Kookcursus agenda
VOOR EEN PERFECT RESULTAAT
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Jouw sous vide gerechten lukken vanaf nu altijd!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je je sous vide skills willen uitbreiden omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer met sous vide koken doen door de constante hoge kwaliteit?
Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Wij nemen je mee naar de sous vide keuken vol mogelijkheden. Graag beantwoorden we voor jou vast de 10 meest gestelde vragen over sous vide koken.
Inhoud
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh
Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden.
Chefkok Robert Verweij
Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgde bij hem kooklessen in verschillende onderwerpen op verschillende niveaus. Hij investeerde sinds 1997 zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.
Het is Robert’s missie om alle koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door z’n lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al z’n tips en geheimen met jou.
De kookcursus over sous vide koken
Samen hebben Eddy en Robert een speciale kookcursus van 1 dagen over sous vide ontworpen. Ambitieuze hobbykoks tussen de 30 en 60 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
Wat kun en ken je na de cursus?
• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je apparatuur en betere gerechten maken
• Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.
Hulde Robert!
In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Stap-voor-stap succesvol
Deze kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie van Robert, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken bij Eddy. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd. Je gaat dus niet zelf vis fileren of wortels schillen want dat is zonde van de tijd, is onze ervaring na tientallen cursussen.
Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen?
√ Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
√ Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
√ Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
√ Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
√ Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
√ Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland
OMDAT JE HET WAARD BENT
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?
€ 197 voor…
• 1 hele dag met 2 professionele koks in een professionele keuken
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 5 of 6 gangen lunch met sous vide bereide gerechten
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:00 à 16:30
Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
Waar is de cursus?
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Stuur ons een email!
MEEDOEN = PERFECTE GERECHTEN