Vlieg tips
Skyscanner
Kayak

Programma

Woensdag 6 maart om 18:00
• Verzamelen
• Introductie & kennismaking
• Authentiek Italiaans diner

Donderdag 7 maart
• Vroeg in de ochtend verzamelen
• Culinaire fietstocht langs het Colosseum, Engelenburcht, het Vaticaan en de Trevi fontein
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Gelato eten bij het Pantheon
• Italiaanse lunch met een glaasje wijn
• Aperitivo met de beroemde plaatpizza
• Italiaans diner met pasta specialiteiten

Vrijdag 8 maart
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Met de bus naar de wijngaard Poggio le Volpi
• Rondleiding in de wijngaard en wijnmakerij
• 4 gangen lunch met wijnen van Poggio le Volpi
• Aperitivo met een glaasje
• Uitgebreide proeverij van pizza classics o.l.v. Simon

Zaterdag 9 maart
• Klassiek Italiaans ontbijt
• Einde programma is om 10:00
• Maar voel je vrij om langer in Rome te blijven!

Kleine wijzigingen in het programma zijn altijd mogelijk.

whatsapp logo

BIJ TEEST LEER JE NÓG BETER KOKEN & BAKKEN

Winkelwagen
Scroll naar boven