Pizza cursus agenda

03
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
3 april 2024
Uitverkocht!
04
APR
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
4 april 2024
Gaat door, laatste plekken!
19
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
19 april 2024 om 15:00
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
20
APR
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 april 2024 om 15:00
30
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
30 mei 2024 om 15:00
31
MEI
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
31 mei 2024 om 15:00
00
MND
Culinaire citytrip naar Rome
Najaar 2024
Gratis kennis pakket “Super pizza bakken”

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Perfect deeg
Zelf bakken
Krokante bodem
Pizza workshop

WORKSHOP PIZZA BAKKEN IN 1 MIDDAG

Ben jij een enthousiaste hobby-pizzaiolo en ben je gek op pizza bakken voor je familie en vrienden? En wil je graag dat je pizza’s altijd lukken? Dus met een dunne krokante bodem en een mooie knapperige korst? Wil je meer weten over pizzadeeg, zodat je deeg altijd perfect rijst?

Inhoud

Pizza bakker Simon Giaccotto

Pizza specialist Simon Giaccotto

Simon had tot 2008 een groot en succesvol IT-bedrijf maar zijn Italiaanse roots bleven kriebelen. Hij maakte van zijn obsessie z’n beroep en startte in 2008 z’n luxe pizza cateringbedrijf “Viva la Pizza“.

Als gedreven auto-didact met dagelijks pizza-uitdagingen verdiepte hij zich in de wetenschap achter pizza. Zijn enorme kennis wilde hij graag doorgeven, dus na een broodcursus bij TeesT, stelde hij Robert voor een pizzacursus te starten. Dit werd een groot succes. Daarna volgde ook pizza workshops,  z’n boek “De Pizzabijbel” en de webwinkel Pizzastore.

Simon heeft duizenden mensen beter pizza leren bakken. We vinden het gaaf dat hij zijn ervaring en passie met jou wil delen in onze workshops en cursussen over pizza bakken. Daarnaast verzorgt Simon de Culinaire Citytrip naar Rome.  Hij heeft voor jou vast wat pizza tips en pizza recepten.

Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m'n vrienden super!

De workshop pizza bakken in Apeldoorn

Voor hobbybakkers heeft Simon een speciale pizza-bak-workshop ontworpen van 1 middag. Voor thuisbakkers die weinig tot geen ervaring hebben met pizza bakken, maar echt willen doorgroeien qua pizza-skills. Voor gevorderen hebben we de pizzacursus van een hele dag!

Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bakken van goede pizza. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met originele pizza die altijd lukt.

Deze  workshop over pizza heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de deelnemers. De workshop begint met wat theorie, maar je zit al snel met je handen in het pizzadeeg. Simon laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pizza bakt waar je trots op kunt zijn.

Workshop programma

• Pizzadeeg maken, kneden, opbollen en bewaren
• Het maken van een goede pizzabodem met je handen
• Pizza bakken in een elektrische oven thuis
• Zelf pizzadeeg kneden en zelf pizza bakken

Waarom ga je de workshop pizza bakken volgen bij Simon Giaccotto?
• Je groeit door in je hobby en bakt betere pizza voor je gasten
Het is gegarandeerd de snelste manier om alles over pizza bakken te leren
• Simon is de pizza-autoriteit van Nederland
• Je kunt vandaag beginnen met Simon’s online workshop die je gratis krijgt
• De pizza-bakkerij van Viva la Pizza is dichtbij de snelweg en parkeren is gratis
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 1500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

WIJ GEVEN KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003

Wat kun en ken je na de workshop?

Je begrijpt en beheerst het pizza-bak-proces. Je gaat niet zomaar gezellig pizza bakken maar Simon leert je de technieken achter het pizza bakken. Hierdoor wordt jouw pizza voortaan altijd krokanter, ronder en luchtiger. Beloofd! En wil je je vast inlezen? Download dan ons gratis pizza magazine.

Samenvatting
• Een superleuke middag die alleen maar draait om pizza
• Korter en voordeliger dan de cursus pizza bakken van een hele dag
• Voor startende en hobby pizza bakkers
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Veel praktijk

Wat is het verschil tussen de pizza-workshop en pizza-cursus?

• De pizza-workshop is een middag, de pizza-cursus is een hele dag
• De workshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de workshop bak je in de electrische pizza-oven, op de cursus óók in de frituur (!) en de hout-oven.
• Op de cursus bak je zelf nóg meer pizza, ook om mee naar huis te nemen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de cursus

pizza deeg maken op de workshop

Wat krijg je en wat kost het?

• Een middag pizza workshop door echte professionals in Apeldoorn
• De reader met recepten en theorie via e-book
• Lunch of diner van zelf gebakken pizza
• Alle consumpties, zoals espresso uit Simon’s mooie espresso machine
• De online workshop “het perfecte pizzadeeg” waarmee je vandaag kunt starten
• Professionele pizza bloem om thuis pizza te bakken
• Je zelf gemaakte deeg voor thuis
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Meeneem-pizza’s voor het thuisfront voor maar…
€ 97 all in!
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

 

Hoe laat zijn de pizza workshops?

• De pizza workshops starten om 11:00 en om 15:00
• Een kwartier voor aanvang ben je welkom voor Simon’s espresso
• De workshop duurt 2,5 à 3 uur

 

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n deeg. M'n gezin is happy, dankjewel!

Waar is de workshop pizza bakken?

Viva la Pizza
Hoornaar 30
Apeldoorn
Google Maps

Gratis parkeren
Alleen vóór het pand van Viva la Pizza, dubbel parkeren mag
Of op openbare plekken langs de weg
Parkeer a.u.b. niet op de parkeerplaats van andere bedrijven

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

WACHT NIET TE LANG, DE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL

Winkelwagen
Scroll naar boven