Spelregels, Corona & AVG

Basis spelregels

• De wettelijke leeftijd voor het volgen van een cursus, opleiding, training of proeverij waarbij alcohol gedronken/geproefd wordt is minimaal 18 jaar. Dit zijn alle wijncursussen. Voor de kookcursussen geldt een minimumleeftijd van 16 jaar.
• Het is mogelijk dat een cursus uitgesteld word indien er te weinig inschrijvingen zijn. Dat gebeurt bijna nooit. Je behoudt dan uiteraard het recht om de cursus op een latere datum naar keuze te volgen of je krijgt je geld terug.

Inschrijving
• Na je inschrijving ontvang je direct een bevestiging via email. Let op: de komt soms in de spambox. Heb je helemaal niets ontvangen? Stuur dan even een bericht via whatsapp.
• Na deze bevestiging rekenen we op je komst.
• Alle cursisten ontvangen na betaling een persoonlijke email.

Annulering
• Annulering dient schriftelijk of via email te gebeuren, indien binnen 48 uur voor aanvang graag even telefonisch of via whatsapp / sms. (niet via email)
• Annulering is definitief wanneer je daarvan bevestiging hebt gehad.
• Indien er geen bevestiging van annulering is verzonden/ontvangen is er niet geannuleerd.
• Bij annulering van tenminste 14 dagen voor aanvang ben je géén vergoeding verschuldigd. Als je afzegt om wat voor reden dan ook, krijg je dus altijd je geld terug.
• Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang ben je de cursusprijs verschuldigd.*   

Verzuim
• Het verzuim van lessen geeft in principe geen recht op het inhalen van de gemiste lessen.* 
• Het verzuim van lessen geeft in principe geen recht op restitutie.*     
• Het is altijd mogelijk dat je je plaats door iemand anders laat innemen.

*) We hanteren hierbij altijd de menselijke maat en behandelen jullie zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Bij overmacht, tijdige en goede communicatie zoeken we wel altijd graag samen met jou naar een oplossing die voor iedereen goed werkt. Meestal is dit het volgen van de gemiste dag op een volgende cursus of iemand anders je plaats in laten nemen. Maar ook andere oplossingen zijn mogelijk. We vinden het belangrijk dat je krijgt waarvoor je betaald hebt.

Voorbeelden
• Je annuleert tenminste 14 dagen vóór de cursus en je had nog niet betaald: je hoeft niet te betalen.
• Je annuleert tenminste 14 dagen vóór de cursus en je had al betaald: je krijgt altijd je geld terug.
• Je annuleert binnen 14 dagen vóór de cursus en je had nog niet betaald: je dient de rekening te voldoen. We gaan samen op zoek naar een oplossing die voor iedereen goed werkt, zoals iemand je plaats in laten nemen of zelf de cursus op een latere datum volgen.
• Je annuleert binnen 14 dagen vóór de cursus en je had al betaald: we gaan samen op zoek naar een oplossing die voor iedereen goed werkt, zoals iemand je plaats in laten nemen of zelf de cursus op een latere datum volgen.

Facturatie en betaling
• De factuur volgt direct na de inschrijving via email en is afkomstig van robert@TeesT.nl en/of email@delivery.moneybird.com.
• Het verschuldigde bedrag dient binnen gestelde betalingstermijn op de factuur te worden voldaan.
• Bij het niet nakomen van de betalingsafspraken zal incasso plaatsvinden en zijn de kosten voor de cursist.

Algemene Verordening Gegevensbescherming: de AGV
Regelmatig ontvang je van ons een mail over nieuwe cursussen of cursusdata. Het is onze intentie om je te informeren over cursussen die je interesseren. Het is niet onze intentie om je ongewenste mail te sturen. Jouw e-mailadres zit in ons bestand omdat je een cursus/activiteit bij ons volgde of hiervoor informatie hebt aangevraagd. Bestaande klanten en informatieaanvragers houden we dus op de hoogte.

We willen je graag op de hoogte houden. Door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 geldt, hebben we daarvoor jouw toestemming nodig. In elke nieuwsbrief bieden we je onderaan heel eenvoudig de mogelijkheid om je uit te schrijven met één klik. We hebben een algemene database en kleinere groepen die over één bepaalde cursus gaan. Zo kan het heel soms gebeuren dat je informatie twee keer krijgt: via de algemene nieuwsbrief en de gespecialiseerde nieuwsbrief. Dit gebeurt als je voor beide nieuwsbrieven aangemeld bent. Als je dit aan wilt passen, laat het ons weten via email.

We delen jouw gegevens niet met anderen, dat is logisch. We hebben zelf ook een hekel aan ongewenste mail. Als een instantie of persoon om je gegevens vraagt (ivm carpoolen of inschrijving in bijvoorbeeld het Vinologenregister) checken we eerst bij jou of je hier mee instemt. Ook dat is logisch.

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Winkelwagen
Scroll naar top