Kookcursus agenda
MEER WETEN = MEER GENIETEN
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
Jouw sous vide gerechten lukken vanaf nu altijd!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je je sous vide skills willen uitbreiden omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer met sous vide koken doen door de constante hoge kwaliteit?
Sous vide koken is een volwassen kooktechniek met vele toepassingen, véél meer dan alleen je biefstuk garen. Wij nemen je mee naar de sous vide keuken vol mogelijkheden. Graag beantwoorden we voor jou vast de 10 meest gestelde vragen over sous vide koken.
Inhoud
Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh
Hij leerde de finesses van het vacuümgaren bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel kunt leren.
Chefkok Robert Verweij
Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.
De kookcursus over sous vide koken
Samen hebben Eddy en Robert een speciale kookcursus van 1 dagen over sous vide ontworpen. Ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Maar ook voor mensen die een stoomoven met sous vide functie hebben gekocht of een sous vide stick. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten. Deze cursus wil je niet missen!
Wat kun en ken je na de cursus?
• Sous vide recepten: tijd, temperatuur, gewichten en omvang
• Welke ingrediënten kun je allemaal sous vide bereiden? (bijna alles!)
• Hardware: sous vide kook apparaten en vacumeermachines
• Meer halen uit je sous vide stick of sous vide stoomoven en betere gerechten maken
• Inspirerende recepten voor groenten, vis, vlees, maar ook desserts
• Uitdagingen en de oplossingen bij het sous vide koken
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Stap-voor-stap succesvol koken
Deze kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken. Hij laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sous vide gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Je krijgt veel demo’s en uitleg, je gaat ook veel proeven. Op die manier kun je veel leren in korte tijd.
Waarom ga je de cursus sous vide koken volgen?
√ Gegarandeerd de snelste manier om heel veel te leren
√ Doorgroeien in je hobby en je culinaire repertoire vergroten
√ Je krijgt de online workshop gratis zodat je vandaag nog kunt starten
√ Dit is de enige cursus sous vide koken van Nederland
√ Nog beter sous vide koken voor vrienden en familie
√ Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
√ Smaakvolle gerechten van betaalbare ingrediënten
√ Goed bereikbare locatie in Midden-Nederland
SINDS 2003 WAREN DUIZENDEN CURSISTEN HEEL TEVREDEN
Sous vide recepten, tips & tricks
Graag delen we onze recepten en koksgeheimen met je!
Sous vide recepten, tips & informatie
De 10 meest gestelde vragen over sous vide koken
Sous vide zalm recept met basilicum beurre blanc
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus?
• 1 hele dag met 2 professionele koks in een professionele keuken
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met informatie en kloppende sous vide recepten
• Luxe 6 gangen lunch met sous vide bereide gerechten
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
• De online workshop t.w.v. 15 euro zodat je vandaag al kunt beginnen
€ 197 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!
Hoe laat is de lunch editie?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 16:00
Hoe laat is de diner editie?
• Van 13:00 tot 13:30 is er koffie
• Om 13:30 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 19:30
Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok
Waar is de cursus?
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
OMDAT CULINAIRE CURSUSSEN GEWOON LEUK ZIJN!