Spelregels & AVG

Op al onze cursussen zijn onderstaande spelregels van kracht. Inschrijving betekent dat u akkoord gaat met deze spelregels.

Update zomer 2020
Het voorjaarsseizoen is afgerond. Tot onze vreugde kunnen we melden dat alle uitgestelde cursussen zijn afgerond. Er zijn veel mensen, data en locaties verplaatst. We hebben veel gevraagd van jullie (de
cursisten), de docenten, afwassers, en locaties. Met cursisten die niet in staat waren de nieuwe data te komen hebben we oplossingen gezocht die voor beide partijen werken.

We willen jullie bedanken voor jullie begrip en medewerking. Ondanks dat de locaties soms niet altijd
ideaal waren, hebben we géén concessies gedaan aan inhoud, tijden of leerdoelen en daar zijn we trots op. We slepen, betalen, regelen en rijden liever wat meer, als we onze afspraken maar na kunnen komen.

Najaar 2020
We gaan er ook in het najaar alles aan doen om de cursussen goed te laten verlopen. De inschrijvingen gaan al erg goed. De gezondheid van onze deelnemers staat altijd voorop. We zullen ons de komende tijd het programma aanpassen aan de regelgeving van de overheid en het RIVM.
Mochten er daarin wijzigingen zijn dan passen wij ons protocol aan en laten we dat weten.

Cursusgarantie voor 2020
Als je je ingeschreven hebt voor een cursus is het mogelijk dat daarna de situatie verandert. Door Corona kan een cursus verplaatst worden qua locatie of datum. Dit doen we alleen als het echt niet anders kan, we weten dat dat lastig is met je planning. Mocht het onverhoopt gebeuren, stellen we ons heel flexibel op om samen met jou een goede oplossing te vinden.

Kun je op de nieuwe datum echt niet en laat je dat op tijd weten? Dan kun je iemand je plek in laten nemen of de gemiste les kosteloos een volgende keer meedoen als er plek is op die cursus. We
kunnen je dus niet altijd een plek garanderen op een bepaalde datum maar doen ons best om je de lesdagen te laten inhalen. In de praktijk lukt dat vrijwel altijd. We vragen je om twee weken voor aanvang van een volgende cursus zelf via email te laten weten dat je erbij kunt zijn, dan gaan we ermee aan de slag.

We hebben er vertrouwen in dat Nederland dit najaar wat meer controle heeft. Hoewel we ons realiseren dat het voor iedereen een onzekere tijd is hopen we dat jullie ook na de zomer weer een andere gave cursus willen volgen. Zodat onze docenten ook na dit jaar onze kennis weer met zoveel mogelijk vino’s, koks & culi’s mogen delen.

Basis spelregels
• De wettelijke leeftijd voor het volgen van een wijncursus, opleiding, training of proeverij is minimaal 18 jaar.
• Het is mogelijk dat een cursus uitgesteld word indien er te weinig inschrijvingen zijn. In de praktijk komt dat vrijwel nooit voor.

Inschrijving
• Na je inschrijving ontvang je via de website direct een bevestiging.
• Indien je zelf binnen 5 minuten geen kopie ontvangt, is de inschrijving niet gelukt of er zit een typefout in het emailadres.
• Na deze bevestiging rekenen we op je komst.

Facturatie en betaling
• Wanneer de cursus doorgaat ontvang je hiervan direct bericht.
• De factuur volgt direct na de inschrijving is afkomstig van robert@TeesT.nl en/of email@delivery.moneybird.com.
• Het verschuldigde bedrag dient binnen gestelde betalingstermijn op de factuur te worden voldaan.
• Bij het niet nakomen van de betalingsafspraken zal incasso plaatsvinden en zijn de kosten voor de cursist.

Verzuim
• Het verzuim van lessen geeft geen recht op het inhalen van de gemiste lessen. 
• Het verzuim van lessen geeft geen recht op restitutie van het opleidingsgeld.     
• Het is mogelijk dat de cursist zijn plaats door iemand anders laat innemen.
• Opmerking: bij overmacht, tijdelijke en goede communicatie zoeken we
wel altijd graag met jou naar een oplossing die voor iedereen werkt.

Annulering
• Annulering dient schriftelijk of via email te gebeuren, indien binnen 24 uur voor aanvang graag even via whatsapp of sms.
• Annulering is definitief wanneer je daarvan bevestiging hebt gehad.
• Indien er geen bevestiging van annulering is verzonden/ontvangen is er niet geannuleerd.
• Bij annulering van tenminste 14 dagen voor aanvang ben je géén vergoeding verschuldigd. Als je afzegt krijg je dus je geld terug.
• Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang ben je wel de cursusprijs verschuldigd.    
• Opmerking: bij overmacht, tijdelijke en goede communicatie zoeken we wel altijd graag met jou naar een oplossing die voor iedereen werkt.

Algemene Verordening Gegevensbescherming: de AGV
Regelmatig ontvang je van ons een mail over nieuwe cursussen of cursusdata. Het is onze intentie om je te informeren over cursussen die je interesseren. Het is niet onze intentie om je ongewenste mail te sturen. Jouw e-mailadres zit in ons bestand omdat je een cursus/activiteit bij ons volgde of hiervoor informatie hebt aangevraagd. Bestaande klanten en informatieaanvragers houden we dus op de hoogte.

We willen je graag op de hoogte houden. Door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 geldt, hebben we daarvoor jouw toestemming nodig. In elke nieuwsbrief bieden we je onderaan heel eenvoudig de mogelijkheid om je uit te schrijven met één klik. We
hebben een algemene database en kleinere groepen die over één bepaalde cursus gaan. Zo kan het heel soms gebeuren dat je informatie twee keer krijgt: via de algemene nieuwsbrief en de gespecialiseerde nieuwsbrief. Dit gebeurt als je voor beide nieuwsbrieven aangemeld bent. Als je dit
aan wilt passen, laat het ons weten via email.

We delen jouw gegevens niet met anderen, dat is logisch. We hebben zelf ook een hekel aan ongewenste mail. Als een instantie of persoon om je gegevens vraagt (ivm carpoolen of inschrijving in bijvoorbeeld het Vinologenregister) checken we eerst bij jou of je hier mee instemt. Ook dat is logisch.

Veel gestelde vragen

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Scroll naar top