Kaas en wijn agenda

11
NOV
Italiaanse wijncursus
11 nov, 2 & 9 dec 2022
Uitverkocht!
19
FEB
Workshop kaas & wijn 19 feb 2023
Middag editie 11:00 – 14:00
21
FEB
Wijncursus SDEN 2
21 feb, 7, 14 & 21 maart 2023
08
MRT
Workshop kaas & wijn 8 maart 2023
Avond editie 19:00 – 22:00
09
MRT
Wijn & spijs cursus
9 & 23 maart, 6 & 20 april 2023
13
MRT
Wijncursus SDEN 1
13 & 20 maart 2023
17
MRT
Italiaanse wijncursus
17 &, 31 maart, 14 april 2023
25
MRT
Thee workshop “Thee & Kaas”
25 maart 2023 om 13:30
28
MRT
Wijncursus SDEN 3
Voorjaar 2023, 8 avonden
05
APR
Wijncursus SDEN 1
5 & 19 april 2023
01
JUN
Workshop kaas & wijn 1 juni 2023
Avond editie 19:00 – 22:00

OMDAT JE HOGEROP WILT

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Kaas & wijn
VIP workshop
Max 10 personen
Bij vinoloog thuis

WIL JIJ echt goed kaas en wijn combineren?

Ben jij een echte kaas- en wijn liefhebber? En ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je de kaas en wijn combinaties beter op elkaar aan willen laten sluiten? En wil je dat leren met een kleine groep bij de vinoloog/chefkok thuis?

Inhoud

Robert Verweij

Vinoloog Robert Verweij

Robert komt uit een familie van veehandelaars, kaasmakers en bakkers. Hij verzorgt al meer dan 20 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen in de regio Utrecht en Amsterdam met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden kook- en wijnliefhebbers zoals jij volgde bij hem cursussen in verschillende onderwerpen. Je kent hem waarschijnlijk als TV-kok van programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Om een goede wijndocent te zijn moet je zelf ook blijven leren. Daarom is Robert naast “Vinoloog van de Wijnacademie” ook “Official Certified Sherry Educator”, “MEI Master Wine Taster”, “Spanish Wine Educator” en “Sabreur du Confrérie du Sabre d’Or”. Meer over Robert vind je hier.

Het is Robert’s missie om jou meer te laten genieten van goede wijn. Hij geeft je veel tips voor het wijn serveren bij het eten of wijn drinken met je vrienden en familie. Van glaswerk en temperatuur tot wijn-spijs combinaties. Door z’n lange ervaring als wijndocent weet hij waar voor jou de winst te behalen is.

Door deze gezellige wijncursus geniet ik meer van wijn. Ik heb veel nieuwe wijnen leren kennen en weet nu nog beter wat ik zelf lekker vind!
wijn liefhebber cursist anne brouwer
Anne Brouwer
Verpleegkundige en wijnliefhebber

De VIP workshop over kaas en wijn combineren

Robert heeft een speciale kaas en wijn workshop van 1 middag of avond over wijn en kaas ontworpen voor enthousiaste wijn-spijs liefhebbers. Bourgondiërs die tijd en aandacht willen geven aan het serveren van mooie kaas-wijn combinaties. Dat zijn vaak hobbyisten maar er doen ook medewerkers uit retail of horeca mee.

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis! Je zit dus aan zijn tafel en gebruikt zijn wijnglazen. Hij neemt je mee in zijn wereld van wijn-spijs combinaties. Robert laat hij je stap-voor-stap proeven welke combinaties wel of niet werken en waarom niet. Hij gelooft niet in kant-en-klare lijstjes maar in een persoonlijke benadering van begrijpen, proeven en beredeneren.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waarom ga je de kaas en wijn workshop volgen bij Robert?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 10 deelnemers!
• Centraal in Nederland, dichtbij de A2, A12 en A27
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online wijn-proef-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Korter en voordeliger dan de kaascursus en wijn-spijs cursus
• Je leert alle tips & tricks over wijn & spijs combineren
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER VAN KAAS EN WIJN GENIETEN

Wat kun je na deze gezellige en leerzame proeverij?

√  Je kunt goede combinaties maken doordat je begrijpt wat er gebeurt
√  Je begrijpt welke combinaties wel werken en welke niet
√  Je kunt een kloppend kaasplateau maken met de juiste volgorde
√  Je leert interessante nieuwe kazen en wijnen kennen
√  Je begrijpt waarom Port en rode wijn vaak niet zo’n goede keus zijn bij kaas
√  Gasten verwennen met kloppende kaas/wijn combinaties op hoog niveau

Praktische informatie

Wat kost de VIP workshop?

• 1 middag of avond VIP workshop met max 10 personen
• De kaas en wijn reader met theorie als E-book
• Wijn van Wijnkoperij Oostendorp en kaas van l’Amuse
• De online wijn-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
117 euro all-in  (ben je niet tevreden? Dan krijg je je geld terug!)

Hoe laat is de workshop?

Middag editie
• Om 10:45 is er koffie en thee
• Om 11:00 start de workshop
• Rond 14:00 ronden we af

Avond editie
• Om 18:45 is er koffie en thee
• Om 19:00 start de workshop
• Rond 22:00 ronden we af


TIP
Je kunt deze workshop ook met je eigen groep doen op de datum en locatie die jou uitkomt!

Als chef en vinoloog weet Robert echt veel van wijn-spijs combineren. Ik kan nu veel beter wijn en kaas pairen voor m'n gasten, dankjewel!
Sara Bos wijn kaas testimonial
Sara Bos
Sommelier en kaasliefhebber

Waar is de workshop over kaas en wijn?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE COMBINATIES

Winkelwagen
Scroll naar top