Cursus waarden

Waarden

TeesT organiseert gespecialiseerde kookcursussen. Op een “gezellige” kookworkshop als uitje leer je een recept bereiden. Bij TeesT leer je kookprocessen te begrijpen en beheersen. Met die kennis kun je zelf recepten maken en aanpassen.

De opleidingen van TeesT zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen iedereen zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. We zijn geen luxe kookstudio waar je ieder kwartier een glaasje witte wijn aangereikt krijgt door een charmante 21-jarige uitzendkracht. We zijn fanatiek, maar er mag wel altijd gelachen worden!

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Het zijn allemaal echte liefhebbers die graag hun handen uit de mouwen steken. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel kunt leren.

Niet in die luxe kookstudio op één of andere onbereikbare gracht in Amsterdam. Want daar is geen rijskast, vloeroven of viskoeling. Geen mega-pastamachine, Big Green Egg of sushirijstkoker. Op de plekken waar wij cursus geven staan die wel. Het liefst zitten we op een goed bereikbaar bedrijventerrein vlakbij de snelweg waar je gewoon heen rijdt en je auto gratis direct voor de deur parkeert.

Bij ons is het koud als je vis staat te verwerken en warm als je brood leert bakken. Meestal eten we wat we ook met liefde en zojuist verworven kennis gemaakt hebben. Kneiterverse vis op de viscursus, net gemaakte pasta op de pastacursus en op de broodcursus knapperig brood dat net van de vloeroven komt met eenvoudig beleg. Bij de pizzacursus eten we zondig veel lekkere pizza.

Onze waarden
• We komen op tijd.
• We zetten onze telefoon op “stil”
• Als we laat of afwezig zijn laten we dat weten via telefoon/sms/app (niet via mail, aub)
• Een hoog tempo en veel informatie
• Vaat naar de vaat, vuilnis in de vuilnisbak
• We helpen elkaar altijd
• We gaan voor ècht eten
• Keukenmentaliteit: aan de slag!


Tot ziens op de cursus!

Robert Verweij
06 388 279 59

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Maar soms verandert je situatie opeens waardoor het niet meer mogelijk is. Dat begrijpen we.

Alle spelregels omtrent annuleren vind je hier. Je mag ons ook mailen of whatsappen.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

Je wilt graag meedoen met de kookcursus of wijncursus waarvoor je ingeschreven staat. Er is echter een (zeer kleine) kans dat door Corona / Covid 19 jouw situatie verandert of die van heel Nederland.  Daar zijn we op voorbereid.

Alle spelregels omtrent Corona / Covid 19 vind je hier.

Je mag je vragen ook altijd mailen of whatsappen.

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Scroll naar top