Docenten
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.
Hulde Robert!
In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
1 tot 3 dagen
10:00 - 17:00
Prov. Utrecht
Vanaf € 160
KOOKWORKSHOP, KOOKLES & KOOKCURSUS
Kookcursus sous vide koken
Na deze cursus kun je beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks.
Kookcursus fermenteren
Na deze cursus fermenteer je zelf zuurdesem, groenten, kimchi, yoghurt, kaas, (fris)drank en maak je zelf worst.
Kookcursus verse pasta maken
Na deze cursus maak je zeer veel soorten verse pasta met authentieke Italiaanse sauzen.
Vegetarische kookcursus over groenten
Na deze cursus bereid je groenten altijd succesvol op zo’n 30 nieuwe manieren.
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
Na deze cursus bereid je je vlees altijd perfect op zo’n 25 nieuwe manieren.
Vlees kennis cursus
De beste slager van Nederland en chef-kok Robert delen al hun vleesgeheimen en tips met jou.
Kookcursus sushi maken & Japans koken
Chefkok Arjan Siemerink neemt je mee in de hoogstaande Japanse keuken en sushi maken.
• Wil je een constante en hoge kwaliteit?
• Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten?
• Wil je de wetenschap achter het koken leren kennen?
• Wil je je eigen creativiteit gebruiken voor nieuwe recepten?
• Volg dan de kookworkshop of kookcursus bij TeesT!
Tip: kijk ook bij onze recepten en video’s!
Ben jij een ambitieuze hobbykok die door wil groeien in z’n hobby? Houdt je van echt goed eten serveren aan je familie of vrienden? Dan kan TeesT je helpen! Na onze kookcursussen kun je echt goed koken. Niet omdat je recepten hebt geleerd (die heb je genoeg) maar omdat je begrijpt wat er gebeurt in je potten en pannen. En daar heb je de rest van je leven plezier van!
Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de kookprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.
Chefkok Robert Verweij
Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgde bij hem kooklessen in verschillende onderwerpen op verschillende niveaus. Hij investeerde sinds 1997 zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.
Het is Robert’s missie om alle koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door z’n lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al z’n tips en geheimen met jou.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.