Kaas en wijn agenda

04
MRT
4 daagse kaascursus met Betty Koster
Voorjaar 2024, start 4 maart
Gaat door, laatste plekken!
06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
6 t/m 9 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
11
MRT
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
11 & 12 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
17
MRT
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
Zondag 17 maart 2024 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
21
MRT
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
Donderdag 21 maart 2024 om 19:00
Gaat door, laatste plekken!
04
APR
Wijncursus SDEN 1 “Ik wéét wat van Wijn”
4 & 18 april 2024
Uitverkocht!
22
APR
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”
22 april, 6, 13 & 27 mei 2024
Gaat door, laatste plekken!
15
MEI
VIP Workshop “Super kaas & wijn combi’s”
Woensdag 15 mei 2024 om 19:00
Gaat door, laatste plekken!
Exclusief kennispakket “Wijn Proeven” (tijdelijk gratis!)

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Kaas & wijn
VIP proeverij
Max 8 personen
Bij vinoloog thuis

Maak zelf super kaas en wijn combinaties na de workshop met de chefkok en vinoloog!

Ben jij een echte kaas- en wijn liefhebber? En ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je de kaas en wijn combinaties beter op elkaar aan willen laten sluiten? En wil je dat leren met een kleine groep bij de vinoloog/chefkok thuis?

3
4
2
5
1
Previous slide
Next slide

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Vinoloog Robert Verweij

Robert komt uit een familie van veehandelaars, kaasmakers en bakkers. Hij verzorgt al meer dan 20 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen in de regio Utrecht en Amsterdam met z’n culinaire cursus bedrijf TeesT.

Duizenden kook- en wijnliefhebbers zoals jij volgde bij hem cursussen in verschillende onderwerpen. Je kent hem waarschijnlijk als TV-kok van programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Om een goede wijndocent te zijn moet je zelf ook blijven leren. Daarom is Robert naast “Vinoloog van de Wijnacademie” ook “Official Certified Sherry Educator”, “MEI Master Wine Taster”, “Spanish Wine Educator” en “Sabreur du Confrérie du Sabre d’Or”. Er is bij Robert altijd ruimte voor persoonlijke verhalen en om te lachen. Meer over Robert vind je hier.

Het is Robert’s missie om jou meer te laten genieten van goede wijn. Hij geeft je veel tips voor het wijn serveren bij het eten of wijn drinken met je vrienden en familie. Van glaswerk en temperatuur tot wijn-spijs combinaties. Door z’n lange ervaring als spreker en Aanbevolen Wijndocent weet hij waar voor jou de winst te behalen is.

Door deze gezellige wijncursus bij TeesT geniet ik meer van wijn. Ik heb veel nieuwe wijnen leren kennen en weet nu nog beter wat ik zelf lekker vind!

De VIP proeverij over kaas en wijn combineren

Robert heeft een speciale kaas en wijn workshop van 1 middag of avond over wijn en kaas ontworpen voor enthousiaste wijn-spijs liefhebbers. Bourgondiërs die tijd en aandacht willen geven aan het serveren van mooie kaas-wijn combinaties. Dat zijn vaak hobbyisten maar er doen ook medewerkers uit retail of horeca mee. Deze workshop wil je niet missen!

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis! Je zit dus aan zijn tafel en gebruikt zijn wijnglazen. Hij neemt je mee in zijn wereld van wijn-spijs combinaties. Robert laat hij je stap-voor-stap proeven welke combinaties wel of niet werken en waarom niet. Hij gelooft niet in kant-en-klare lijstjes maar in een persoonlijke benadering van begrijpen, proeven en beredeneren.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom ga je de kaas en wijn proeverij volgen bij Robert?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 8 deelnemers!
• Centraal in Nederland, dichtbij de A2, A12 en A27
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online wijn-proef-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de kaascursus en wijn-spijs cursus
• Je leert alle tips & tricks over wijn & spijs combineren
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

WIJ GEVEN KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003

Wat kun je na deze gezellige en leerzame proeverij?

√  Je kunt goede combinaties maken doordat je begrijpt wat er gebeurt
√  Je begrijpt welke combinaties wel werken en welke niet
√  Je kunt een kloppend kaasplateau maken met de juiste volgorde
√  Je leert interessante nieuwe kazen en wijnen kennen
√  Je begrijpt waarom Port en rode wijn vaak niet zo’n goede keus zijn bij kaas
√  Gasten verwennen met kloppende kaas/wijn combinaties op hoog niveau

Praktische informatie

Wat kost de VIP workshop?

• 1 middag of avond VIP workshop met max 8 personen
• De kaas en wijn reader met theorie als E-book
• Wijn van Wijnkoperij Oostendorp en kaas van l’Amuse
• De online wijn-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
117 euro all-in  (ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!)

Hoe laat is de workshop?

Middag editie
• Om 10:45 is er koffie en thee
• Om 11:00 start de workshop
• Rond 14:00 ronden we af

Avond editie
• Om 18:45 is er koffie en thee
• Om 19:00 start de workshop
• Rond 22:00 ronden we af

Als chef en vinoloog weet Robert echt veel van wijn-spijs combineren. Ik kan nu veel beter wijn en kaas pairen voor m'n gasten, dankjewel!

Waar is de workshop over kaas en wijn?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

Kaas informatie

whatsapp logo

WACHT NIET TE LANG, DE WORKSHOP ZIT VAAK SNEL VOL

Winkelwagen
Scroll naar boven