Kookcursus agenda

17
SEP
Sous vide kookcursus
17 september 2022
12
NOV
Sous vide kookcursus
12 november 2022
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!

VOOR EEN PERFECT RESULTAAT

Recepten magazine kookboek
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Tijd & temperatuur
Perfecte gerechten
Tevreden gasten
1 dag investering

Jouw sous vide gerechten lukken vanaf nu altijd!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je je sous vide skills willen uitbreiden omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer met sous vide koken doen door de constante hoge kwaliteit?

Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Wij nemen je mee naar de sous vide keuken vol mogelijkheden. Graag beantwoorden we voor jou vast de 10 meest gestelde vragen over sous vide koken.

Inhoud

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden.

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgde bij hem kooklessen in verschillende onderwerpen op verschillende niveaus. Hij investeerde sinds 1997 zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om alle koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door z’n lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al z’n tips en geheimen met jou.

De kookcursus over sous vide koken

Samen hebben Eddy en Robert een speciale kookcursus van 1 dagen over sous vide ontworpen. Ambitieuze hobbykoks tussen de 30 en 60 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Wat kun en ken je na de cursus?
• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je apparatuur en betere gerechten maken
Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Stap-voor-stap succesvol

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie van Robert, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken bij Eddy. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd. Je gaat dus niet zelf vis fileren of wortels schillen want dat is zonde van de tijd, is onze ervaring na tientallen cursussen.

Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen?
  Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
  Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
  Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
  Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
  Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
  Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland

Deze kookcursus heeft er in korte tijd voor gezorgd dat ik me veel bewuster ben van alle processen. Door alle opgedane kennis kan ik nu veel beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

OMDAT JE HET WAARD BENT

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?
€ 197 voor…
• 1 hele dag met 2 professionele koks in een professionele keuken
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 5 of 6 gangen lunch met sous vide bereide gerechten
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:00 à 16:30

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de cursus?

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT kookcursus wijncursus logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Stel je vraag via Whatsapp
email
Heb je een vraag?

Stuur ons een email!

MEEDOEN = PERFECTE  GERECHTEN

1 dag
10:00 - 16:00
Houten
€ 197
Scroll naar top