Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

KOOKCURSUS AGENDA

11
SEP
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
11, 18 sept & 2 okt 2023
Gaat door, laatste plekken!
21
SEP
Cursus “Vlees Kennis” met topslager Erik
21 sept & 5 okt 2023
Gaat door, laatste plekken!
29
SEP
Italiaanse kookcursus “Perfecte Pasta maken”
29 & 30 september 2023
Gaat door, laatste plekken!
01
OKT
Italiaanse VIP pasta workshop 1 oktober 2023 te IJsselstein
Lunch editie 10:00 – 14:00
1 plekje vrijgekomen!
01
OKT
Italiaanse VIP pasta workshop 1 oktober 2023 te IJsselstein
Diner editie 14:30 – 18:30
Uitverkocht!
13
OKT
Kookcursus “Super sous vide koken”
13 oktober 2023 – Lunch editie
27
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
27 okt, 24 nov & 8 dec 2023
Gaat door, laatste plekken!
28
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
28 okt, 25 nov & 9 dec 2023
Gaat door, laatste plekken!
03
NOV
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 3 november 2023 te Houten
Lunch editie 10:00 – 14:00
Gaat door, laatste plekken!
10
NOV
Kookcursus “Super sous vide koken”
10 november 2023 Diner editie
Gaat door, laatste plekken!
13
NOV
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
13, 20 & 27 november 2023
15
DEC
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 15 december 2023 te Houten
Lunch editie 10:00 – 14:00
15
DEC
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 15 december 2023 te Houten
Diner editie 14:30 – 18:30
23
DEC
Kookcursus “Super sous vide koken”
23 december 2023 – Lunch
05
FEB
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
5, 6 & 8 februari 2024
16
FEB
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
16 feb 2024
Diner editie 14:30
17
FEB
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
17 feb 2024
Lunch editie 10:00
17
FEB
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
17 feb 2024
Diner editie 14:30
06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome voor foodies
6 t/m 9 maart 2024
18
MRT
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
18 & 25 maart, 8 april 2024
19
MRT
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
19 & 26 maart, 9 april 2024
29
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29 maart, 12 april & 24 mei 2024
30
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 maart, 13 april & 25 mei 2024
15
APR
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
15 april, 27 mei & 3 juni 2024
16
APR
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
16 april, 28 mei, 4 juni 2024
26
APR
Kookcursus “Super sous vide koken”
26 april 2024 – Lunch
26
APR
Kookcursus “Super sous vide koken”
26 april 2024 – Diner
07
JUN
De Ultieme Cooking Experience: “Caveman Kitchen”
7, 8, 9, 21, 22, 23 juni 2024
Gratis kennis pakket “Perfecte Pasta maken”
Gratis kennis pakket “Sous vide koken”
Gratis kennis pakket “Vlees & Biefstuk”
Gratis kennis pakket “Caveman Kitchen”
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

KOOKWORKSHOP, KOOKLES & KOOKCURSUS

5
2
1
4
3
6
Previous slide
Next slide

Ben jij een ambitieuze hobbykok die door wil groeien in z’n hobby? Houdt je van echt goed eten serveren aan je familie of vrienden? Dan kan TeesT je helpen! Na onze kookcursussen kun je echt goed koken. Niet omdat je recepten hebt geleerd (die heb je genoeg) maar omdat je begrijpt wat er gebeurt in je potten en pannen. En daar heb je de rest van je leven plezier van!

Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de kookprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.

Bij TeesT ga je koken als een pro omdat je begrijpt wat je goed doet

Inhoud

Chefkok en Vinoloog Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Kookcursus sous vide koken

Na deze cursus kun je beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks.  MEER INFO

Kookcursus fermenteren

Na deze cursus fermenteer je zelf zuurdesem, groenten, kimchi, yoghurt, kaas, (fris)drank en maak je zelf worst.  MEER INFO

Kookcursus verse pasta maken

Na deze cursus maak je zeer veel soorten verse pasta met authentieke Italiaanse sauzen.  MEER INFO

Workshop pasta maken

Deze kookworkshop over Italiaanse pasta maken is met Pasta Nanna. Je leert de basis van pasta en prachtige gevulde pasta maken.  MEER INFO

Vegetarische kookcursus over groenten

Na deze cursus bereid je groenten altijd succesvol op zo’n 30 nieuwe manieren.  MEER INFO

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”

Na deze cursus bereid je je vlees altijd perfect op zo’n 25 nieuwe manieren.  MEER INFO

Vlees kennis cursus

De beste slager van Nederland en chef-kok Robert delen al hun vleesgeheimen en tips met jou.  MEER INFO

Kookworkshop “Perfecte biefstuk”

In één middag leer je bij chefkok Robert Verweij thuis één ding: perfecte biefstuk bakken!  MEER INFO

Kookcursus sushi maken & Japans koken

Chefkok Arjan Siemerink neemt je mee in de hoogstaande Japanse keuken en sushi maken.  MEER INFO

Culinaire Citytrip naar Rome

Houd jij van Italiaans eten en Italiaanse wijn? Dan nemen Simon en Robert je mee naar het Italië! Ze laten je alle bekende en onbekende gastronomische hotspots zien. MEER INFO

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

• Wil je een constante en hoge kwaliteit?
• Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten?
• Wil je de wetenschap achter het koken leren kennen?
• Wil je je eigen creativiteit gebruiken voor nieuwe recepten?
• Volg dan de kookworkshop of kookcursus bij TeesT!

Tip 1: kijk ook bij onze recepten en video’s!
Tip 2: je kunt cursussen van TeesT ook cadeau geven met deze kadobon!

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is een middag, de pasta cursus is 2 hele dagen
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we klassieke pasta sauzen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de kookcursus

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Wat is het verschil tussen “Vlees Kennis” en “Beter Vlees Bereiden”?

• Op de cursus Vlees Kennis krijg je les van een slager, op de cursus vlees bereiden van 2 koks
• De kookcursus Beter Vlees Bereiden gaat over de vele bereidingen van vlees
• Vlees Kennis gaat over dieren, uitbenen (vooral demo-vorm) en inzetbaarheid
• Beter Vlees Bereiden is 3 dagen in Beverwijk, Vlees Kennis is 2 dagen in Utrecht
• Vlees Kennis gaat over verschillen tussen dieren, technische delen en uitbenen
• Beter Vlees Bereiden gaat over alles wat je tot in perfectie met het vlees kunt doen
• Bij Vlees Kennis krijg je veel demo’s en theorie, met ‘s middags een deel zelf aan de slag
• Tijdens Beter Vlees Bereiden ben je zelf vaak aan het bakken, stoven, worst maken, etc.

Gebakken biefstuk op houten plank met mes en vork

Winkelwagen
Scroll naar boven