Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

KOOKCURSUS AGENDA

03
FEB
Kookcursus “Groenten”
3 & 17 februari, 3 maart 2023
Uitverkocht!
06
FEB
Cursus fermenteren
6, 13 & 20 februari 2023
Uitverkocht!
04
MRT
Sous vide kookcursus
4 maart 2023
Uitverkocht!
08
MRT
VIP Workshop kaas & wijn 8 maart 2023
19:00 – 22:00
Gaat door, laatste plekken!
09
MRT
Wijn & spijs cursus
9 & 23 maart, 6 & 20 april 2023
17
MRT
Kookcursus “Groenten”
17 & 31 maart, 14 april 2023
Uitverkocht!
19
MRT
Italiaanse VIP Pasta workshop 19 maart 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00
Uitverkocht!
19
MRT
Italiaanse VIP Pasta workshop 19 maart 2023
Diner editie 14:30 – 18:30
Uitverkocht!
25
MRT
Thee workshop “Echt Goed Thee Zetten”
25 maart 2023 om 10:00
25
MRT
Thee workshop “Thee & Kaas”
25 maart 2023 om 13:30
01
APR
Italiaanse kookcursus “pasta”
1 & 15 april 2023
Gaat door, laatste plekken!
02
APR
Italiaanse VIP pasta workshop 2 april 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00
Uitverkocht!
02
APR
Italiaanse VIP Pasta workshop 2 april 2023
Diner editie 14:30 – 18:30
Uitverkocht!
06
APR
Cursus “Vlees kennis”
6 & 20 april 2023
Gaat door, laatste plekken!
16
APR
Biefstuk workshop VIP
16 april 2023
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
16
APR
Biefstuk workshop VIP
16 april 2023
Diner editie 14:30
Gaat door, laatste plekken!
08
MEI
Cursus fermenteren
8, 15 & 22 mei 2023
12
MEI
Sous vide kookcursus
12 mei 2023
Gaat door, laatste plekken!
13
MEI
Sous vide kookcursus
13 mei 2023
Gaat door, laatste plekken!
14
MEI
Italiaanse VIP Pasta workshop 14 mei 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00 Tip: moederdag!
14
MEI
Italiaanse VIP Pasta workshop 14 mei 2023
Diner editie 14:30 – 18:30
Tip: moederdag!
01
JUN
VIP Workshop kaas & wijn 1 juni 2023
19:00 – 22:00
02
JUN
Kookcursus “Groenten”
2, 9 en 23 juni 2023
10
JUN
Biefstuk workshop VIP
10 juni 2023
Lunch editie 10:00
10
JUN
Biefstuk workshop VIP
10 juni 2023
Diner editie 14:30
11
JUN
Biefstuk workshop VIP
11 juni 2023
Lunch editie 10:00
11
JUN
Biefstuk workshop VIP
11 juni 2023
Diner editie 14:30
11
SEP
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
11, 18 & 25 september 2023
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

KOOKWORKSHOP, KOOKLES & KOOKCURSUS

Ben jij een ambitieuze hobbykok die door wil groeien in z’n hobby? Houdt je van echt goed eten serveren aan je familie of vrienden? Dan kan TeesT je helpen! Na onze kookcursussen kun je echt goed koken. Niet omdat je recepten hebt geleerd (die heb je genoeg) maar omdat je begrijpt wat er gebeurt in je potten en pannen. En daar heb je de rest van je leven plezier van!

Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de kookprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.

Inhoud

Chefkok Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

Kookcursus sous vide koken

Na deze cursus kun je beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks.  MEER INFO

Kookcursus fermenteren

Na deze cursus fermenteer je zelf zuurdesem, groenten, kimchi, yoghurt, kaas, (fris)drank en maak je zelf worst.  MEER INFO

Kookcursus verse pasta maken

Na deze cursus maak je zeer veel soorten verse pasta met authentieke Italiaanse sauzen.  MEER INFO

Workshop pasta maken

Deze VIP workshop over Italiaanse pasta maken is bij de chefkok thuis. Je leert lange pasta en gevulde pasta maken.  MEER INFO

Vegetarische kookcursus over groenten

Na deze cursus bereid je groenten altijd succesvol op zo’n 30 nieuwe manieren.  MEER INFO

Deze superleuke kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”

Na deze cursus bereid je je vlees altijd perfect op zo’n 25 nieuwe manieren.  MEER INFO

Vlees kennis cursus

De beste slager van Nederland en chef-kok Robert delen al hun vleesgeheimen en tips met jou.  MEER INFO

Kookworkshop “Perfecte biefstuk”

In één middag leer je bij chefkok Robert Verweij thuis één ding: perfecte biefstuk bakken!  MEER INFO

Kookcursus sushi maken & Japans koken

Chefkok Arjan Siemerink neemt je mee in de hoogstaande Japanse keuken en sushi maken.  MEER INFO

Ik heb genoten! De tips & tricks van de profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

• Wil je een constante en hoge kwaliteit?
• Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten?
• Wil je de wetenschap achter het koken leren kennen?
• Wil je je eigen creativiteit gebruiken voor nieuwe recepten?
• Volg dan de kookworkshop of kookcursus bij TeesT!

Tip 1: kijk ook bij onze recepten en video’s!
Tip 2: je kunt cursussen van TeesT ook cadeau geven met deze kadobon!

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is een middag, de pasta cursus is 2 hele dagen
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we klassieke pasta sauzen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de kookcursus

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Wat is het verschil tussen “Vlees Kennis” en “Beter Vlees Bereiden”?

• Op de cursus Vlees Kennis krijg je les van een slager, op de cursus vlees bereiden van 2 koks
• De kookcursus Beter Vlees Bereiden gaat over de vele bereidingen van vlees
• Vlees Kennis gaat over dieren, uitbenen (vooral demo-vorm) en inzetbaarheid
• Beter Vlees Bereiden is 3 dagen in Beverwijk, Vlees Kennis is 2 dagen in Utrecht
• Vlees Kennis gaat over verschillen tussen dieren, technische delen en uitbenen
• Beter Vlees Bereiden gaat over alles wat je tot in perfectie met het vlees kunt doen
• Bij Vlees Kennis krijg je veel demo’s en theorie, met ‘s middags een deel zelf aan de slag
• Tijdens Beter Vlees Bereiden ben je zelf vaak aan het bakken, stoven, worst maken, etc.

Gebakken biefstuk op houten plank met mes en vork

Winkelwagen
Scroll naar top