Kookcursus agenda

16
OKT
Pasta workshop – 16 oktober 2022
Lunch editie – 10:00 tot 14:00
16
OKT
Pasta workshop – 16 oktober 2022
Diner editie – 14:30 tot 18:30
27
OKT
Pasta cursus
27 & 28 oktober 2022
26
NOV
Pasta cursus
26 nov & 10 dec 2022

OMDAT JE HOGEROP WILT

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Echt Italiaans
Perfecte pasta
Tientallen soorten
Ervaren docenten

WIL JIJ VERSE PASTA MAKEN DIE ALTIJD LUKT?
DAT LEER JE VAN GIOVANNI UIT NAPELS

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter pasta willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse pasta maken, ook de authentieke Italiaanse soorten die je nu nog niet kent? En dat je eindigt in een schone keuken zonder dat er overal bloem ligt?

Inhoud

Giovanni Don Anselmo D'Apice

Pastachef Giovanni

Giovanni Don Anselmo D’Apice is kok, culinair journalist, fotograaf en ondernemer. Hij is bekend van z’n prachtige boek  “Il Primo Piatto” en hij wil graag z’n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste en enige pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano.

Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Giovanni is dan ook de perfecte docent voor onze cursus pasta maken. Hij vertelt je graag over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De Italiaanse kookcursus over verse pasta maken

Samen hebben Giovanni en Robert een speciale kookcursus van 2 dagen over pasta ontworpen voor enthousiaste Italië liefhebbers. Ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Giovanni laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pasta-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.

Naast de bekende soorten mèt de pastamachine (spaghetti, fettuccine, linguine, pappardelle) gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Farfalle, garganelli, cavatelli, fusilli calabresi en orecchiette pugliesi, noem maar op. Ook risotto, gnocchi di patate, gnocchi sardi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini.

Waarom ga je de pastacursus volgen bij Giovanni?

• Je gaat echt goede verse pasta en sauzen maken
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Als vervolg op de kortere pasta workshop
• De locatie is centraal in Nederland, vlakbij de snelweg
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Je leert alle tips & tricks van de pasta-autoriteit van Nederland
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 1500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER GENIETEN

Wat kun je na deze Italiaanse kookcursus?

√  Goede verse pasta maken die altijd goed lukt
  Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
√  Heerlijke klassieke pastasauzen maken
  Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
  Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
  Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?

€ 357 voor…
• 2 dagen pastacursus van 2 chefkoks in een professionele keuken
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie
• Het getuigschrift voor in je keuken
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x uitgebreide lunch van zelf gemaakte pasta gerechten
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de lunch

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de cursus?

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE PASTA

2 dagen
10:00 - 16:30
Houten
€ 357
Scroll naar top