Kookcursus agenda

EEN KOOKCURSUS IS EEN INVESTERING IN JEZELF

Tijd & temperatuur
Perfecte gerechten
Tevreden gasten
Na 1 dag resultaat

Jouw sous vide gerechten lukken vanaf nu altijd!

Wil jij sous vide gerechten bereiden van hoge kwaliteit? En wil je weten wat er allemaal mogelijk is met sous vide? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn 2 professionele chefkoks, gespecialiseerd in sous vide koken en we delen graag onze kennis met jou. Dat doen we stap-voor-stap met een duidelijke uitleg.

We behandelen eerst de theorie en daarna laten we je in 7 gangen proeven waarom sous vide koken fantastisch is. We hebben alles wat nodig is om jouw sous vide skills te verbeteren. Na deze kookcursus zet je zelf de lekkerste gerechten op tafel voor je gasten. Beloofd!

 

Inhoud

Meesterkok eddy van den langenbergh

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus over sous vide koken

Samen hebben Eddy en Robert een kookcursus van 1 dag over sous vide ontworpen. Voor ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Maar ook voor mensen die een stoomoven met sous vide functie hebben gekocht of een sous vide stick. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten en een lekker glas wijn. Deze cursus wil je niet missen!

Wat kun en ken je na de cursus?

• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je sous vide stick of sous vide stoomoven en betere gerechten maken
Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken

Stap-voor-stap succesvol koken

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken met een glaasje wijn. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd.

Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen?
  Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
  Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
  Je krijgt de online workshop gratis zodat je vandaag nog kunt starten
  Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
  Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
  Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
  Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
  Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland

Deze superleuke kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

SINDS 2003 MAKEN DUIZENDEN CURSISTEN MOOIERE GERECHTEN

Sous vide recepten,  tips & tricks

Graag delen we onze recepten en koksgeheimen met je!
Sous vide recepten, tips & informatie
De 10 meest gestelde vragen over sous vide koken
Sous vide zalm recept met basilicum beurre blanc

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 1 hele dag met 2 professionele koks in een professionele keuken
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 6 gangen sous vide lunch en een lekker glas wijn
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
• De online workshop t.w.v. 15 euro zodat je vandaag al kunt beginnen
€ 197 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Hoe laat is de lunch editie?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 16:00

Hoe laat is de diner editie?
• Van 13:00 tot 13:30 is er koffie
• Om 13:30 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 19:30

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

Ik heb genoten! De tips & tricks van de profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Houten

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

VOLG JE CULINAIRE GEVOEL

Winkelwagen
Scroll naar boven