Doorgaan naar inhoud
Hoofdmenu
WIJNCURSUS
Menu schakelen
Italiaanse wijn
Wijn & spijs
SDEN 1
SDEN 2
SDEN 3
Oude & luxe wijn
De Foute Wijncursus
Wijncursus bij jou thuis
Privé wijncursus te IJsselstein
KOOKCURSUS
Menu schakelen
Pasta maken (1 middag)
Pasta maken (2 dagen)
Sous vide koken
Vleeskennis
Beter vlees bereiden
Fermenteren
Sushi & Japans koken
Groenten bereiden
BAKCURSUS
Menu schakelen
Brood bakken (2 dagen)
Brood bakken (1 dagdeel)
Pizza bakken (1 dag)
Pizza bakken (1 dagdeel)
CULINAIRE CURSUS
Menu schakelen
Thee cursus
Kaas (en wijn) cursus
Kookcursus bij jou thuis
Privé kookcursus te IJsselstein
OVER ONS
Menu schakelen
Contact & nieuwsbrief
Recepten, tips & video
Gratis live Q&A
Docententeam TeesT
Over Robert Verweij
Spelregels
Waarden
INSCHRIJVEN
Menu schakelen
Winkelmand
Afrekenen
Mijn account
WhatsApp
0
Hoofdmenu
WIJNCURSUS
Menu schakelen
Italiaanse wijn
Wijn & spijs
SDEN 1
SDEN 2
SDEN 3
Oude & luxe wijn
De Foute Wijncursus
Wijncursus bij jou thuis
Privé wijncursus te IJsselstein
KOOKCURSUS
Menu schakelen
Pasta maken (1 middag)
Pasta maken (2 dagen)
Sous vide koken
Vleeskennis
Beter vlees bereiden
Fermenteren
Sushi & Japans koken
Groenten bereiden
BAKCURSUS
Menu schakelen
Brood bakken (2 dagen)
Brood bakken (1 dagdeel)
Pizza bakken (1 dag)
Pizza bakken (1 dagdeel)
CULINAIRE CURSUS
Menu schakelen
Thee cursus
Kaas (en wijn) cursus
Kookcursus bij jou thuis
Privé kookcursus te IJsselstein
OVER ONS
Menu schakelen
Contact & nieuwsbrief
Recepten, tips & video
Gratis live Q&A
Docententeam TeesT
Over Robert Verweij
Spelregels
Waarden
INSCHRIJVEN
Menu schakelen
Winkelmand
Afrekenen
Mijn account
WhatsApp
0
Categorie:
Pizza FAQ
Veelgestelde vragen over de cursus pizza bakken met Simon Giaccotto.
Wat is het verschil tussen de pizza workshop en de pizza cursus
Hoe moet ik pizzadeeg uitrollen?
Hoe maak ik pizzadeeg?
Waarom is mijn pizzabodem nat en klef?
Scroll naar top