Video afspelen over Kookcursus Caveman Kitchen

Kookcursus agenda

29
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29 maart, 12 april & 24 mei 2024
Uitverkocht!
30
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 maart, 13 april & 25 mei 2024
Uitverkocht!
16
APR
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
16 april, 28 mei, 4 juni 2024
Gaat door, laatste plekken!
10
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
10 mei 2024
Diner editie 14:30
Gaat door, laatste plekken!
11
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
11 mei 2024
Lunch editie 10:00
Uitverkocht!
11
MEI
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
11 mei 2024
Diner editie 14:30
Uitverkocht!
05
JUL
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
5 juli 2024
Diner editie 14:30
06
JUL
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
6 juli 2024
Lunch editie 10:00
06
JUL
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
6 juli 2024
Diner editie 14:30
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Ochtend editie
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Middag editie
30
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 aug, 13 sept & 11 okt 2024
31
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 aug, 14 sept & 12 okt 2024
09
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
9, 16 & 23 sep 2024 te Woerden
10
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
10, 17 & 24 sep 2024 te Woerden
27
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
27 september 2024
Diner editie 14:30
28
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
28 september 2024
Lunch editie 10:00
28
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
28 september 2024
Diner editie 14:30
03
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
3 & 17 oktober 2024 te Utrecht
Gaat door, laatste plekken!
29
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29, 30 & 31 oktober 2024
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Ochtend editie
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Middag editie
11
NOV
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
11, 12 & 13 november 2024
02
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
2, 9 & 16 december 2024
00
MND
Culinaire citytrip naar Rome
Najaar 2024
Gratis kennis pakket “Groenten Fermenteren”
Gratis kennis pakket “Vlees & Biefstuk”
Gratis kennis pakket “Caveman Kitchen”

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Koken op echt vuur
Stoer & spectaculair
Kennis & kunde
Persoonlijke groei

CAVEMAN KITCHEN "VUUR & VLEES": BELEEF JE OER-KOOK-AVONTUUR IN DE VRIJE NATUUR EN THUIS!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker eten met een goed verhaal? Ben je ook gek op BBQ en fikkie stoken? Wil je echt weten waar je voedsel vandaan komt? Wil je leren fermenteren, brood bakken, vis schoonmaken, wild en gevogelte uitbenen, vlees bereiden en paddestoelen zoeken? Lees dan hier verder over onze Caveman Kitchen!

We streven we naar puurheid, culinaire authenticiteit en een solide theoretische basis in combinatie met veel praktijkervaring en persoonlijke ondersteuning. Jij (ja, jij!) gaat gewoon volop aan de bak met ècht koken. Echt eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Met deze kennis en technieken ga je de rest van je leven beter koken!

Inhoud

Thijmen Apswoude

Thijmen Apswoude: bushcrafter

Eén van de beste en bekendste bushcrafters van Nederland is Thijmen Apswoude. Hij is een gepassioneerd expert op het gebied van leven en koken in harmonie met de natuur. Hij pakt dingen graag groot aan. Met z’n bedrijf Living by Nature heeft hij duizenden avontuurlijke cursisten geholpen met hun outdoor, bushcraft & survival skills, in o.a. Denemarken, Engeland, Zweden en Canada. Zijn jaar-opleiding is een begrip in de bushcraft-wereld.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De kookcursus Caveman Kitchen

Samen hebben Thijmen en Robert een supergave kookcursus van 2 weekenden ontworpen voor enthousiaste kookliefhebbers. Het is een kookcursus, maar eigenlijk een complete experience! Want als je het doet, moet je het gelijk goed doen, nietwaar? Het is een kruising tussen outdoor cooking en culinair koken. We slapen dus gewoon in een luxe locatie en nemen ‘s avonds een glaasje goede wijn bij het diner.

De cursus is voor ambitieuze hobbykoks en natuurliefhebbers die willen doorgroeien in de keuken èn in de natuur. Want met al je nieuwe kennis gaan al je kook-skills omhoog. Je hebt er dus iedere dag plezier van! De kookcursus is voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goede gerechten met een flink stuk beleving. En voor mensen die gewoon houden van fikkie stoken.

Deze kookcursus is een echte praktijkcursus. Natuurmens Thijmen leert je hands-on alles over het natuurlijke deel zoals vuur maken, vis schoonmaken, kruiden & paddestoelen zoeken, gevogelte schoonmaken en uitbenen. Vinex-nerd Robert behandelt de broodnodige theorie en maakt de vertaalslag naar jouw eigen keuken en laat je stap-voor-stap zien hoe je ook thuis op een hoger niveau brood bakt, groenten fermenteert, vlees stooft, en nog veel meer. Want dingen goed kùnnen begint altijd bij kennis.

Wat ga je leren?

Je leert het dingen als garing, umami, fermentatie en de Maillard-reactie begrijpen en beheersen, waardoor je iedere dag je eten beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Je gaat dus nieuwe technieken leren en je bestaande technieken verbeteren. Hierdoor wordt je outdoor cooking-toolset groter, maar ga je door al je nieuwe kennis ook dagelijks beter koken. We gaan:

• Koken op open vuur, houtskool en Caveman style
• Gevogelte schoonmaken en bereiden (eend/houtsnip)
• Wildplukken: kruiden & paddenstoelen plukken
• Koken op de Rocket Stove en Tuscan Grill
• Een ree uitbenen en bereiden
• Dranken fermenteren: kvas & tepache
Yoghurt en melkkefir fermenteren
• Sprouting (groenten ontkiemen)
Zuurdesem brood bakken in de Dutch oven
Vuur maken en onderhouden
• Conserveren: inleggen in zuur
• Vis schoonmaken & bereiden
• Groenten fermenteren
• Soep maken op open vuur
Groenten en vlees stoven
Vlees en vis roken
• Voedsel drogen
Hangi (kuilkoken)

Asterix Obelix feestmaal

Beide weekenden sluiten we af met een zelf gemaakt feestmaal à la Asterix & Obelix
Het tweede weekend mag je ook iemand gratis meenemen voor het feestmaal!

Waarom ga je deze Outdoor Cooking cursus volgen?

• Je krijgt nieuwe culinaire skills: outdoor en in je dagelijkse koken
• Je gaat je bestaande skills duidelijk verbeteren
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je krijgt er echte vrienden bij voor het leven
Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je leert alle tips & tricks van een bushcrafter en een chef-kok
• Al meer dan duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

WIJ GEVEN AL 21 JAAR KOOK- EN WIJNCURSUSSEN

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 6 dagen Outdoor Cooking kookcursus door een bushcrafter en chefkok
• 6 complete dagprogramma’s en overnachtingen
• 16 belevenis-maaltijden
• Alle consumpties gedurende 6 dagen en avonden
• De online workshop over zuurdesem maken en vlees stoven (vandaag beginnen!)
• De online workshop over fermenteren (ook vandaag beginnen!)
• Alle lesmaterialen, zoals de brood- en vlees reader (direct te downloaden)
• De laatste avond mag je gratis een gast uitnodigen
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Het dik verdiende funky getuigschrift voor boven je bed
1475 euro all in
(evt in delen te betalen)
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Dit is niet 1 kookcursus, dit zijn 17 kookcursussen!

Wanneer en hoe laat?

• De cursus is 2 weekenden van vrijdagmiddag tot zondagavond.
• Op vrijdag starten we om 13:00 met koffie
• Het programma is tot zondag rond 22:00
• Overnachting in de nacht van zondag op maandag is inbegrepen

Meenemen
• Niet al te nieuwe kleding die aansluit op de weersverwachting
• Beddengoed, evt zonnebrand
• Je notitieblok

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Epe (onder voorbehoud)

Landgoed Welna
Korrenbergweg 2
8162 PC Epe
Google Maps

 De locatie zal zijn in Oost- of Zuid-Nederland. We zorgen voor een praktische locatie die past bij de stijl van de cursus. Dat betekent eenvoudig, maar uiteraard wel schoon en netjes. De mannen en vrouwen slapen gescheiden ivm privacy, tenzij anders gewenst op aanvraag (bijv. partners of familie).

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

BIJ TEEST LEER JE NÓG BETER KOKEN & BAKKEN

Winkelwagen
Scroll naar boven