Video afspelen over zelf tortellini pasta maken

Italiaanse kookcursussen

01
MRT
Italiaanse kookcursus “Perfecte Pasta maken”
1 & 2 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
06
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
6 t/m 9 maart 2024
Gaat door, laatste plekken!
08
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 8 maart 2024 te Houten
Lunch editie
UITVERKOCHT!
08
MRT
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 8 maart 2024 te Houten
Diner editie
UITVERKOCHT!
31
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 31 mei 2024 te Houten
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
31
MEI
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta” 31 mei 2024 te Houten
Diner editie
Uitverkocht!
Gratis kennis pakket “Perfecte Pasta maken”

INVESTEER IN JE CULINAIRE LEVEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Echt Italiaans
Perfecte pasta
Lange lunch met wijn
Gezellig!

ZELF GEMAAKTE PASTA DIE ALTIJD PERFECT LUKT NA 2 DAGEN ITALIAANSE KOOKCURSUS!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok? Ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nog beter pasta willen maken? Met heerlijke Italiaanse sauzen en Italiaanse wijn? Hoort lekker eten en drinken bij jouw levensstijl?

Wil je veel meer soorten verse pasta maken, ook de authentieke Italiaanse soorten? Dat ga je leren van de enige echte Pasta Nanna en chefkok Robert. Gewoon gezellig, met een glaasje wijn erbij! Dus jij gaat leren, lekker eten en genieten, wij regelen de afwas. Dat wil je dus niet missen!

Inhoud

Pasta Nanna van de kookworkshop pasta maken

Jouw pasta docente: Pasta Nanna

We vinden het erg leuk dat we samen werken met Pasta Nanna, bekend van haar zeer populaire Instagram page met pasta video’s. Het is haar missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over prachtige pasta maken. Ze deelt graag al haar tips en geheimen met jou, zodat je thuis zelf echt mooie gevulde pasta kunt maken.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De Italiaanse kookcursus over verse pasta maken

Pasta Nanna en Robert hebben een kookcursus van 2 dagen over pasta gemaakt, speciaal voor echte Italië liefhebbers. Hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Pasta Nanna laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pasta-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.

Video afspelen over Zelf pasta maken workshop en cursus

Naast de bekende soorten mèt de pastamachine (spaghetti, fettuccine, linguine, pappardelle) gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Farfalle, garganelli, cavatelli, fusilli calabresi en orecchiette pugliesi, noem maar op. Ook risotto, gnocchi di patate, gnocchi sardi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini. Je gaat dus veel meer soorten pasta maken dan in de pasta workshop en ook leer je de sauzen maken.

Waarom ga je de pastacursus volgen bij Pasta Nanna?

• Je gaat echt goede verse pasta en sauzen maken
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Als vervolg op de kortere pasta workshop
• De locatie is centraal in Nederland, vlakbij de snelweg
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Je leert alle tips & tricks van de pasta-autoriteit van Nederland
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

WIJ GEVEN KOOK- EN WIJNCURSUSSEN SINDS 2003

Wat kun je na deze Italiaanse kookcursus?

√  Goede verse pasta maken die altijd goed lukt
  Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch, efficiënt en lekker
√  Heerlijke klassieke pastasauzen maken, ook vegan en vegetarisch
  Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
  Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
  Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?

• 2 dagen pastacursus van 2 chefkoks in een professionele keuken
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie
• Het mooie getuigschrift voor in je keuken
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x uitgebreide Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de lunch
€ 375 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

wijnproeverij

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is één dagdeel, de pasta cursus is 2 hele dagen, dus 4 x zo lang
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is vooral dóén en beknopter qua theorie, de cursus bevat meer theorie
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we ook de klassieke pasta sauzen
• De workshop is wat goedkoper dan de cursus

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Houten

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (want deze staat vaak vol). Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

BIJ TEEST LEER JE NÓG BETER KOKEN & BAKKEN

Winkelwagen
Scroll naar boven