Italiaanse kookcursussen

29
SEP
Italiaanse kookcursus “pasta maken”
29 & 30 september 2023
Gaat door, laatste plekken!
01
OKT
Italiaanse VIP pasta workshop 1 oktober 2023
Lunch editie 10:00 – 14:00
Uitverkocht!
01
OKT
Italiaanse VIP pasta workshop 1 oktober 2023
Diner editie 14:30 – 18:30

EEN KOOKCURSUS IS EEN INVESTERING IN JEZELF

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Echt Italiaans
Perfecte pasta
Lange lunch met wijn
Gezellig!

GENIET NU VAN ZELF GEMAAKTE PASTA DIE ALTIJD GOED LUKT!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok? Ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je nog beter pasta willen maken? Met heerlijke Italiaanse sauzen en Italiaanse wijn?

Wil je veel meer soorten verse pasta maken, ook de authentieke Italiaanse soorten? Dat ga je leren van chefkoks Giovanni en Robert. Gewoon gezellig, met een glaasje wijn erbij! Dus jij gaat leren, lekker eten en genieten, wij regelen de afwas. Dat wil je dus niet missen!

Inhoud

chef koks

Pastachef Giovanni

Giovanni Don Anselmo D’Apice is kok, culinair journalist, fotograaf en ondernemer. Hij is bekend van z’n prachtige boek  “Il Primo Piatto” en hij wil graag z’n enorme culinaire kennis delen met jou. Giovanni komt uit het pasta-hart van Italië: Gragnano in de provincie Napels. Deze Citta della Pasta heeft de eerste en enige pasta IGP ter wereld: IGP Pasta di Gragnano.

Giovanni is ambassadeur van echt Italiaans eten en pasta in het bijzonder. Giovanni is dan ook de perfecte docent voor onze cursus pasta maken. Hij vertelt je graag over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

Deze superleuke kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De Italiaanse kookcursus over verse pasta maken

Giovanni en Robert hebben een kookcursus van 2 dagen over pasta bedacht voor echte Italië liefhebbers. Hobbykoks die willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna zit je al snel met je handen in het deeg. Giovanni laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle pasta-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.

Naast de bekende soorten mèt de pastamachine (spaghetti, fettuccine, linguine, pappardelle) gaan we ook zelf pasta maken met de hand, dus zonder pastamachine. Farfalle, garganelli, cavatelli, fusilli calabresi en orecchiette pugliesi, noem maar op. Ook risotto, gnocchi di patate, gnocchi sardi en gevulde pasta’s komen aan bod zoals ravioli en tortellini. Je gaat dus veel meer soorten pasta maken dan in de pasta workshop en ook leer je de sauzen maken.

Waarom ga je de pastacursus volgen bij Giovanni?

• Je gaat echt goede verse pasta en sauzen maken
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Als vervolg op de kortere pasta workshop
• De locatie is centraal in Nederland, vlakbij de snelweg
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• Je leert alle tips & tricks van de pasta-autoriteit van Nederland
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al meer dan 1500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

SINDS 2003 MAKEN DUIZENDEN CURSISTEN MOOIERE GERECHTEN

Wat kun je na deze Italiaanse kookcursus?

√  Goede verse pasta maken die altijd goed lukt
  Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
√  Heerlijke klassieke pastasauzen maken
  Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
  Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
  Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus en wat krijg je allemaal?

• 2 dagen pastacursus van 2 chefkoks in een professionele keuken
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie
• Het getuigschrift voor in je keuken
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x uitgebreide Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de lunch
€ 375 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?

• De pasta workshop is een middag, de pasta cursus is 2 hele dagen
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is beknopter qua theorie, de cursus veel uitgebreider
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we klassieke pasta sauzen
• De workshop is goedkoper en kan een introductie zijn voor de kookcursus

Ik heb genoten! De tips & tricks van de profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Houten

SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps

Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein. Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

VOLG JE CULINAIRE GEVOEL

Winkelwagen
Scroll naar boven