Spelregels, Corona & AVG


Update eind januari 2021:
naast mondkapjes zijn er nu ook face-shields op iedere cursus! Vooralsnog gaan alle cursussen op deze website door, als er aanpassingen zijn in het programma of verplaatsing horen cursisten dit direct via email.

In de praktijk zien we dat cursisten erg verantwoordelijk omgaan met de regels, daar zijn we blij mee. Bij alle zittende onderdelen zoals theorie en proeven is het eenvoudig de 1,5 meter aan te houden, we hebben voor bijna alle cursussen grotere ruimtes geregeld. Als er gekookt wordt hebben we hier ook aanpassingen gemaakt, maar hierbij hebben we jullie als cursisten wel echt nodig om alles goed en veilig te laten verlopen. Vóór en tijdens iedere cursusdag checken we bij jullie of iedereen zich prettig en veilig voelt. Als er aanpassingen nodig zijn doen we dat meteen en in overleg met de groep.

We doen er alles aan aan om alle de cursussen goed te laten verlopen. De inschrijvingen gaan ondanks Corona erg goed. Dit omdat we alle ons constant aan alle richtlijnen van het RIVM houden. De gezondheid van onze deelnemers staat immers altijd voorop. We zullen ons de komende tijd het programma aanpassen aan de regelgeving van de overheid en het RIVM. Mochten er daarin wijzigingen zijn dan passen wij direct ons protocol aan en laten we dat aan de cursisten weten via email.

Cursusgarantie voor 2021
Als je je ingeschreven hebt voor een cursus is het mogelijk dat daarna de situatie verandert. Wellicht ben je zelf of een gezinslid besmet en zit je in quarantaine. Ook kan door landelijke maatregelen van het RIVM een cursus verplaatst worden. De kans hierop is klein daar we altijd onder de 30 personen zitten. Verplaatsen doen we alleen als het echt niet anders kan. We begrijpen dat dat lastig voor jou lastig is met je planning. Mocht het onverhoopt gebeuren, stellen we ons heel flexibel op om samen met jou een goede oplossing te vinden.

Kun je op de nieuwe datum niet en laat je dat op tijd weten? Dan kun je iemand je plek in laten nemen of de gemiste les kosteloos een volgende keer volgen als er plek is. We vragen je om twee weken voor aanvang van een volgende cursus contact op te nemen, zodat we je kunnen inplannen. In de praktijk lukt dat vrijwel altijd. Je behoudt dus altijd het recht om de cursus te volgen!

Op al onze cursussen zijn onderstaande spelregels van kracht. Inschrijving betekent dat u akkoord gaat met deze spelregels.

Basis spelregels
• De wettelijke leeftijd voor het volgen van een cursus, opleiding, training of proeverij waarbij alcohol gedronken/geproefd wordt is minimaal 18 jaar. Dit zijn alle wijncursussen en de pasta-cursus.
• Het is mogelijk dat een cursus uitgesteld word indien er te weinig inschrijvingen zijn. In de praktijk komt vrij weinig voor.

Inschrijving
• Na je inschrijving ontvang je direct een bevestiging via email.
• Na deze bevestiging rekenen we op je komst.
• Alle cursisten ontvangen na betaling een persoonlijke email met het ticket.

Annulering
• Annulering dient schriftelijk of via email te gebeuren, indien binnen 48 uur voor aanvang graag even via whatsapp of sms.
• Annulering is definitief wanneer je daarvan bevestiging hebt gehad.
• Indien er geen bevestiging van annulering is verzonden/ontvangen is er niet geannuleerd.
• Bij annulering van tenminste 14 dagen voor aanvang ben je géén vergoeding verschuldigd. Als je afzegt om wat voor reden dan ook, krijg je dus altijd je geld terug.
• Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang ben je de cursusprijs verschuldigd.*   

Verzuim
• Het verzuim van lessen geeft in principe geen recht op het inhalen van de gemiste lessen.* 
• Het verzuim van lessen geeft in principe geen recht op restitutie.*     
• Het is mogelijk dat je je plaats door iemand anders laat innemen.

*) We hanteren hierbij altijd de menselijke maat en behandelen jullie zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Bij overmacht, tijdige en goede communicatie zoeken we wel altijd graag samen met jou naar een oplossing die voor iedereen goed werkt. Meestal is dit het volgen van de gemiste dag op een volgende cursus of iemand anders je plaats in laten nemen. Maar ook andere oplossingen zijn mogelijk. We vinden het belangrijk dat je krijgt waarvoor je betaald hebt.

Voorbeelden
• Je annuleert tenminste 14 dagen vóór de cursus en je had nog niet betaald: je hoeft niet te betalen.
• Je annuleert tenminste 14 dagen vóór de cursus en je had al betaald: je krijgt altijd je geld terug.
• Je annuleert binnen 14 dagen vóór de cursus en je had nog niet betaald: je dient de rekening te voldoen. We gaan samen op zoek naar een oplossing die voor iedereen goed werkt.
• Je annuleert tenminste 14 dagen vóór de cursus en je had al betaald: we gaan samen op zoek naar een oplossing die voor iedereen goed werkt.
• Jij of een gezinslid hebt Corona-verschijnselen en daardoor kun je niet komen: we verplaatsen gratis je inschrijving.

Facturatie en betaling
• De factuur volgt direct na de inschrijving via email en is afkomstig van robert@TeesT.nl en/of email@delivery.moneybird.com.
• Het verschuldigde bedrag dient binnen gestelde betalingstermijn op de factuur te worden voldaan.
• Bij het niet nakomen van de betalingsafspraken zal incasso plaatsvinden en zijn de kosten voor de cursist.

Algemene Verordening Gegevensbescherming: de AGV
Regelmatig ontvang je van ons een mail over nieuwe cursussen of cursusdata. Het is onze intentie om je te informeren over cursussen die je interesseren. Het is niet onze intentie om je ongewenste mail te sturen. Jouw e-mailadres zit in ons bestand omdat je een cursus/activiteit bij ons volgde of hiervoor informatie hebt aangevraagd. Bestaande klanten en informatieaanvragers houden we dus op de hoogte.

We willen je graag op de hoogte houden. Door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die vanaf 25 mei 2018 geldt, hebben we daarvoor jouw toestemming nodig. In elke nieuwsbrief bieden we je onderaan heel eenvoudig de mogelijkheid om je uit te schrijven met één klik. We hebben een algemene database en kleinere groepen die over één bepaalde cursus gaan. Zo kan het heel soms gebeuren dat je informatie twee keer krijgt: via de algemene nieuwsbrief en de gespecialiseerde nieuwsbrief. Dit gebeurt als je voor beide nieuwsbrieven aangemeld bent. Als je dit aan wilt passen, laat het ons weten via email.

We delen jouw gegevens niet met anderen, dat is logisch. We hebben zelf ook een hekel aan ongewenste mail. Als een instantie of persoon om je gegevens vraagt (ivm carpoolen of inschrijving in bijvoorbeeld het Vinologenregister) checken we eerst bij jou of je hier mee instemt. Ook dat is logisch.

Veel gestelde vragen

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Maar soms verandert je situatie opeens waardoor het niet meer mogelijk is. Dat begrijpen we.

Alle spelregels omtrent annuleren vind je hier. Je mag ons ook mailen of whatsappen.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Er is echter een (zeer kleine) kans dat door Corona / Covid 19 jouw situatie verandert of die van heel Nederland.  Daar zijn we op voorbereid.

Alle spelregels omtrent Corona / Covid 19 vind je hier.

Je mag je vragen ook altijd mailen of whatsappen.

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Scroll naar top