Kookcursus agenda

04
MRT
Sous vide kookcursus
4 maart 2023
12
MEI
Sous vide kookcursus
12 mei 2023
13
MEI
Sous vide kookcursus
13 mei 2023

VOOR EEN PERFECT RESULTAAT

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Tijd & temperatuur
Perfecte gerechten
Tevreden gasten
1 dag investering

Jouw sous vide gerechten lukken vanaf nu altijd!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je je sous vide skills willen uitbreiden omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer met sous vide koken doen door de constante hoge kwaliteit?

Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Wij nemen je mee naar de sous vide keuken vol mogelijkheden. Graag beantwoorden we voor jou vast de 10 meest gestelde vragen over sous vide koken.

Inhoud

Eddy van den Langenbergh

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus over sous vide koken

Samen hebben Eddy en Robert een speciale kookcursus van 1 dagen over sous vide ontworpen. Ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Maar ook voor mensen die een stoomoven met sous vide functie hebben gekocht of een sous vide stick. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Wat kun en ken je na de cursus?

• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je sous vide stick of sous vide stoomoven en betere gerechten maken
Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Stap-voor-stap succesvol koken

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd.

Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen?
  Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
  Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
  Je krijgt de online workshop gratis zodat je vandaag nog kunt starten
  Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
  Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
  Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
  Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
  Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

MEEDOEN = MEER VAN THEE GENIETEN

Sous vide recepten,  tips & tricks

Graag delen we onze recepten en koksgeheimen met je!
Sous vide recepten, tips & informatie
De 10 meest gestelde vragen over sous vide koken
Sous vide zalm recept met basilicum beurre blanc

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

€ 197 voor…
• 1 hele dag met 2 professionele koks in een professionele keuken
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 5 of 6 gangen lunch met sous vide bereide gerechten
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
• De online workshop t.w.v. 15 euro zodat je vandaag al kunt beginnen

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:00 à 16:30

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de cursus?

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = PERFECTE  GERECHTEN

1 dag
10:00 - 16:00
Houten
€ 197
Winkelwagen
Scroll naar top