Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
KOOKCURSUS AGENDA
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
Diner editie
Gaat door, laatste plekken!
20 maart & 3 april 2025 te Utrecht
12 april 2025 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
12 april 2025 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
10 mei 2025
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
10 mei 2025
Diner editie 15:00
Gaat door, laatste plekken!
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
KOOKWORKSHOP, KOOKLES OF KOOKCURSUS VOLGEN? CURSUSSEN OVER VLEES & VIS
Ben jij een ambitieuze hobbykok die door wil groeien in z’n hobby? Houdt je van echt goed eten serveren aan je familie of vrienden? Dan kan TeesT je helpen! Na onze kookcursussen kun je echt goed koken. Niet omdat je recepten hebt geleerd (die heb je genoeg) maar omdat je begrijpt wat er gebeurt in je potten en pannen. En daar heb je de rest van je leven plezier van!
Er is vaak vrij veel basisinformatie beschikbaar, maar dat is lang niet altijd praktische kennis waar je zelf mee aan de slag kunt. Maar ontspan! Wij hebben een begrijpelijk en kloppend verhaal voor je samengesteld. Je leert de kookprocessen beheersen, daardoor krijg je een hoge en constante kwaliteit.
Bij TeesT ga je koken als een pro omdat je begrijpt wat je goed doet
Inhoud
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
Na deze cursus bereid je je vlees altijd perfect op zo’n 25 nieuwe manieren. Van worst maken tot fermenteren en van de perfecte biefstuk tot smeuïg stoofvlees. MEER INFO
Vlees kennis cursus
De beste slager van Nederland en chef-kok Robert delen al hun vleesgeheimen en tips met jou. Je wordt dus een veel betere (thuis)kok. MEER INFO
VIP Kookworkshop “Perfecte biefstuk”
Kookcursus “SausMeesters”
Leer van een echte Meesterkok echt goed saus maken. Het draait om de kooktechnieken, waardoor je de rest van je leven alle sauzen ter wereld fantastisch kunt maken! MEER INFO
Kookcursus sous vide koken
Tijden en temperaturen, recepten en hardware. Na deze cursus kun je beter sous vide koken dan 99% van de professionele koks. MEER INFO
Kookcursus sushi maken & Japans koken
Onze chefkok neemt je mee naar de hoogstaande Japanse keuken en de wereld van het sushi maken. MEER INFO
Caveman Kitchen
Wil je leren fermenteren, brood bakken, vis schoonmaken, wild en gevogelte uitbenen, vlees bereiden en paddestoelen zoeken zoals een bushcrafter? MEER INFO
Culinaire Citytrip naar Rome
Houd jij van Italiaans eten en Italiaanse wijn? Dan nemen Simon en Robert je mee naar het Italië! Ze laten je alle bekende en onbekende gastronomische hotspots zien. MEER INFO
• Wil je een constante en hoge kwaliteit?
• Wil je te gekke gerechten serveren aan je gasten?
• Wil je de wetenschap achter het koken leren kennen?
• Wil je je eigen creativiteit gebruiken voor nieuwe recepten?
• Volg dan de kookworkshop of kookcursus bij TeesT!
Tip 1: kijk ook bij onze recepten en video’s!
Tip 2: je kunt cursussen van TeesT ook cadeau geven met deze kadobon!
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Wat is het verschil tussen “Vlees Kennis” en “Beter Vlees Bereiden”?
• Op de cursus Vlees Kennis krijg je les van een slager, op de cursus vlees bereiden van 2 koks
• De kookcursus Beter Vlees Bereiden gaat over de vele bereidingen van vlees
• Vlees Kennis gaat over dieren, uitbenen (vooral demo-vorm) en inzetbaarheid
• Beter Vlees Bereiden is 3 dagen in Woerden, Vlees Kennis is 2 dagen in Utrecht
• Vlees Kennis gaat over verschillen tussen dieren, technische delen en uitbenen
• Beter Vlees Bereiden gaat over alles wat je tot in perfectie met het vlees kunt doen
• Bij Vlees Kennis krijg je veel demo’s en theorie, met ‘s middags een deel zelf aan de slag
• Tijdens Beter Vlees Bereiden ben je zelf vaak aan het bakken, stoven, worst maken, etc.