Italiaanse kookcursussen
29 & 30 september 2023
Gaat door, laatste plekken!
Lunch editie 10:00 – 14:00
1 plekje vrijgekomen!
Diner editie 14:30 – 18:30
Uitverkocht!
Lunch editie 10:00 – 14:00
Gaat door, laatste plekken!
Lunch editie 10:00 – 14:00
Diner editie 14:30 – 18:30
INVESTEER IN JEZELF
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
GENIET NU VAN ZELF GEMAAKTE PASTA DIE ALTIJD GOED LUKT!
Ben jij een enthousiaste hobby-kok? Ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nog beter pasta willen maken? Met heerlijke Italiaanse sauzen en Italiaanse wijn?
Wil je veel meer soorten verse pasta maken, ook de authentieke Italiaanse soorten? Dat ga je leren van chefkoks Giovanni en Robert. Gewoon gezellig, met een glaasje wijn erbij! Dus jij gaat leren, lekker eten en genieten, wij regelen de afwas. Dat wil je dus niet missen!
Inhoud
Pastachef Giovanni
Giovanni Don Anselmo D’Apice is kok, culinair journalist, fotograaf en ondernemer. Hij is bekend van z’n prachtige boek “Il Primo Piatto” en hij wil graag z’n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste en enige pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano.
Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Giovanni is dan ook de perfecte docent voor onze cursus pasta maken. Hij vertelt je graag over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten.
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De Italiaanse kookcursus over verse pasta maken
Giovanni en Robert hebben een kookcursus van 2 dagen over pasta bedacht voor echte Italië liefhebbers. Hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
Deze kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Giovanni laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pasta-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.
Naast de bekende soorten mèt de pastamachine (spaghetti, fettuccine, linguine, pappardelle) gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Farfalle, garganelli, cavatelli, fusilli calabresi en orecchiette pugliesi, noem maar op. Ook risotto, gnocchi di patate, gnocchi sardi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini. Je gaat dus veel meer soorten pasta maken dan in de pasta workshop en ook leer je de sauzen maken.
Waarom ga je de pastacursus volgen bij Giovanni?
• Je gaat echt goede verse pasta en sauzen maken
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Als vervolg op de kortere pasta workshop
• De locatie is centraal in Nederland, vlakbij de snelweg
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Je leert alle tips & tricks van de pasta-autoriteit van Nederland
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 1500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003
Wat kun je na deze Italiaanse kookcursus?
√ Goede verse pasta maken die altijd goed lukt
√ Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
√ Heerlijke klassieke pastasauzen maken
√ Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
√ Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
√ Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?
• 2 dagen pastacursus van 2 chefkoks in een professionele keuken
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie
• Het getuigschrift voor in je keuken
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x uitgebreide Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de lunch
€ 375 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!
Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?
• De pasta workshop is een middag, de pasta cursus is 2 hele dagen
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we klassieke pasta sauzen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de kookcursus
Het cursus adres in Houten
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (want deze staat vaak vol). Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
VOLG JE GEVOEL & BEHAAL JE CULINAIRE DOEL